NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Promotionale

Se poate personaliza si brandui o gama foarte vasta de materiale folosite in scopul promovarii. De la agende, notess-uri sau mape, pana la pixuri, stick-uri, port-carduri. Pixurile sunt instrumente indispensabile activitatii de zi cu zi. Ele sunt totodata produsele promotionale la care companiile apeleaza cel mai des. Pixurile personalizate sunt in general realizate pentru promotii, pentru folosire de catre angajatii companiei sau pentru cadouri catre partenerii de afaceri.

Personalizarea pixurilor poate fi realizata in functie de model si de materialul din care sunt realizate prin tampografie, serigrafie si gravura.

Serigrafia reprezinta un procedeu de imprimare pe diverse suporturi, de la hartie si material textil pana la metal. In general, suportul pe care se face imprimarea trebuie sa fie plan. Personalizarea realizata prin acest procedeu este foarte rezistenta in timp chiar si in mediile outdoor. Se pot realiza carti de vizita, stickere, textile si alte materiale promotionale personalizate.

Personalizarea prin tampografie se poate realiza pe orice tip de suport. Acest procedeu este de obicei folosit pentru imprimarea pe obiecte de mici dimensiuni, cu suprafete curbe sau neregulate ce nu pot fi personalizate prin serigrafie. Tampografia se poate realiza pe diverse tipuri de materiale: plastic, piele, sticla, lemn, metal, bachelita, PVC, procedeul ramanand acelasi, diferind doar componentele vopselei utilizate.

Prin gravura se pot personaliza obiecte promotionale cat si orice alt tip de obiecte dintr-o gama larga de materiale: plastic lemn, metal, metale pretioase, marmura, sticla, etc. Toate acestea pot suferii gravari pe suprafete plane, cilindrice sau tridimensionale de la litere pana la portrete de obiecte, ornamente, etc. Prin gravura asistata de calculator (cu sau fara laser) se pot realiza inscriptionari interioare, ecusoane, insigne, obiecte promotionale, etc.

Sustinem bussiness-ul dvs. prin Livrarea Prompta a produselor comandate!

print materiale publicitare

Materiale promotionale

Read more

Pungi cadouri

Read more

Felicitari Personalizate

Read more

Promotionale

Read more
Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site