NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Machetare

Machetare grafica - valori

Machetarea grafica, aranjarea tuturor elementelor grafice intr-o forma atent aleasa, este decisiva pentru ca materialele tiparite sa trezeasca interes, sa fie parcurse in intregime si cu foarte mare usurinta.

In functie de formatul finit al produsului tiparit si de punctul de interes al fiecarui proiect grafic, serviciile de machetare grafica presupun operatiuni de prelucrare grafica a imaginilor, gestionare fonturi, imbunatatiri, decupari foto, vectorizare, realizarea de compozitii sau colaje, inserarea si editarea de text, precum si adaugarea de detalii sau elemente de design grafic pentru obtinerea unei imagini de ansamblu reprezentative.

In cele mai multe cazuri, fotografiile si textul necesita prelucrarea formei initiale. Prelucrarile imaginilor pot fi simple (ajustarea si calibrarea luminozitatii, calibrarea si intarirea culorilor, decuparea obiectelor ce urmeaza a fi folosite, marirea contrastului, eliminarea impuriatilor) sau complexe (trucaje, montaje, colaje). Asemenea servicii de prelucrare grafica se realizeaza cu ajutorul programelor si tehnicilor dedicate, avand ca rezultat generarea unui ansamblu coerent de text si imagine.

Pentru intregirea si corelarea serviciilor de grafica oferite, asiguram si serviciul foto profesional. Pentru detalii vizitati pagina dedicata pentru servicii foto.

Machetare grafica - proceduri

Machetarea grafica incepe dupa finalizarea etapei de creatie grafica. Tarifarea serviciilor de machetare grafica si DTP se face per ora. Prelucrarea grafica necesita un volum similar de timp si resurse ca si la operatiunile DTP (Desktop Publishing), ca drept urmare se recomanda si pentru machetarea grafica acelasi tarif de 25 Euro+TVA/ora redus acum la doar 15 Euro/ora de grafica.

Fisierele grafice rezultate in urma prelucrarii vor fi predate in format editabil, dupa achitarea integrala a contravalorii serviciilor de machetare grafica, prelucrare foto si DTP.

Servicii de machetare grafica si prelucrare foto

pentru un design grafic de succes !

Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site