NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Strategie Promovare Online

Importanta serviciilor de promovare online

Utilizarea canalelor de promovare online trebuie sa faca parte din strategia dumneavoastra de comunicare pentru ca, in prezent, cea mai mare parte a publicului potential client utilizeaza spatiul virtual in mod frecvent. Astfel se poate comunica direct cu acesta si mesajele se pot transmite in timp real, fara costuri prea mari.

Comparativ cu mijloacele de promovare clasice, reclame TV, Radio, Reviste, unde costurile sunt destul de ridicate, publicitatea online vine cu un pachet intreg de avantaje in acest sens: costuri mai mici pentru implementarea si derularea campaniilor de informare, de vizibilitate, awarenesss, fidelizare, etc,., viteza de transmitere a mesajelor este mut mai mare si publicul este mult mai numeros si mai segmentat in functie de preferinte. Mesajul este transmis catre o audienta mult mai vasta, cu aceleasi costuri. De asemenea, mesajul poate fi si personalizat in functie de fiecare categorie de public. Mediul online este mult mai accesibil si mai agreat de clienti, iar eforturile dumneavoastra de comunicare/marketing ar trebui sa fie structurate in functie de obiceiurile si preferintele de cumparare ale clientilor reprezentativi.

Este important un plan strategic de promovare? Da, este foare important ca strategia dumneavoastra sa fie conceputa cu atentie si sa ia in calcul obiectivele business-ului. Neglijenta pentru detalii de o asemenea importanta poate avea urmari tragice pentru afacere - atat ca imagine si reputatie, cat si ca profit si performanta de business. Sunt multe companii care vor sa lanseze campanii de marketing online, insa nu acorda suficienta atentie strategiei, pasilor de concepere, obiectivelor de business sau caracteristicilor audientei din target, iar acestea ii costa foarte mult. Pentru conceperea si implementarea actiunilor de acest gen trebuie sa aveti grija cui desemnati aceasta responsabilitate pentru ca intreaga dumneavoastra afacere depinde de modul in care este manageriate aceste programe de promovare.

Beneficiile strategiei de promovare online:

  1. Creşteţi notorietatea afacerii şi brandului dumneavoastră
  2. Creşteţi vizibilitatea afacerii şi produselor sau serviciilor
  3. O creşterea vizibilă a numarului de posibili clienţi
  4. O rată de conversie mult mai ridicată
 

Asiguram servicii profesionale de promovare online!

 
Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site