Agende Personalizate Oferte

Agende personalizate oferte si beneficii precum serviciul de personalizare a agendelor 2018 fara conditii de tiraj. Puteti personaliza 1 singura agenda, indiferent daca va doriti agende din piele naturala Italia sau agende economice. Puteti personaliza atat interiorul cat si coperta agendelor indiferent de numarul de agende dorite. Interiorul agendei se poate personaliza prin inserarea a maxim 4 pagini tiparite cu grafica dvs. si coperta prin folio / timbru sec sau tipar design dorit.  Atat pe coperta 1 cat si pe coperta 4 puteti opta pentru 2 personalizari.

Agende Personalizate Oferte - Noutati 2018

1. Aveti la dispozitie 2 noi colectii de agende unice in Romania, ce aduc materiale premium si un design de impact.  Gama de agende 2018 eKarioka si gama de agende Collectione Time Italia, vin sa completeze oferta de agende din Romania si astfel sa ofere posibilitatea unei nete diferentieri, companiilor care doresc sa ofere altfel de agende clientilor si partenerilor sai. Cataloagele celor doua noi colectii de agende pot fi vizualizate si descarcate aici: https://www.tipografia-global-print.ro/globalgraphic/agende/agende-personalizate-2018/agende-2018-disponibile/

2. Ati posibilitatea de a personaliza agendele prin printare UV direct pe coperta. Astfel, beneficiati de tehnologia folosita la personalizarea obiectelor promotionale pentru a obtine agende personalizate cu logo-ul companiei dvs. printat in culorile corporate.

3. Sunt disponibile si 38 culori folio metalic (inclusiv folio alb & folio negru) pentru personalizarea agendelor 2018 cat mai aproape de culorile dvs. de brand. Matrita de personalizare la cald a agendelor se achita o singura data, ea fiind pastrata in custodie pentru refolosirea sa in anii urmatori. Matritele personalizare online agende nefolosite 2 ani consecutiv pot fi casate/distruse/deseu.  In plus, pentru prima data puteti avea agende personalizate cu logo din 2 culori folio, datorita noilor echipamente de personalizare la cald recent achizitionate.

4. Daca in anii anteriori exista conditia tirajului de minim de 300 de bucati pentru agende cu coperta tiparita, anul acesta pentru agendele din gama EGO, a fost eliminata conditia tirajului minim. Puteti comanda inclusiv 1 singura agenda personalizata design client tipar digital ( plastifiere mata / lucioasa inclusa ). Preturile se vor calcula astfel: 690 lei + TVA cost fix, 0,15 lei + TVA / bucata la care se adauga costul agendei al carui interior l-ati ales. Recomandam tirajul de 100 de agende ca fiind optim, asigurand un echilibru intre tirajul minim si pretul unei agende.

5. Agendele pot fi atat un cadou ideal pentru partenerii de afaceri, cat si un mod de a va promova afacerea si numele companiei. Tot ca noutate, pentru un efect maxim al agendelor 2018 oferite clientilor dumeavoastra importanti, puteti sa personalizati agendele uninominal ( numele, prenumele persoanei si eventual titlul stiintific ).

Agende Personalizate Oferte & Discounturi                                                                                                 .

1. Beneficiati de matrita gratuita pana la data 15.11.2017, pentru toate comenzile de agende 2018 personalizate, mai mari de 300 de Euro + TVA.  Suplimentar profitati de serviciul de depozitare gratuita pentru anii urmatori. Salvati astfel pana la 150 euro + TVA, matritele putand fi folosite minim 5 ani.  Tariful ce trebuie achitat pentru matrita standard ( maxim 8X4 cm) de personalizare agende este 29,99 Euro+TVA ( acest pret este deja redus cu 50% ).

2. Pana la data de 15.11.2017, pentru personalizare print UV color, beneficiati de un discount de 50% fata de pretul standard (0,50 euro+TVA/cm), pretul special fiind de 0,25 euro + TVA/cm.

3. Personalizarea agendelor se poate face printr-un simplu upload a logo-ului dvs. In masura in care logo-ul nu este conform cerintelor tehnice de personalizare agende timbru sec / folio, beneficiati gratuit de servicul de verificare si adaptare logo.

4. Cosuri cadou oferite bonus pentru comenzi mai mari de 1.000 de agende.

5. Pentru comenzile de agendele premium cu preturi incepand de la 8 euro+TVA, lansate pana la data de 15.11.2017, beneficiati pentru fiecare agenda 2018 de cate 1 pix premium SENATOR (fabricat in Germania - pret incepand de la 0,55 euro) sau PRODIR (fabricat in Elvetia - pret inceand de la 0,70 euro).

6. Profitati de reduceri de pana la 25% la agendele gama EGO comandate pana la 31.10.2017.

7. Agende personalizate oferte 2018 incepand de la 1.51 Euro+TVA (comanda minima 10 agende).

* Anumite oferte nu se cumuleaza ! Functie de preferintele dumeavoastra, puteti opta pentru oferta cea mai avantajoasa.

Agende Personalizate Oferte - Procesare Comanda

Inainte de lansarea comenzii, beneficiati de posibilitatea sa solicitati prezentarea de mostre la sediul dvs. Dupa verificarea si adaptarea gratuita a logo-ului pentru folio / timbru sec o sa primiti via email, o simulare a agendei dorite personalizate cu logo-ul deja adaptat. Daca personalizarea este OK, un simplu raspuns via email cu mentiunea "bun de tipar conform fisier atasat" este suficient pentru personalizarea efectiva a agendelor 2018  astfel comandate.                 .                                                                                              .

CEA MAI MARE GAMA DE AGENDE 2018

VIZUALIZATI CATALOAGE AGENDE PERSONALIZATE:

   
Top

Contact Contact

Copyright © 2018 Global Print Harta site