NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Finisari Speciale Agende

Folio

Finisari speciale agende folio este o metoda de depunere in relief negativ a unei folii colorate pe materiale cum ar fi piele naturala sau artificiala, hartie / carton sau anumite mase plastice. Folio este realizat la temperaturi ridicate si prin exercitarea unei presiuni de contact între folie, suport si platanul încalzit pe care este matrita. Pe langa culorile standard argintiu si auriu, paleta cromatica a nuantelor de folio este foarte diversificata. Asiguram in stoc permanent 40 de culori si nuante inclusiv folio alb si folio negru, perfecte pentru personalizari si finisari speciale. Imprimarea folio se foloseste atunci cand se doreste scoaterea in evidenta a unui element. Un titlu de revista, numele unei companii, un „La Multi Ani!!!” pot deveni argintii, aurii, sau oricare alta culoare, doar datorita imprimarii folio. Se aplica pe orice suprafata tiparita, plastifiata sau lacuita, precum si pe coperta unei agende din piele, pe obiecte promotionale, carti de vizita sau materiale de promovare de grosimi si dimensiuni variate.

Timbru sec sau embosare

Aceasta tehnologie permite imprimarea pe materiale precum piele, piele ecologica sau hartie si cartoane speciale cu ajutorul unei prese la temperaturi ridicate. Siglele astfel realizate au un aspect reliefat si prezinta avantajul unei rezistente foarte bune in timp. Timbrul sec ofera produselor promotionale imprimate o nota de distinctie si eleganta. Timbrul sec il intalnim cel mai des pe agende de birou sau agende de buzunar. Este acel efect de relief prin care logo-ul unei companii personalizeaza agenda. Aceste finisari speciale agende, pot fi aplicate indiferent de materialul din care e confectionata coperta agendei dorite. Timbru sec se poate aplica si pe o suprafata tiparita.

Lacuire UV

Pentru a evita neplacerile cauzate de prelucrările ulterioare pe materialul tipărit,  cum ar fi uscarea insuficienta a cernelii, se recomandă lăcuirea cu lacuri de protecţie. Confera un aspect plăcut si delicat la atingere si o  buna rezistenta la frecare. Lacul UV poate fi aplicat total sau selectiv. Aplicarea selectiva se face serigrafic, de aceea se vor evita liniile mai subtiri de 1 mm. Conferă luciu şi protecţie, rezistând la frecare şi zgâriere.

Plastifiere

Una dintre finisari speciale agende este plastifierea, acesta este operatiunea de acoperire a suportului pe o fata sau pe ambele fete cu un strat de folie de plastic. Se recomanda pentru suporturi cu gramaje mai mari de 170 gr/mp. Se poate face cu folie lucioasa sau mata. In istoria poligrafiei, aceasta metoda de protectie a tiparului este relativ noua. Pe langa protectie, plastifierea ofera tiparului si un efect estetic deosebit. Plastifierea presupune o folie subtire de cativa microni care are pe una dintre fete un adeziv insesizabil si care se videaza pe tipar la temperaturi inalte. Plastifierea protejeaza tiparul impotriva deteriorarii, impotriva umezelii sau impotriva actiunii razelor soarelui.

Plastifiere mata

Alegeti plastifierea de textura mata pentru a face tiparul satinat si placut la atingere. Plastifierea texturata sau plastifierea soft touch cunt intr-adevar finisari speciale agende. Ca o extra-finisare, peste plastifierea mata se poate opta pentru lacuire selectiva UV. Acest lucru face ca unele elemente sa fie de textura mata iar alte elemente de textura lucioasa.

Plastifiere lucioasa

Alegeti plastifierea de textura lucioasa pentru a da intensitate si stralucire tiparului. Reprezinta depunerea unui strat de folie (pe material tiparit sau netiparit). Operatiunea se realizeaza la temperaturi ridicate (100 - 160 grade C) si prin exercitarea unei presiuni de contact între folie, suport si platanul încalzit.

Finisari speciale agende 2021 - Oferte

Anul 2020 vine in premiera cu posibilitatea de a personaliza agendele cu logo-ul companiei dvs. chiar si in mai multe culori. Practic datorita printerului folio recent achizitionat, functie de complexitatea grafica sau marimea elementelor a logo-ului, se pot realiza personalizari folio 2-4 culori.

Pentru a managementul companiei dvs. si clienti mari va recomandam agende piele naturala. Pentru a oferta completa vizitati sectiunea Agende Piele Naturala !

Periodic sunt disponibile oferte precum calendare cadou, reduceri de 10-15%, Cosuri cadou sarbatori sau Pixuri premium Senator pentru comenzi de peste 1000 de agende, etc.

Pentru a vizualiza si ofertele disponibile pentru agende economice vizitati sectiunea Agende Personalizate Oferte !

Pentru a vizualiza toate ofertele vizitati sectiunea OFERTE !

 

Finisari speciale la calitate optima!

 
Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site