Personalizare Plicuri Billing

Cele mai solicitate plicuri personalizare sunt format DL. Acestea au dimensiunea de 110x220mm si in general se folosesc pentru a trimite documente din format A4 pliate in 3, cum ar fi facturi sau diverse acte.

Plicurile C4 au dimensiunea 229x324 mm si sunt folosite pentru a trimite documente in format A4, cum ar fi contracte sau alte documente ce nu trebuie indoite.

Plicurile C5 au dimensiunea 162x229 mm pentru corespondenta in format A5. Puteti introduce si documente in format A4 indoite o data sau A3 indoite de doua ori.

Pentru ca plicurile sunt primele care intra in contact cu clientii sau colaboratorii dvs., acestea trebuie sa indemne destinatarul sa citeasca continutul, printr-o personalizare de calitate, care sa puna in valoare imaginea companiei pe care o reprezentati. Prin personalizare plicuri billing de calitate intelegem design conform identitatii corporative din care sa nu lipseasca logo-ul si print profesional de calitate.

Personalizare plicuri billing confera incredere si identitate si sunt foarte utile in crearea unei imagini profesioniste.

Un alt avantaj al plicurilor personalizate il reprezinta faptul ca plicul dvs. se va evidentia si va fi usor de identificat fata de restul corespondentei.

 Tiparim Plicuri Personalizate Integral!

Servicii Integrate Personalizare Plicuri Billing!

Top

Contact Contact

Copyright © 2019 Global Print Harta site