NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Etichete Coala Aplicatii

Materialele tiparite precum etichete coala sau tiparite offset fac parte din categoria etichetelor de calitate mai ridicata decat etichetele printate digital si sunt destinate in principal etichetarii manuale. Etichetele in coala tiparite offset sunt utilizate cu precadere pentru etichetarea produselor de calitate medie si superioara.

Etichetele in coala nu sunt rezistente la solutii alcaline, apa, raze UV si nu pot fi aplicate pe produse refrigerate. Pentru aceste situatii solutia e tiparirea flexo de etichete in rola. Etichetele in coala pot fi tiparite pe orice tip de hartie inclusiv hartie speciala de etichete, pot fi tiparite cu cerneluri speciale Pantone si pot avea finisari speciale precum: stante conform design dorit, plastifiere mata sau lucioasa, lac UV selectiv, etc.

Etichete coala aplicatii- termene de productie

Etichete in coala pot fi livrate in termen de 1 zi, in conditiile apelarii la serviciul gratuit de pastrare a etichetelor comandate pe stoc. Deasemenea etichetele in coala pot fi tiparite in regim de urgenta prin apelarea la serviciul express tipar offset 1 zi. Termenul de productie standard pentru etichete in coala offset este 3-5 zile.

Sustinem productia dvs prin asigurarea unui stoc permanent de etichete coala!

Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site