NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Felicitari Patrate 15 x 15 cm

Felicitarile sunt o foarte buna solutie de consolidare a relatiilor de afaceri sau de fidelizare a clientilor dvs. Puteti mentine o buna comunicare cu partenerii de afaceri pe tot parcursul anului, indiferent de ocazie, oferind felicitari patrate 15 X 15 cm personalizate! Felicitarile sunt modul prin care orice companie sau persoana aduce la cunostinta partenerilor intr-un mod elegant importanta parteneriatului si a relatiilor personale directe.

O felicitare este totodata si un mod de exprimare a sentimentelor. Desi felicitarile sunt, de obicei, date pentru ocazii speciale, cum ar fi zilele de nastere, de Craciun, de Paste sau alte sarbatori, ele sunt, de asemenea, trimise pt a comunica anumite mesaje. Felicitarile sunt  ambalate intr-un plic si pot fi distribuite direct. Felicitarile, ca si plicurile aferente, sunt printate pe diverse tipuri de hartie sau cartoane de la cartoane standard la cartoane speciale.

Caracteristici felicitari patrate 15 x 15 cm

Felicitarile patrate 15 X 15 cm pretiparite a caror gama cuprinde 200 de modele grafice sunt realizate pe carton sidefat Ice Silver din gama premium, carton pe care il propunem pentru efectele metalice conferite printului, detalii ce ne introduc in atmosfera sarbatorilor si a evenimentelor speciale.

Finisare - tipar hybrid policromie, prelucrari speciale cu folio, emboss sau timbru sec, lac UV selectiv sau texturat 3D.

Felicitari Patrate 15 X 15 cm - Preturi Personalizare

Felicitarile patrate 15 X 15 cm pretiparite sunt duble si includ in pretul de 0,55 euro + TVA si plicul si personalizarea atat a imagini cat si a zonei dedicate mesajului text. Realizarea felicitarilor patrate se face cu ajutorul tehnologiei tiparului hybrid ce ofera beneficiile ambelor tehnologii tipar offset (High Quality) si print digital (fara conditii de tiraj minim).

Pentru o personalizare corporate integrala aveti posibilitatea de a alege unul din cele peste 500 de cartoane speciale existente in stoc (alegerea cartoanele speciale in sine fiind un act de creatie) sau puteti opta pentru varianta unor costuri mai mici pentru cartoanele standard cretate sau offset.

Se poate pleca de la modelele prezentate in catalogul ce poate fi descarcat la finalul paginii si suplimentar se pot realiza editari si personalizari indiferent de numarul de felicitari dorite.

De asemenea puteti opta pentru varianta custom 100%, prin printarea fisierului grafic propriu, in masura in care aveti deja creata o felicitare patrata conform valorilor dvs de brand.

Impresionati-va clientii si partenerii de afaceri, expediindu-le felicitari personalizate cu sigla dumneavoastra. Felicitarea poate fi personalizata in interior cu mesajul dumneavoastra.

 

Sustinem Intretinerea Relatiilor Speciale cu

Felicitari Patrate Realizate pe Cartoane Speciale.

Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site