NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Tablouri personalizate

Tablouri personalizate servicii:

Puteti inrama imagini printate pe hartii speciale pentru birouri, alegand ramele office din aluminiu sau plastic cu aspect bussines/comercial. De asemenea, se poate inrama art print pe panza sau canvas, alegand rame din lemn art décor sau fotografii pentru acasa alegand rame aurii sau colorate.

Puteti inrama atat imagini cat si hartii de mari dimensiuni, postere si afise. Peste 50 de rame de tablouri personalizate disponibile.

Pentru personalizarea online a afiselor, posterelor si tablourilor, aveti la dispozitie servicii grafice unice pe piata de online din Bucuresti, de verificare fisiere, personalizare text si logo, montare colaje diverse foto, etc.

Incurajam si sustinem printarea posterelor la cea mai buna calitate. Astfel, printerele folosite sunt de ultima generatie, au incorporata cea mai noua tehnologie premiata ca cea mai buna linie de print digital large format in 2014.

Senzorii incorporati de calibrare automata, asigura consistenta si densitatea pentru printarea celor mai naturale si clare postere si tablouri online. Printarea posterelor la rezolutie mare, cumulata cu folosirea de hartii premium si folosirea a 8 culori cernela pe baza de apa cu pigmenti Lucia cu rezistenta mare la zgarieturi, permite realizarea de postere si tablouri senzationale si atingerea celui mai mare nivel calitativ posibil in prezent. Aceste tehnologii de productie print postere, afise, hartii si tablouri sunt disponibile online.

Hartia sau canvasul folosite pentru printarea posterelor sau tablourilor pot reprezenta 50% din mesajul transmis si din placerea de a privi posterul sau tabloul printat.

 

IT'S ALL ABOUT TIMING

Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site