[wonderplugin_slider id="40"]
Promotionale

Promotionale

Se poate personaliza si brandui o gama foarte vasta de materiale folosite in scopul promovarii. De la agende, notess-uri sau mape, pana la pixuri, stick-uri, port-carduri. Pixurile sunt instrumente indispensabile activitatii de zi cu zi. Ele sunt totodata produsele promotionale la care companiile apeleaza cel mai des. Pixurile personalizate sunt in general realizate pentru promotii, pentru folosire de catre angajatii companiei sau pentru cadouri catre partenerii de afaceri.

Personalizarea pixurilor poate fi realizata in functie de model si de materialul din care sunt realizate prin tampografie, serigrafie si gravura.

Serigrafia reprezinta un procedeu de imprimare pe diverse suporturi, de la hartie si material textil pana la metal. In general, suportul pe care se face imprimarea trebuie sa fie plan. Personalizarea realizata prin acest procedeu este foarte rezistenta in timp chiar si in mediile outdoor. Se pot realiza carti de vizita, stickere, textile si alte materiale promotionale personalizate.

Personalizarea prin tampografie se poate realiza pe orice tip de suport. Acest procedeu este de obicei folosit pentru imprimarea pe obiecte de mici dimensiuni, cu suprafete curbe sau neregulate ce nu pot fi personalizate prin serigrafie. Tampografia se poate realiza pe diverse tipuri de materiale: plastic, piele, sticla, lemn, metal, bachelita, PVC, procedeul ramanand acelasi, diferind doar componentele vopselei utilizate.

Prin gravura se pot personaliza obiecte promotionale cat si orice alt tip de obiecte dintr-o gama larga de materiale: plastic lemn, metal, metale pretioase, marmura, sticla, etc. Toate acestea pot suferii gravari pe suprafete plane, cilindrice sau tridimensionale de la litere pana la portrete de obiecte, ornamente, etc. Prin gravura asistata de calculator (cu sau fara laser) se pot realiza inscriptionari interioare, ecusoane, insigne, obiecte promotionale, etc.

Sustinem bussiness-ul dvs. prin Livrarea Prompta a produselor comandate!

Tiparim la Timp!

Pungi cadouri

Read more

Felicitari Personalizate

Read more

Promotionale

Alegerea celor mai potrivite promotionale poate fi mai importanta decat pretul sau alte criterii care in multe situatii ne pot deturna atentia de la cel mai important aspect, rezultatul dorit pentru fiecare campanie.

Ce promotionale prefera majoritatea ?

Este dovedit faptul ca majoritatea utilizeaza cu precadere materialele promotionale ce rezolva o nevoie curenta si ca sunt preferate acele promotionale ce au o caracteristica inovativa sau un nivel calitativ mai ridicat. Cu siguranta, cu totii vom prefera pixul cel mai bun, agenda cea mai practica si powerbank-ul  cel mai performant.  Cu alte cuvinte, daca alocam un buget pentru a "trage" imaginea companiei noastre spre mai bine, devine un non sens sa cheltuim sume importante pentru promotionale ce nu vor fi preferate, ce nu vor fi utilizate si care in final "trag" imaginea companiei in jos.

Cum alegem promotionalele cele mai potrivite ?

Daca nu piedem din vedere rezultatul final urmarit, mai exact utilizarea curenta a promotionalului oferit si ca drept urmare pastrarea unui contact continuu intre beneficiarul dvs. si brandul promovat, principalul criteriu de selectie trebuie sa fie competitivitatea promotionalului ales fata de ceea ce ofera competitia dvs. In mod cert si noi ca beneficiari de produse promotionale, daca o sa primim mai multe pixuri personalizate, o sa alegem pixul care scrie si arata cel mai bine. Pentru brandul care a ales acest pix, sumele investite vor genera venituri, pentru restul companiilor, sumele cheltuite se vor constitui cu siguranta in pierderi.

Cat de importanta este implicarea noastra?

De cele mai multe ori exitenta unei game foarte largi de promotionale constituie un avantaj, prin cresterea sanselor de a gasi produse cat mai potrivite campaniei noastre, dar poate implica si dificultati in luarea deciziei potrivite in timp util. Aici intervine experienta noastra in ceea ce priveste comportamentul beneficiarilor targhetati, feedback-ul acestora si in final  ce sanse de reusita poate avea fiecare promotional in parte.

Cea mai mare gama de promotionale !

Import direct peste 50.000 de articole

.  
Read more
Top

Contact Contact

Copyright © 2018 Global Print Harta site