NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Tipar Bloc-Notes

Un instrument ideal pentru lucrul cu informatiile, tipar bloc-notes poate fi utilizat cu succes in consemnarea diverselor date privitoare la activitatea unui agent comercial sau a oricarei alte modalitati de activitate. Datele si informatiile sunt inscrise pe foile bloc-notes-ului si pot ramane ca atare, sau, daca este nevoie sa fie mutate sau pastrate in alta parte, modul de prindere a paginilor unui bloc notes permite cu usurinta detasarea lor in acest scop.

Tipar bloc-notes este folosit in cadrul activitatilor comerciale ale unei firme si poate fi personalizat, avand pe coperta sigla si eventual datele de contact ale firmei.

Nu doar firmele pot folosi cu eficienta bloc-notes-ul in activitatile lor, ci si alte organizatii precum cele neguvernamentale sau administrative de orice fel; datele sunt inregistrate si transmise in mod facil si eficace cu ajutorul paginilor detasabile ale bloc notesului. 

Tiparirea bloc-notes-urilor se recomanda a fi executata pe hartie de grosime intre 60-80 g/mp. Formatul standard este A5.

Tipar bloc-notes legatorie

Bloc notes-ul poate fi executat prin urmatoarele operatiuni:

-Brosare (lipire)

-Spiralare

Fiind un produs de uz intern, din motive ecologice, poate fi folosita si recomandam hartie reciclata.

   

Tipar Bloc Notes Calitate Excelenta

Asiguram servicii profesionale de personalizare!

Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site