NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Tiraj Minim Agende Personalizate

Aveti posibilitatea sa alegeti din 38 culori folio metalic (inclusiv folio alb & folio negru) pentru personalizarea agendelor 2021  si astfel agendele vor fi personalizate cat mai aproape de culorile dvs. de brand. Tot ca o noutate aveti posibilitatea de personaliza agendele cu logo-ul dv. realizat din 2-4 culori folio, datorita noilor echipamente de personalizare la cald recent achizitionate. Tiraj minim agende personalizate cu folio este 1 buc.

Tiraj Minim Agende Personalizate - Coperti Tiparite

Daca in anii anteriori era impusa conditia tirajului minim de 300 de bucati pentru agende cu coperta tiparita, anul acesta pentru agendele din gama EGO, a fost eliminata acesta conditie a tirajului minim. Se pot comanda si tiraje mici de 10-20 de agende cu coperti design client tipar digital ( plastifiere mata sau lucioasa inclusa ). Preturile se calculeaza astfel: 690 lei + TVA cost fix, 0,15 lei + TVA / bucata, la care se adauga costul agendei al carui interior l-ati ales. Recomandam tirajul de 100 de agende, fiind tirajul la care costurile fixe sunt optimizate si care asigura astfel un echilibru intre tirajul minim al agendelor personalizate si pretul unei agende.

Agendele pot fi atat un cadou ideal pentru partenerii de afaceri, cat si un mod de a va promova afacerea si numele companiei. Tot ca noutate, pentru un efect maxim al agendelor 2021 date clientilor dumeavoastra importanti, pot fi personalizate agendele uninominal cu numele, prenumele persoanei.

Tiraj Minim Agende Personalizate Integral

Pentru agendele tiparite de la zero conform designului dorit de dvs. atat coperti cat si interior, tirajul minim per comanda, impus de cerintele tehnice, este de 300 de agende. Totusi, pentru a putea obtine un pret optim, tirajul recomandat este de 1000 de agende, diferenta de pret per bucata fiind de pana la 50%. Practic in acelasi conditii de calitate, pentru aceleasi produse beneficiati un pret redus la jumatate.

Agende Personalizate Design Client - Oferte

Pentru comenzile de  agende personalizate integral mai mari de 1000 Euro + TVA, lansate pana la data de 15.11.2020, beneficiati pentru fiecare agenda de cate 1 pix gama premium SENATOR (fabricat in Germania - pret 0,55 euro+TVA) sau PRODIR (fabricat in Elvetia - pret 0,70 euro+TVA).

Suplimentar, profitati de reduceri de pana la 25% la toate agendele din gama EGO comandate pana la 31.10.2020.

Pentru a obtine un efect de impact din partea clientilor importanti, sugeram ca la o agenda tiparita integral sa adaugati si un pix sau stilou premium. Puteti alege pixuri sau stilouri precum UNGARO, CACHAREL, CHRISTIAN LACROIX, CERRUTI, HUGO BOSS cu preturi incepand de la 11,87 Euro + TVA (Descarcati Catalog Pixuri in stoc).

Pentru managementul companiei dvs. si pentru partenerii de afaceri cei mai importanti, va recomandam agendele din piele naturala. Pentru oferta completa vizitati sectiunea Agende Piele Naturala !

Periodic sunt lansate diverse oferte precum calendare cadou, reduceri de 10-15%, Cosuri cadou sarbatori pentru comenzi de peste 1000 de agende, etc.

Pentru a vizualiza si ofertele disponibile pentru agende economice vizitati sectiunea Agende Personalizate Oferte !

Pentru a vizualiza toate ofertele vizitati sectiunea OFERTE !

 

Fara conditii de

Tiraj Minim pentru Agende 2021 Personalizate !

 
Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site