NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Roll-Up

In general roll-up bannerele sunt caracterizate printr-un design compact, greutate redusa de aprox. 3-4 kg, portabilitate sporita si montaj rapid la fata locului. In acelasi timp acestea sunt o modalitate eficienta de a va prezenta mesajul publicului larg, dispunand de o suprafata generoasa de expunere. Un alt mare avantaj il reprezinta pretul redus. Acestea sunt motivele pentru care un roll-up banner este ideal pentru expunere la diverse evenimente, sali de conferinta, campanii de sampling, standuri expozitionale, magazine si puncte de vanzare, etc.

Roll-up banner este un sistem expozitional portabil, foarte usor de transportat si de utilizat, recomandat  pentru prezentari vizuale si un excelent suport pentru comunicare de brand.

Pentru personalizare puteti alege dintr-o gama variata de materiale pentru print, de la hartie foto lucioasa sau mata pana la polipropilena superlucioasa sau canvas, in functie de domeniul dumneavoastra de utilizare.

Ca si o caracteristica generala - sistemele rollup banner sunt usoare, au un design compact, sunt usor de transportat si instalat.

Sistemele roll up sunt livrate intr-o geanta de transport rezistenta, care il protejeaza de zgarieturi directe. Sistemele roll up banner sunt ideale pentru campanii promotionale, campanii de sampling, vitrine, showroom-uri, magazine, mall-uri, hypermarket-uri, farmacii, puncte de vanzare, sali de asteptare, sali de conferinte, standuri expozitionale, receptii, hoteluri, unitati de invatamant, cinematografe, teatre, baruri, cafenele, restaurante, fast-food-uri etc.

Sistemele roll up banner sunt cele mai căutate pe piaţă, datorită faptului că sunt economice şi eficiente - iar datorită sistemul retractabil care strânge grafica în interiorul corpului de aluminiu - se poate monta şi strânge foarte repede.

Sustinem bussiness-ul dvs. prin livrarea prompta a produselor comandate

Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site