NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Agende Personalizate Integral

Agendele personalizate integral, vor fi tiparite de la zero conform design client, fiind customizate si in ceea ce priveste finisarile, astfel incat sa arate exact asa cum va doriti. Costum 100% - Agende personalizate integral = Coperta tiparita conform creatiei grafice dorite + Interiorul agendei va fi de asemenea personalizat conform creatiei grafice dorite + Finisari speciale personalizate precum coperta 3 tip clapa, spira ascunsa, elastic pentru pix, lacuire UV selectiva, etc. Vor putea fi personalizate paginile de la inceputul agendei, care ofera diverse informatii utile, precum si harta sau paginile de la sfarsitul agendei. Copertile agendelor personalizate vor putea avea finisari speciale precum lacul UV selectiv. Agendele personalizate integral vor putea avea inclusiv formate atipice si vor exprima cu siguranta toate valorile de brand.

Pentru un efect de impact va sugeram sa comandati seturi de plannere, calendare si agende personalizate integral. Suplimentar, va recomandam ca fiecare agenda astfel personalizata sa fie insotita de pixuri premium precum: SENATOR (fabricate in Germania - preturi de la 0,55 euro),  PRODIR (fabricate in Elvetia - preturi de la 0,7 euro) sau pixuri de lux creatie a marilor branduri precum: CERRUTI, UNGARO, CACHAREL, CHRISTIAN LACROIX, HUGO BOSS cu preturi incepand de la 11,87 Euro + TVA ( Descarcati Catalog Pixuri existete in stoc).

Agende personalizate integral - Urgente

Agendele personalizate integral in regim de urgenta, vor avea aplicata o taxa de urgenta in cuantum de 10% din pretul intreg al respectivelor agende. Contravaloarea comenzii va trebui achitata la momentul lansarii comenzii, termenul de productie curgand de la momentul incasarii contravalorii agendelor.

Agende personalizate integral -  Oferte

Oferta agende personalizate integral 2021 propune si discount-uri acordate pentru: modalitatea de plata, tirajul comenzii, achizitia de produse conexe precum calendare, pixuri premium, cosuri cadouri sarbatori si alte promotionale, etc. In situatia in care optati pentru interioare pretiparite colectia EGO, pentru comenzile lansate pana la data de 15.11.2020 beneficiati de discount de pana la 25% !

Suplimentar sunt propuse periodic diverse oferte precum 1 calendar cadou pentru fiecare agenda, reduceri de 10-15%, Cosuri cadou sarbatori sau Pixuri premium Senator pentru toate agendele premium cu preturi incepand de la 8 euro+TVA.

Pentru a vizualiza si ofertele disponibile pentru agende economice vizitati sectiunea Agende Personalizate Oferte !

Pentru a vizualiza toate ofertele vizitati sectiunea OFERTE !

.

Agende Personalizate Integral

Discount de pana la 25%

Agende Tiparite Integral

Agende Tiparite Integral

Read more
finisari speciale complexe - Global Print

Finisari Speciale Agende

Read more
Agende Coperti Tiparite

Agende Coperti Tiparite

Read more
tiraj minim agende personalizate

Tiraj Minim Agende Personalizate

Read more
Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site