NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Tipar Reviste

Revistele, impreuna cu celelalte materiale de promovare din categoria tipar publicitar, faciliteaza eforturile de sporire a vizibilitatii si notorietatii afacerii dumneavoastra. Aceste instrumente pot fi folosite atat in interiorul companiei, ca revista bilunara, lunara, semestriala sau chiar anuala, prin care va familiarizati angajatii cu noile schimbari sau imbunatatiri din cadrul companiei, cat si in plan extern, in relatia cu partenerii si colaboratorii dvs. de afaceri. Revistele sunt materiale mult mai atractive din punct de vedere vizual decat un simplu catalog de prezentare, ceea ce poate fi in avatajul dvs. Mai mult decat atat, revistele pot fi realizate pe suporturi de hartie speciala cu gramaje ce pot varia intre 55-150 g/mp cu texturi si culori deosebite.

De asemenea, pentru garantarea unui impact puternic si un aspect sofisticat, se pot efectua finisari speciale, cum ar fi inscriptionari cu folio, timbru sec sau emboss. Calitatea suporturilor de hartie folosite sau efectele vizuale si tactile datorate finisarilor finale va pot face remarcat!

Revistele se recomanda a fi executate pe hartie de 90-150 g/mp, pentru tirajele mai mici de 10.000 de reviste. Tirajele mai mari de 10.000 de reviste se tiparesc pe hartie specifica pentru masinile de tipar rotative. Hartia folosita pentru tiparirea copertilor revistelor precum si pentru tiparirea interiorului revistelor va avea acelasi gramaj ( 55-90/mp).

Tipar-reviste legatorie

Procesul de finisare este realizat pe masini care aduna fascicolele revistei, capseaza si broseaza fara interventie manuala, asigurandu-ne o calitate constanta la legatorie pe intreg tirajul revistei. Totodata, viteza mare de executie inseamna costuri mici, capacitate mare de productie si termene scurte de livrare. Acest avantaj tehnologic ne da posibilitatea sa fim competitivi pe piata atat la tirajele mari, cat si la cele mici.

Tipar Reviste in Regim de Urgenta

 

Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site