Agende Personalizate Oferte

Agende personalizate, oferte și beneficii, precum și serviciul de personalizare a agendelor 2019 fără tiraj minim necesar. Puteti personaliza o singura agenda, indiferent daca doriti o agenda din piele naturala Italia sau o agenda economica. Puteți personaliza atât interiorul, cât și coperta agendelor, indiferent de numărul de agende comandate. Putem personaliza interiorul agendei prin introducerea a maximum patru pagini din designul dumneavoastra grafic si coperta cu folio, emboss sau designul dorit. Puteti alege o a doua personalizare pe cea de-a patra coperta, diferită de cea de pe prima coperta.

Agende personalizate Oferte speciale - noutati 2019

1. Aveti 2 noi colecții de agende unice in Romania, care ofera materiale premium și design de impact. Gama agendelor eKarioka 2019 si gama agendelor Collectione Time vin sa completeze agenda romaneasca si ofera posibilitatea de a diferentia companiile care doresc să ofere clientilor si partenerilor diferite agende. Cataloagele celor două colectii de agende pot fi descarcate aici: https://www.tipografia-global-print.ro/globalgraphic/agende/agende-personalizate-2019/agende-2019-disponibile/

2. Ca o noutate, aveti posibilitatea de a va personaliza agendele cu imprimare UV color direct pe coperta. Astfel, beneficiati de tehnologia utilizata pentru personalizarea articolelor promotionale pentru a obtine agende personalizate cu sigla dvs. in culori corporate.

3. Acum exista 38 culori folio metalice disponibile (inclusiv folio alb și folio negru) pentru a vă ajuta sa va personalizati agendele cat mai aproape de culorile dvs. de brand. Stanta folosita pentru stantarea agendelor se plateste o singura data. O pastram in custodia noastra, pentru a o folosi in urmatorii ani. Stantele personalizate online pentru agendele care nu sunt folosite timp de doi ani consecutivi pot fi distruse / eliminate. In plus, pentru prima data, puteti avea agende personalizate acum cu doua culori folio, datorita echipamentelor nou achizitionate pentru stantare.

4. In anii anteriori, a existat o conditie de tiraj minim de 300 de agende pe comanda pentru copertile de agende tiparite. In acest an pentru agendele din gama EGO nu este necesar un tiraj minim pe comanda. Puteti să comandati chiar si o singura agenda personalizata cu designul dvs. si tiparita digital (plastifierea mata sau lucioasa inclusa). Preturile se vor calcula dupa cum urmeaza: 690 lei + TVA cost fix, 0,15 lei + TVA / bucata plus costul agendei alese - interiorul de agenda pe care l-ati ales. Recomandam un tiraj minim de 100 de agende - aceasta fiind tirajul optim care asigura echilibrul intre tirajul minim si pretul unei agende personalizate.

5. Agenda poate fi un cadou ideal pentru partenerii de afaceri si o modalitate de a face publicitate afacerii dvs. și de a va promova numele si logo-ul companiei. De asemenea, ca o noutate, pentru un efect maxim pentru agendele personalizate 2019, puteti face personalizarea nominala pentru fiecare agenda adaugand numele si eventual titlul stiintific al beneficiarului agendei.

Agende personalizate - Oferte speciale și reduceri

1. Pana la 15 noiembrie 2018 puteti obtine o matrita gratuita pentru toate comenzile de agende personalizate de peste 300 de euro plus TVA. In plus, veti primi serviciul de custodie gratuita pentru urmatorii ani. Astfel economisiti până la 150 euro plus TVA - matritele pot fi folosite cel putin cinci ani. Pentru matrita standard (maxim 8x4 cm) folosita pentru personalizarea agendelor, platiti 29.99 euro plus TVA (acest pret are deja o reducere de 50%).

2. Pana la 15.11.2018, pentru imprimarea color UV, beneficiati de o reducere de 50% fata de pretul standard (0,50 euro + TVA / centimetru patrat), pretul special fiind de 0,25 euro + TVA / centimetru patrat.

3. Puteti personaliza agenda prin simpla incarcare a siglei. Daca sigla dvs. nu respecta cerintele tehnice pentru aplicarea emboss-ului, veti obtine gratuit serviciul de verificare si adaptare a siglei.

4. Bonus cosuri cadou pentru comenzi de peste 1.000 de agende.

5. Pentru a comanda agende premium de la 8 euro + TVA, lansat pana la 15.11.2018, veti primi un pix SENATOR din gama premium (produs in Germania - pret incepand de la 0,55 euro + TVA) sau PRODIR (produs in Elvetia - pret incepand de la 0,70 euro + TVA) pentru fiecare agenda.

6. Profitati de reducerile noastre de până la 25% din agendele gama EGO comandate pana la 31.10.2018.

7. Oferte speciale agende personalizate 2019 - incepand cu 1.51 euro plus TVA (minimum 10 agende comandate).

Unele oferte nu pot fi cumulate! In functie de preferintele dvs., o puteti alege pe cea mai avantajoasa.

Agende personalizate Oferte speciale - Procesarea comenzilor

Inainte de lansarea unei comenzi, puteti solicita o prezentare de proba la sediul dvs.

Dupa verificarea si, daca este necesar, adaptarea siglei dvs. pentru folio / emboss, veti primi prin e-mail o simulare a agendei dorite, personalizata cu sigla dvs. (deja adaptata). Daca vi se pare ok personalizarea, un raspuns simplu prin e-mail cu "bun de tipar conform fisierului atasat" este adecvat pentru personalizarea agendelor 2019 pe care le-ati comandat.

Cea mai mare gama de agende personalizate 2019:

Top

Contact Contact

Copyright © 2019 Global Print Harta site