NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Print Date Variabile Aplicatii

 Billing print date variabile

Documentele de print date variabile tranzactionale cuprinde o intreaga serie de documente cum ar fi facturi pentru utilitati (apa-canal, salubritate, curent electric), pentru servicii financiare de leasing sau servicii de internet, telefonie, cablu tv, etc. Print tranzactional, emiterea extraselor bancare cu date variabile aferente tranzactiilor efectuate cu card bancar.

Transmiterea de mesaje comerciale sub forma de text sau imagini care sa urmareasca vanzarea de produse si servicii suplimentare sau fidelizarea clientilor. Se pot realiza proceduri de personalizare pe fluturasi de salarii securizati, sau pe diverse chitante. Se recomanda oricarui tip de tipizat financiar-contabil sau bancar.

Printul tranzactional sau Bilingul reprezinta varianta eficiente dar cu un grad maxim de siguranta pentru tiparirea datelor variabile dintr-o baza de date stabilita. Acesta poate fi printat pe diverse tipizate financiar-contabile, dar cea mai uzuala aplicatie este cea de facturare a serviciilor prestate catre clienti si anume facturi de telefon, leasing, internet, etc.

Folosind acest serviciu se eficientizeaza timpul de emitere si expediere a acestor tipizate de catre angajatii companiei prestatoare de servicii, catre clientii finali. Printre cel mai mare avantaj este acela ca se elimina total riscul erorii umane, care este datorat volumelor mari de date ce trebuiesc procesate intr-un interval de timp foarte scurt.

 

Rapid, Securizat si Eficient !

 Print Date Variabile Aplicatii-Billing Print

 

Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site