NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Tapet

Refresh pentru interior!

Un design interior deosebit va poate scoate din anonimat! Atentia acordata amenajarilor interioare va fi cu siguranta apreciata de clientii dumneavoastra si se poate transforma intr-un avantaj competitional la care poate nici nu va gandeati.  Alegeti acum solutiile pentru decoratiuni propice atat pentru spatiile locuibile, cat si pentru locurile de joaca pentru copii!

Bazati-va pe tehnologia optima! Versatil, flexibil si durabil, tiparul pe baza de cerneluri latex este solutia de care aveti nevoie. Incredibil de rezistente, materialele astfel realizate sunt usor de curatat si fac fata cu brio zgarieturilor.

Contati pe latex pentru interior! Materialele produse respecta toate standardele UL GREENGUARD si nu prezinta acel miros deranjant pe care il puteti simti in cazul materialelor ce folosesc alte tehnologii de tiparire.

Transformati radical spatiul cu reamenajari minore si investitii minime! Aplicarea sau schimbarea tapetului presupune modificari mici, insa efectul creat poate fi unul spectaculos!

Cautati o solutie pentru a inlocui clasicele tablouri? Alegeti fototapetul si tipariti la rezolutii impozante imaginile preferate: dinamice sau abstracte, jucause sau sobre, vibrante sau pastel.

Hartia face 50% din mesajul si placerea de a privi tapetul realizat! Alegeti acum din cea mai mare gama de hartii premium, hartii economice, hartii speciale tehnice, hartii foto, hartii speciale si fine art, canvasuri de foarte mare calitate - toate disponibile in stoc! In orice moment aveti disponibile peste 50 de tipuri si grosimi diferite de hartii.

 

CEA MAI MARE GAMA DE HARTII SPECIALE DE tapet DISPONIBILE ONLINE!

Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site