NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Calendare de Perete Format Atipic

Tipografia Global Print produce o gamă foarte variată de calendare de perete format atipic, atât ca formate cât şi ca modalităţi de personalizare.  Puteti oferi materiale personalizate cu elemente de branding partenerilor si potentialilor clienti deoarece acestea ofera vizibilitate maxima companiei dvs. pe tot parcursul anului, chiar in biroul colaboratorilor. Impresionati-va clientii si partenerii de afaceri, daruindu-le obiecte personalizate pe care chiar le vor folosi! Oferindu-le calendare personalizate, vei comunica informatii valoroase despre afacerea dumneavoastra, iar partea frumoasa este ca vor fi conectati cu serviciile tale pe tot parcursul unui an.

Un calendar de perete format atipic ce poarta elementele de brand poate asigura o vizibilitate crescuta afacerii dvs. datorita perioadei extinse de utilizare a acestor instrumente de birou. Atat in cazul calendarelor de birou, cat si pentru calendarele de repete sau cele de mari dimensiuni, personalizarea completa reprezinta un mare avantaj.

Personalizarea se poate realiza utilizand tiparirea clasica (imprimare imagine) sau se pot realiza finisari profesionale speciale pentru un aspect final spectaculos, demn de remarcat. Cele mai utilizate finisari sunt inscriptionarile cu folio, emboss, timbru sau chiar lacuire selectiva 3D. Pe un suport special de hartie, finisarile aduc un plus de eleganta si personalitate, lucru care este asociat cu brandul dumneavoastra.

In completarea serviciilor de personalizare va punem la dispozitie pachetele noastre de constructie grafica profesionala. Va putem realiza de la 0 elementele grafice de brand la calitate optima, adaptate pe cerintele tehnice ale tiparului. De asemenea, pentru situatia in care doriti un calendar special, intr-un format mai atipic, va putem realiza macheta grafica si tiparul pentru orice formate preferati.

Oferim servicii complete de machetare, DTP si tiparire profesionala

adaptate nevoilor dumneavoastra!

Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site