NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Descarcati Catalog Felicitari

CATALOG FELICITARI DISPONIBILE

Pe langa avantajul important de a putea alege din cca 200 de modele de felicitari sarbatori, puteti solicita editarea oricarui model prin adaugarea de elemente corporate de natura sa va reprezinte. Catalogul se poate descarca local sau vizualizat online, fisierul fiind optimizat atat pentru desktop cat si pentru dispozitivele mobile. Pentru desktop profitati de calitatea maxima a imaginilor felicitari sarbatori iarna, iar pentru dispozitive mobile beneficiati de vizualizare optimizata, descarcare rapida in conditii de trafic de date minim.

Felicitari Sarbatori - Caracteristici Tehnice & Preturi

Felicitarile duble sunt tiparite cu ajutorul tehnologiei de tipar hybrid, pe cartoane speciale ce permit obtinerea efectelor metalizate si/sau sidefate caracteristice produselor destinate sarbatorilor. Pentru cartonul recomandat de noi, ICE SILVER (productie Franta) pretul unei felicitari incepe de la 0,55 euro+TVA/bucata pentru formatul 15X15 cm, pret in care este inclusa personalizarea felicitarilor si plicul.

Felicitari Sarbatori - Optimizare Selectie

Pentru a reduce acest potential minus al alegerii felicitarii preferate dintr-o varietate mare de modele, va propunem un traseu optimizat de comandare pentru felicitari sarbatori 2019 - 2020, astfel:

1. Descarcarea din acesta pagina a catalogului pentru toate felicitarile pentru sarbatori disponibile. Catalogul complet poate fi descarcat la click pe butoanele dedicate de la sfarsitul acestei paginii, dar si de la sfarsitul tuturor paginilor alocate felicitarilor. Pentru o navigare optimizata pe dispozitive mobile, catalogul a fost optimizat astfel incat timpul de deschidere pentru vizualizare/descarcare sa fie minim;

2. Realizare captura ecran pentru felicitarile de sarbatori preferate si transmitere email cu respectivele felicitari prin intermediul sectiunii CERERE OFERTA;

3. Ofertarea, vizita unui consultant de vanzari la sediul dvs. si prezentarea de mostre fizice a cartonoalor speciale disponibile. Asiguram mostrare fizice pentru toate hartiile si cartoanele speciale disponibile, inclusiv pentru vizualizarea tiparului pe fiecare carton in parte.

4. Lansare comanda felicitari sarbatori, executie si livrare la sediul companiei dvs.

Top

Contact Contact

Copyright © 2020 Global Print Harta site