NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Realizare Foto

Realizare foto de produs - shooting foto

In sedintele fotografice de produs, subiectul intregului proces de creatie este produsul dumneavoastra. Imaginile obtinute vor urma sa fie procesate si distribuite catre clientii dumneavoastra sau catre partenerii de afaceri, de aceea calitatea acestora este foarte importanta. Ne asiguram permanent ca distribuim servicii de calitate. Alegerea unui produs care arata impecabil, fotografierea lui din cel mai bun unghi pentru a-i scoate in evidenta toate calitatile si caracteristicile, atasat pe un background care sa aduca un plus produsului, creeaza o imagine mult mai buna in ochii potentialilor clienti sau ai partenerilor.

Procesare imagini in programe profesionale de grafica

Odata realizat portofoliul de imagini in urma sedintei foto, materialele sunt procesate de echipa noastra de graficieni cu scopul de a le optimiza pentru orice format este necesar, fie pentru realizarea materialelor printate, cat si pentru vizualuri web destinate promovarii online. Folosim cele mai noi versiuni ale programelor specializate de creatie si editare grafica.

Oferim servicii de constructie grafica integrala sau partiala, in functie de nevoile dumneavoastra de brand. Putem realiza vizualuri pentru promovarea online in cadrul campaniilor de comunicare sau marketing pe care le desfasurati sau putem tipari o gama foarte extinsa de materiale de promovare. Asadar, va putem oferi tot suportul pentru indeplinirea tuturor obiectivelor dvs. de business atat in mediul online, cat si offline. Pentru mai multe informatii privind serviciile noastre de grafica, machetare sau DTP, accesati link-urile atasate.

Crearea materialelor de promovare - offline si online

Sunt asigurate si serviciile de creatie grafica necesare realizarii produselor printate digital sau tiparite offset, servicii grafice ce urmaresc respectarea tuturor etapelor impuse de un plan de marketing eficient. Gama produselor ce pot fi printate digital este foarte larga si cuprinde materiale precum: pliante, flyere/volante, mape de prezentare, cataloage, reviste, afise/postere, carti de vizita, calendare, felicitari, foi cu antet, bloc notes, vouchere, coperti cd/dvd etc. Mai multe detalii despre pachetele de materiale promotionale gasiti accesand link-ul atasat.

Extra! Aveti posibilitatea de a va folosi propriile fotografii de produs pentru realizarea calendarelor personalizate! Oferiti calendarele dumneavoastra partenerilor si va asigurati vizibilitatea brandului pe parcursul intregului an! Simplu si eficient!

 

Servicii integrate  -  calitate de top!

Asiguram procesul de productie de la realizare foto pana la tiparirea materialelor de promovare!

Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site