Personalizare Plicuri Mailing

Plicurile deja formate pot fi personalizate numai digital, print negru sau color. Se pot personaliza inclusiv plicurile cu fereastra. Personalizarea digitala a plicurilor este recomandata in cazul unei machete grafice simple gen logo + text adresa expeditor. Este eliminata conditia tirajului minim pentru personalizarea digitala a plicurilor.

Plicuri personalizate dimensiuni

Personalizare plicuri mailing pot fi toate formatele standard de plicuri. In cazul plicurilor tiparite gama formatelor putand fi largita, conform cerintelor creatiei grafice.

Personalizare plicuri mailing si cu date sau imagini variabile, in principal pentru comunicari cu caracter comercial. Plicurile personalizate pot fi printate cu orice date variabile utile job-ului de mailing.

Plicuri personalizate informatii utile

Pentru o alegere potrivita a plicurilor de care aveti nevoie trebuie avute in vedere urmatoarele:

  1. dimensiunea inserturilor (plicul trebuie sa fie cu minim 1 cm mai lung si ½ cm mai inalt decat materialele ce urmeaza a fi inserate in el). Poate fi necesar burduful in cazul unei brosuri cu un numar mai mare de pagini;
  2. modul de distributie al plicurilor;
  3. modalitatea de inchidere a plicurilor, gumata, autoadeziva sau siliconica;
  4. deschiderea plicurilor (plicurile pentru corespondenta cu inserare automata au deschiderea pe latura mare, iar plicurile pentru documente pe latura mica);
  5. ce se doreste a se tipari pe plic, astfel se poate folosi hartie offset, kraft sau speciala (grosimea hartiei plicurilor trebuie sa fie maxima 135 g/mp, peste 150 g/mp plicurile trebuiesc plastifiate, altfel pot aparea "crapaturi'' ale tiparului la biguri).

Plicuri Personalizate Integral ! Servicii Integrate Personalizare Plicuri si Mailing.

Global Print

...it's all about timing

 

servicii direct mailing

Personalizare Plicuri Direct Mailing

De cele mai multe ori, plicurile sunt instrumentele de birotica cele mai utilizate pentru transportul diverselor acte sau documente ce trebuie distribuite catre partenerii sau colaboratorii dumneavoastra de afaceri. Acestea prezinta imaginea corporativa a unei companii sau a unei organizatii. Din acest motiv, aspectul plicurilor trebuie sa fie in concordanta cu valorile brandului dvs. Personalizare plicuri direct mailing - un serviciu util si avantajos!

Plicurile pot fi utilizate ca oportunitate de promovare. Este important sa speculati orice modalitate de promovare, cu atat mai mult cu cat costurile pentru personalizarea plicurilor este o actiune ce nu implica un cost mare. Este o modalitate avantajoasa si eficienta pentru dumneavoastra si pentru business-ul dvs.!

Plicurile deja formate pot fi personalizate numai digital, print negru sau color. Se pot personaliza inclusiv plicurile cu fereastra. Personalizarea digitala a plicurilor este recomandata in cazul unei machete grafice simple gen logo + text adresa expeditor. Este eliminata conditia tirajului minim pentru personalizarea digitala a plicurilor.

personalizare plicuri direct mailing!

Tipografia Global Print

...it's all about timing

Read more
plicuri personalizate

Personalizare Plicuri Billing

Cele mai solicitate plicuri personalizare sunt format DL. Acestea au dimensiunea de 110x220mm si in general se folosesc pentru a trimite documente din format A4 pliate in 3, cum ar fi facturi sau diverse acte.

Plicurile C4 au dimensiunea 229x324 mm si sunt folosite pentru a trimite documente in format A4, cum ar fi contracte sau alte documente ce nu trebuie indoite.

Plicurile C5 au dimensiunea 162x229 mm pentru corespondenta in format A5. Puteti introduce si documente in format A4 indoite o data sau A3 indoite de doua ori.

Pentru ca plicurile sunt primele care intra in contact cu clientii sau colaboratorii dvs., acestea trebuie sa indemne destinatarul sa citeasca continutul, printr-o personalizare de calitate, care sa puna in valoare imaginea companiei pe care o reprezentati. Prin personalizare plicuri billing de calitate intelegem design conform identitatii corporative din care sa nu lipseasca logo-ul si print profesional de calitate.

Personalizare plicuri billing confera incredere si identitate si sunt foarte utile in crearea unei imagini profesioniste.

Un alt avantaj al plicurilor personalizate il reprezinta faptul ca plicul dvs. se va evidentia si va fi usor de identificat fata de restul corespondentei.

 Tiparim Plicuri Personalizate Integral!

Servicii Integrate Personalizare Plicuri Billing!

Read more
Top

Contact Contact

Copyright © 2018 Global Print Harta site