NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Personalizare Plicuri Direct Mailing

De cele mai multe ori, plicurile sunt instrumentele de birotica cele mai utilizate pentru transportul diverselor acte sau documente ce trebuie distribuite catre partenerii sau colaboratorii dumneavoastra de afaceri. Acestea prezinta imaginea corporativa a unei companii sau a unei organizatii. Din acest motiv, aspectul plicurilor trebuie sa fie in concordanta cu valorile brandului dvs. Personalizare plicuri direct mailing - un serviciu util si avantajos!

Plicurile pot fi utilizate ca oportunitate de promovare. Este important sa speculati orice modalitate de promovare, cu atat mai mult cu cat costurile pentru personalizarea plicurilor este o actiune ce nu implica un cost mare. Este o modalitate avantajoasa si eficienta pentru dumneavoastra si pentru business-ul dvs.!

Plicurile deja formate pot fi personalizate numai digital, print negru sau color. Se pot personaliza inclusiv plicurile cu fereastra. Personalizarea digitala a plicurilor este recomandata in cazul unei machete grafice simple gen logo + text adresa expeditor. Este eliminata conditia tirajului minim pentru personalizarea digitala a plicurilor.

personalizare plicuri direct mailing!

Tipografia Global Print

...it's all about timing

Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site