NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Promotionale

Alegerea celor mai potrivite promotionale poate fi mai importanta decat pretul sau alte criterii care in multe situatii ne pot deturna atentia de la cel mai important aspect, rezultatul dorit pentru fiecare campanie.

Ce promotionale prefera majoritatea ?

Este dovedit faptul ca majoritatea utilizeaza cu precadere materialele promotionale ce rezolva o nevoie curenta si ca sunt preferate acele promotionale ce au o caracteristica inovativa sau un nivel calitativ mai ridicat. Cu siguranta, cu totii vom prefera pixul cel mai bun, agenda cea mai practica si powerbank-ul  cel mai performant.  Cu alte cuvinte, daca alocam un buget pentru a "trage" imaginea companiei noastre spre mai bine, devine un non sens sa cheltuim sume importante pentru promotionale ce nu vor fi preferate, ce nu vor fi utilizate si care in final "trag" imaginea companiei in jos.

Cum alegem promotionalele cele mai potrivite ?

Daca nu piedem din vedere rezultatul final urmarit, mai exact utilizarea curenta a promotionalului oferit si ca drept urmare pastrarea unui contact continuu intre beneficiarul dvs. si brandul promovat, principalul criteriu de selectie trebuie sa fie competitivitatea promotionalului ales fata de ceea ce ofera competitia dvs. In mod cert si noi ca beneficiari de produse promotionale, daca o sa primim mai multe pixuri personalizate, o sa alegem pixul care scrie si arata cel mai bine. Pentru brandul care a ales acest pix, sumele investite vor genera venituri, pentru restul companiilor, sumele cheltuite se vor constitui cu siguranta in pierderi.

Cat de importanta este implicarea noastra?

De cele mai multe ori exitenta unei game foarte largi de promotionale constituie un avantaj, prin cresterea sanselor de a gasi produse cat mai potrivite campaniei noastre, dar poate implica si dificultati in luarea deciziei potrivite in timp util. Aici intervine experienta noastra in ceea ce priveste comportamentul beneficiarilor targhetati, feedback-ul acestora si in final  ce sanse de reusita poate avea fiecare promotional in parte.

Cea mai mare gama de promotionale !

Import direct peste 50.000 de articole

   
textile - materiale promotionale personalizare

[:ro]Textile[:en]Textiles[:]

Read more
print cd/dvd materiale promotionale corporate

[:ro]Print CD-DVD[:en]CD-DVD Print [:]

Read more
pixuri personalizate birotica

[:ro]Pixuri Personalizate[:en]Personalized Pens[:]

[:ro]

Pixurile sunt instrumente indispensabile activitatii de zi cu zi. Ele sunt totodata materiale promotionale la care companiile apeleaza cel mai des. Pachetele de pixuri personalizate sunt in general realizate pentru promotii, pentru folosire de catre angajatii companiei sau pentru cadouri catre partenerii de afaceri.

Personalizarea pixurilor poate fi realizata in functie de model si de materialul din care sunt realizate prin tampografie, serigrafie si gravura. Serigrafia reprezinta un procedeu de imprimare pe diverse suporturi, de la hartie si material textil pana la metal. In general, suportul pe care se face imprimarea trebuie sa fie plan. Personalizarea realizata prin acest procedeu este foarte rezistenta in timp chiar si in mediile outdoor. Se pot realiza carti de vizita, stickere, textile si alte materiale promotionale personalizate.

Personalizarea prin tampografie se poate realiza pe orice tip de suport. Acest procedeu este de obicei folosit pentru imprimarea pe obiecte de mici dimensiuni, cu suprafete curbe sau neregulate ce nu pot fi personalizate prin serigrafie.

Alaturi de colectia ce materiale promotionale, pixurile personalizate pot fi usor asortate unui set de birotica personalizat sau unei agende cu un design deosebit. Printre cele mai cautate pachete se numara agendele cu inscriptii unice, personalizate, alaturi de un pix personalizat. De asemenea, pentru categoria materialelor corporate, aveti posibilitatea de a opta pentru o mapa personalizata cu elementele dumneavoastra specifice de brand la care sa comandati si un pix personalizat in ton cu mapa.

Pentru mai multe detalii privind aceste pachete, solicitati o cotatie de pret completand formularul cerere oferta.

Pixuri personalizate si servicii de tipar unice!

Tipografia Global Print

...it's all about timing

[:en]

Pens are indispensable tools for everyday activities. They are also promotional materials that companies use most often. Personalized pens packages are generally made for promotions, for use by company employees, or for gifts to business partners.

Personalization of pens can be done according to the model and the material from which they are made by pad printing, screen printing and engraving. Serigraphy is a printing process on various supports, from paper and textile material to metal. In general, the support on which the printing is made must be level. The personalization made through this process is very durable in time even in outdoor environments. Business cards, stickers, textiles and other personalized promotional materials can be made.

Personalization by pad printing can be done on any type of support. This procedure is usually used for printing on small objects with curved or irregular surfaces that can not be personalized by screen printing.

Along with the collection of promotional materials, personalized pens can be easily matched to a personalized office set or to a agenda with a special design. Among the most popular packages are agendas with unique inscriptions, personalized, along with a personalized pen. Also, for the corporate materials category, you can choose a personalized portfolio with your specific brand elements to which you can order a personalized pen in tune with the portfolios.

For more details regarding these packages, ask for a price quote by filling out the offer request form.

Personalized pens and unique printing services!

Global Print Printing Company

...it's all about timing

 [:]
Read more
Top

Contact Contact

Copyright © 2020 Global Print Harta site