NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Seturi Agende si Planner Piele

DISCOUNT - 30% PENTRU TOATE AGENDELE & CALENDARELE 2021

Aveti posibilitatea de a alege din cea mai completa oferta de agende, fiind disponibile toate gamele de agende 2021 existente. CATALOAGELE CU PRETURI le puteti descarca prin activarea butoanelor aferente de la finalul prezentei pagini. Puteti prefera inclusiv Seturi Agende si Planner Piele complete, compuse din Agende Piele 2021, Planner Piele 2021 sau Organaizer Piele 2021, inclusiv daca vorbim de Agende Piele Naturala sau agende cu finisari speciale.

Deasemenea puteti alege din peste 100 modele de agende piele si peste 300 modele de agende economice colectia 2021. Fiecare model de agenda putand fi comandat cu coperti in culori diferite, varietatea fiind astfel cu mult mai mare si implicit alegerea celei mai potrivite agende de piele cu mult mai rapida.

Seturi Agende si Planner Piele - Personalizate

Si pentru ca stim ca doriti sa investiti in relatii de cea mai buna calitate cu partenerii dvs. de afaceri cei mai importanti, va punem la dispozitie posibilitatea de a personaliza chiar si 1 singur set agenda si planner piele. Puteti personaliza astfel atat coperta agendei cu logo-ul si / sau numele clientului dvs. cat si coperta plannerului cu logo-ul si / sau numele clientului dvs. cel mai important.

Este bine de amintit si faptul ca matrita necesara personalizarii este oferita gratuit pentru toate comenzile de seturi agende si plannere comandate pana la data de 15.11.2020 (pret standard subventionat 29.99 Euro+TVA). Totodata beneficiati de servicul unic de depozitare gratuita in custodie a matritelor, astfel nu o sa mai cheltuiti in fiecare bani ce pot fi folositi pentru alte materiale de promovare. Matritele putand fi folosite peste 5 ani, salvati astfel minim 150 Euro + TVA.

Ca noutate pentru 2021, puteti opta pentru personalizarea full color prin Print UV direct pe coperta, astfel putand obtine o seturi agende si planner piele personalizate cu logoul dvs printat in culorile corporate. Pentru personalizari complexe (logo 3-4 culori si/sau elemente grafice) sau daca va doriti sa personalizati in mai multe colori agende dvs., va punem la dispozitie o personalizare cu totul si cu totul speciala. Acum, aceste seturi agende si planner piele se pot personaliza prin  print UV color direct pe coperta.  Astfel, seturile de agende si planner piele vor avea un aspect cu adevarat unic, personalizarea de brand fiind realizata fidel inclusiv pe acest tip de produs de promovare atat de dorit de catre clientii dvs. Ca exemplu, precizam ca aceeasi tehnologie print UV este folosita la personalizarea obiectelor promotionale sau a carcaselor de telefon. Intelegem astfel ca si agendele pot fi personalizate pe langa logo-ul clasic si cu alte elemente de design grafic.

Totodata, puteti alege din 40 culori folio metalic (inclusiv folio negru & folio alb) pentru personalizarea seturilor de agende si plannere 2021 cat mai aproape de culorile dvs. de brand. Matrita de personalizare la cald a agendelor se va achita o singura data, ea fiind pastrata gratuit in depozitul nostru, pentru refolosirea sa in ani urmatori. Matritele pentru personalizarea agendelor care nu vor fi folosite 2 ani consecutiv pot fi casate/distruse/deseu.  In plus, pentru prima data puteti avea agende personalizate cu logo din 2 culori folio, datorita noilor echipamente de personalizare la cald recent achizitionate.

Pentru detalii complete privind posibilitatiile de personalizare, va invitam sa vizitati PERSONALIZARI SPECIALE AGENDE.

Seturi Agende si Planner Piele - Oferte

Seturile de agende si planner beneficiaza de toate ofertele valabile pentru agende, ce pot fi vizualizate la sectiunea Agende Personalizate Oferte .                                                                                                                                          .  

DISCOUNT -30% TOATE AGENDELE & CALENDARELE

Preturi Seturi Agende si Planner Piele :

Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site