NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Agende Piele Ecologica

DISCOUNT - 30% PENTRU TOATE AGENDELE & CALENDARELE 2021

Puteti alege dintr-o gama foarte larga de agende piele ieftine ce include peste 100 modele diferite, de la agende piele ecologica ieftine cu preturi incepand de la 6,54 Euro + TVA si pana la agende din piele ecologica premium cu preturi incepand de la 11,68 euro + TVA. Agendele din piele ecologica premium se apropie extrem de mult de agendele din piele naturala.

Agende Piele Ieftine - Personalizate

Agendele Piele Ieftina pot fi personalizate si pe coperta (timbru sec sau folio in functie de caracteristicile tehnice ale materialului) si la interior prin inserarea a maxim 4 pagini.

Fie ca optati pentru varianta nedatata, standard, fie ca preferati varianta personalizata, cu coperti de piele sau finisari speciale, agendele piele ecologica sunt totdeauna o alegere profitabila. Pe langa faptul ca sunt indispensabile activitatii de zi cu zi, sunt si practice datorita instrumentelor pe care le cuprinde: calendar, program delimitat pe intervale orare pentru notarea sedintelor importante sau a evenimentelor.

Ca noutate, in 2021 sunt disponibile 40 culori folio metalic (inclusiv folio negru si folio alb) pentru personalizarea agendelor piele ieftine 2021 cat mai aproape de culorile dvs. de brand. Mai mult, pentru prima data puteti avea sigla realizata din 2 culori folio, datorita noilor echipamente de personalizare la cald recent achizitionate.

Agende Piele Ieftine 2021 - Preturi & Oferte

Indiferent ca veti opta pentru agende din piele naturala sau pentru agende din piele ecologica, beneficiati de avantajul unui aspect similar al agendelor din piele ecologica fata de agendele din piele naturala, in conditiile unui pret cu pana la 50% mai mic. Important de stiut este ca matrita necesara personalizarii este redusa cu 50% la 29.99 Euro+TVA si ca matritele vor fi pastrate gratuit in custodie, astfel incat sa nu achitati in fiecare an un cost ce poate fi evitat. Pentru toate comenzile de agende piele ieftine mai mari de 300 Euro + TVA, lansate pana la data de 15.11.2018 matrita este oferita gratuit. Salvati astfel pana la 300 Euro + TVA, matritele putand fi folosite cel putin 5 ani.

Suplimentar profitati periodic de diverse oferte agende piele ieftine 2021, calendare de perete si birou oferite bonus pentru fiecare agenda din piele naturala, reduceri de 10-15%, Cos cadou sarbatori pentru comenzi de peste 100 euro, bonus - pixuri, stilouri & esarfe matase naturala Cacharel si Ungaro pentru comenzi de agende piele ecologica mai mari de 50 de bucati, pixuri Senator cadou pentru fiecare agenda piele naturala cumparata, etc.

Pentru un efect de maxim impact va sugeram sa oferiti clientilor dvs., pe langa agende piele ieftine personalizate si un pix sau stilou creatie a caselor de brand. Puteti alege pixuri premium SENATOR (fabricate in Germania - preturi de la 0,55 euro+TVA) si PRODIR (fabricate in Elvetia - preturi de la 0,70 euro+TVA) si pixuri sau stilouri de lux, precum CACHAREL, UNGARO, CHRISTIAN LACROIX, CERRUTI, HUGO BOSS cu preturi de la 11,87 Euro + TVA (Descarcati Catalog Pixuri in stoc).

Pentru a vizualiza ofertele disponibile pentru agende economice vizitati sectiunea Agende Personalizate Oferte !

Pentru a vizualiza toate ofertele vizitati sectiunea OFERTE !

Preturi agende 2021 piele ecologica incepand de la 6,54 euro + TVA.

 

DISCOUNT -30% TOATE AGENDELE & CALENDARELE

CATALOAGE PRETURI AGENDE PIELE IEFTINE :

   
Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site