Etichete in Coala

Etichete in coala se tiparesc offset sau digital. Pentru etichete coala autocolante printate digital comenzile nu sunt conditionate de un anume tiraj, nu se platesc filme, stante, placi, etc. Termenul de productie pentru etichetele autocolante este mic.

Etichetele offset pot fi tiparite pe hartie autocolanta, hartie speciala de etichete, hartie dublucretata sau hartie offset simpla.

Se pot realiza etichete tiparite autoadezive in rola pentru masini de etichetare automata, pentru mica productie, inclusiv cu mai multe coduri de bare sau alte date variabile. Etichetele tiparite in rola se tiparesc numai pentru tiraje mari, fiind destinate etichetarii automate in sectii de mare productie prin tehnologie flexo. Etichetele flexo in rola implica anumite costuri suplimentare, precum placile flexo si stantele flexo. Aceste costuri se achita doar la prima comanda. Termenul de productie pentru etichetele flexo in rola este mai mare, cu precadere la prima comanda. Pot fi comandate cu stoc tampon, cu conditia achitarii stocului. Pentru etichetele flexo in rola aflate in stoc se pot face livrari urgente - 1 zi.

Etichete coala - termene de productie

Etichete in coala pot fi livrate in termen de 1 zi, in conditiile apelarii la serviciul gratuit de pastrare a etichetelor comandate pe stoc. Deasemenea etichetele in coala pot fi tiparite in regim de urgenta prin apelarea la serviciul express tipar offset 1 zi. Termenul de productie standard pentru etichete in coala offset este 3-5 zile.         

Sustinem productia dvs prin Asigurarea unui Stoc Permanent de Etichete!

 

tipar etichete offset in coala

Aspecte Tehnice Productie - Etichete coala

Etichete in coala  sunt aplicate manual, fiind destinate productiei de volum mic sau mediu. Etichetele in coala pot fi produse digital sau tiparite offset. Pentru tiparul offset particularitatea este posibilitatea stantarii, etichetele in coala tiparite offset putand avea designul dorit. Pentru tiparul offset avem o gama variata de suporturi tipografice-aspecte tehnice productie.

Aspecte Tehnice Etichete in Coala

Etichetele offset pot fi tiparite pe hartie autocolanta, hartie cretata sau hartie speciala de etichete. Indiferent de tehnologia de productie offset sau digital, etichetele in coala pot avea unul sau mai multe coduri de bare.

Etichetele offset implica anumite costuri suplimentare, filmele si stantele, costuri achitate doar la prima comanda. Etichetele in coala pot fi comandate cu stoc tampon, cu conditia achitarii stocului.

Sustinem productia dvs prin Asigurarea unui Stoc Permanent de Etichete

Read more
tipar flexo etichete coala / tipar flexografic etichete coala

Etichete Coala Aplicatii

Materialele tiparite precum etichete coala sau tiparite offset fac parte din categoria etichetelor de calitate mai ridicata decat etichetele printate digital si sunt destinate in principal etichetarii manuale. Etichetele in coala tiparite offset sunt utilizate cu precadere pentru etichetarea produselor de calitate medie si superioara.

Etichetele in coala nu sunt rezistente la solutii alcaline, apa, raze UV si nu pot fi aplicate pe produse refrigerate. Pentru aceste situatii solutia e tiparirea flexo de etichete in rola. Etichetele in coala pot fi tiparite pe orice tip de hartie inclusiv hartie speciala de etichete, pot fi tiparite cu cerneluri speciale Pantone si pot avea finisari speciale precum: stante conform design dorit, plastifiere mata sau lucioasa, lac UV selectiv, etc.

Etichete coala aplicatii- termene de productie

Etichete in coala pot fi livrate in termen de 1 zi, in conditiile apelarii la serviciul gratuit de pastrare a etichetelor comandate pe stoc. Deasemenea etichetele in coala pot fi tiparite in regim de urgenta prin apelarea la serviciul express tipar offset 1 zi. Termenul de productie standard pentru etichete in coala offset este 3-5 zile.

Sustinem productia dvs prin asigurarea unui stoc permanent de etichete coala!

Read more
Top

Contact Contact

Copyright © 2018 Global Print Harta site