NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Agende Coperti Tiparite

Agende coperti tiparite asigura o mai buna evidentiere a valorilor de brand, prin tiparirea de imagini proprii, prin realizarea de finisari unice si altfel indisponibile pentru agendele stoc. Recomandam finisari precum: lacuire selectiva, spira ascunsa, coperta tripla cu functie de semn carte, alegerea de formate speciale sau decuparea copertii fata.

Agende Coperti Tiparite - Specificatii

Daca in anii anteriori va loveati de conditia tirajului de 300 de bucati pentru agende cu coperta tiparita, anul acesta pentru agendele din gama EGO, a fost eliminata acesta conditie de tiraj minim. Puteti comanda si tiraje mici de 10, 20 sau 59 de agende coperti tiparite personalizat design client ( tipar digital + plastifiere mata / lucioasa inclusa ). Preturile se vor calcula astfel: 790 lei + TVA cost fix, 1,5 lei + TVA / bucata la care se adauga costul agendei al carui interior il preferati. Recomandam tirajul de 100 de agende ca fiind un tiraj optimizat, fiind asigurat un echilibru intre tirajul minim si pretul unei agende.

Agendele cu coperti tiparite conform creatiei grafice dorite vor putea avea finisari speciale precum lacul UV selectiv, legare cu spira intrerupta sau legare cu spira ascunsa. Agendele cu coperti tiparite vor putea avea formate atipice, vor putea avea interior datat zilnic sau saptamanal.

Pentru agendele cu coperti tiparite, puteti alege orice interior pretiparit si folosit in mod special pentru agendele stoc. Practic puteti alege un interior datat zilnic sau datat saptamanal, hartie alba sau hartie ivory, culorile predominate functie de preferinte sau culorile de brand, limbile folosite pentru text, informatii, harti, etc. Practic, puteti profita de un interior datat si potrivit nevoilor dvs. fara a suporta costul ridicat al unei personalizari integrale, fiind cunoscuta limitarea pentru interioarele tiparite costum de a fi exclusiv nedatate.

Agende Coperti Tiparite - Oferte

Oferta agende coperti tiparite 2021 propune si reduceri semnificative acordate pentru: modalitate de plata, tiraj per comenda, achizitie de produse conexe  : calendare, pixuri premium, cosuri cadouri sarbatori si alte promotionale, etc.

Pentru a obtine un efect impact din partea partenerilor de afaceri importanti, sugeram ca la o agenda tiparita integral sa adaugati si un pix sau stilou creatie a caselor de brand. Puteti alege pixuri premium precum SENATOR (fabricate in Germania - preturi de la 0,55 euro+TVA), PRODIR (fabricate in Elvetia - preturi de la 0,70 euro+TVA) sau pixuri de lux precum UNGARO, CACHAREL, CHRISTIAN LACROIX, CERRUTI, HUGO BOSS cu preturi incepand de la 11,87 Euro + TVA (Descarcati Catalog Pixuri in stoc).

Pentru a managementul companiei dvs. si clienti mari va recomandam agende piele naturala. Pentru a oferta completa vizitati sectiunea Agende Piele Naturala !

Periodic sunt lansate diverse oferte precum calendare cadou, reduceri de 10-15%, Cosuri cadou sarbatori pentru comenzi de peste 1000 de agende, etc.

Pentru a vizualiza si ofertele disponibile pentru agende economice vizitati sectiunea Agende Personalizate Oferte !

Pentru a vizualiza toate ofertele vizitati sectiunea OFERTE !

Alegeti agende coperti tiparite !

Design si Posibilitati Speciale de Personalizare

Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site