NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Print Digital – Preturi Calculator

Caculatorul de Preturi Print Digital, va ofera posibilitatea sa obtineti online preturile pentru produsele uzuale de print digital. Pentru produsele mai complexe sau care nu se gasesc in lista de calcul a calculatorului de preturi print digital, puteti obtine o oferta personalizata prin simpla completare a formularului de cerere de oferta.

Calculator de preturi

Pentru nelamuriri sau alte informatii:

Print Digital Preturi - Calculator Preturi Print Digital

Din dorinta de a avea certitudinea unor preturi de print digital exacte si corecte, preturile generate de calculatorul online trebuie sa fie confirmate de catre tehnologii nostri, inainte de lansarea comenzii. Oricand, suplimentar calculatorului online de preturi print digital, aveti la dispozitie si varianta calculatiei unei oferte personalizate ce va aduce siguranta ca ati obtinut cel mai bun pret exact pentru lucrarea dvs. 

Print Digital Preturi - Conditii

Valoarea minima a comenzilor de print digital este de 50 de euro + TVA. Pentru comenzi mai mici de 100 euro + TVA, se va achita suplimentar un cost fix pentru transport de 5 euro + TVA. Comenzile mai mari de 100 de euro + TVA, beneficiaza de transport gratuit. Pentru detalii cu privire la calitatea printului digital si a finisarilor va invitam sa vizitati Tipar Digital Hybrid si Finisari Profesionale.

Print Digital Preturi - Reduceri

Pentru comenzi de 500 de euro + TVA se va aplica un discount de volum de 5%. Incepand cu a doua comanda, beneficiati de un discount de fidelizare de 7%, valabil pentru toate comenzile de print digital.    
Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site