NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Agende Tiparite Integral

Agende tiparite integral ofera o mai buna decelare a informatiei prezentate in interiorul agendelor, asigura o mai buna evidentiere a valorilor de brand, prin posibilitatile multiple de personalizare precum tiparirea de imagini proprii, tiparirea de informatii detaliate, executarea de finisari speciale precum lacuirea selectiva, spira ascunsa, coperta tripla cu functie de semn carte, alegerea de harti speciale care reprezinta in sine o personalizare, alegerea de formate speciale sau decupare coperta fata.

Agende Tiparite Integral Specificatii

Agendele tiparite integral pot avea numarul de pagini dorit, fata de agendele standard pretiparite cu numar fix de pagini. Se obtine astfel o optimizare a costurilor si volumului agendelor, aceste putand fi mult mai practice.  Se permite personalizarea inclusiv a intregului interior nedatat, layout-ul precum si informatiile tiparite si asigura vizualizarea zilnica a logo-ului, acesta fiind tiparit pe fiecare pagina a agendei.

Agendele tiparite integral permit inserarea unui mesaj dedicat destinatarului pe colita inserata la inceputul agendei, prin serviciul de print digital date variabile. Practic fiecare agenda tiparita integral va avea un alt mesaj personalizat pentru fiecare beneficiar. Asemenea colite cu diverse mesaje pot fi inserate si la sfarsitul agendei tiparite integral sau ca si inceput de capitol. Ofera posibilitatea comunicarii a doua sau mai multe mesaje, a prezentarii ofertei complete prin promovarea tuturor produselor si serviciilor.

Agende tiparite integral vor avea coperta tiparita conform creatiei grafice dorite, interiorul agendei va fi deasemenea personalizat conform creatiei grafice. Vor putea fi personalizate paginile de la inceputul agendei, care ofera diverse informatii utile, precum si harta sau paginile de la sfarsitul agendei. Copertile agendelor tiparite vor putea avea finisari speciale precum lacul UV selectiv, legare cu spira intrerupta sau legare cu spira ascunsa. Agendele tiparite integral vor putea avea formate atipice, dar interiorul va fi tiparit nedatat din motive de cost final.

Agende Tiparite Integral Oferte

Oferta agende tiparite integral 2021 propune si discount-uri acordate pentru: modalitatea de plata, tirajul comenzii, achizitia de produse conexe precum calendare, pixuri premium, cosuri cadouri sarbatori si alte promotionale, etc.

Pentru a obtine un efect impact din partea partenerilor de afaceri importanti, sugeram ca la o agenda tiparita integral sa adaugati si un pix sau stilou creatie a caselor de brand. Puteti alege pixuri premium precum SENATOR (fabricate in Germania - preturi de la 0,55 euro+TVA), PRODIR (fabricate in Elvetia - preturi incepand de la 0,70 euro+TVA) sau pixuri de lux creatia a marilor branduri precum UNGARO, CACHAREL, CHRISTIAN LACROIX, CERRUTI, HUGO BOSS cu preturi incepand de la 11,87 Euro + TVA (Descarcati Catalog Pixuri in stoc).

Pentru managementul companiei dvs. si clienti mari va recomandam agende piele naturala. Pentru oferta completa vizitati Agende Piele Naturala !

Periodic sunt lansate diverse oferte precum calendare cadou, reduceri de 10-15%, Cosuri cadou sarbatori pentru comenzi de peste 1000 de agende, etc.

Pentru a vizualiza si ofertele disponibile pentru agende economice vizitati sectiunea Agende Personalizate Oferte !

Pentru a vizualiza toate ofertele vizitati sectiunea OFERTE !

.

 

Alegeti Agende Tiparite Integral

Coperta si Interior Design Personalizat

 

Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site