PREAMBUL

Putem spune ca in cei peste 18 ani de existenta am reusit sa obtinem cel mai important capital pentru compania noastra - relatiile stabile si de lunga durata.
Sub sloganul “...it’s all about timming” am reusit sa comunicam valorile Global Print, intr-o piata marcata de nerespectarea intelegerilor contractuale. Considerand ca termenul de livrare a devenit un element definitoriu, am decis realizarea de importante investitii in echipamente, software si personal. Anul 2019 a reprezentat un an de varf din acest punct de vedere, fiind marcat de investitii a caror valoare totala s-a ridica la cca. 2 milioane euro. In anul 2023 seria investitiilor majore a continuat printr-o noua etapa in valoare totala de cca 3 mil. euro. Odata cu eficientizarea fluxurilor de proiectare si productie, investitiile realizate asigura si atingerea unui inalt nivel cu privire la calitatea printului si a finisarilor realizate. In acest context, a fost posibila si obtinerea celei mai ravnite certificari din industria tipografica globala.
Certificarea FOGRA, apartenenta la acest grup de elita din industria tipografica, reprezinta pentru noi cea mai importanta realizare, prin faptul ca vom putea dezvolta in continuare relatii de buna calitate cu beneficiarii nostri.


CERTIFICAREA FOGRA

Reproducerea exacta a culorilor Pantone conform identitatii de brand, este una dintre provocarile majore ale industriei tipografice, in special pentru printul digital de mari dimensiuni. Pentru atingerea celor mai bune performante in acest sens este necesara respectarea riguroasa a tuturor cerintelor in procesele de proiectare, print si control al calitatii, dar nu in ultimul rand si de echipamente de ultima tehnologie, capabile de inalta performanta.
Certificarea de proces FOGRA, garanteaza respectarea celor mai exigente cerinte pe tot parcursul procesului de print digital, de la setarea parametrilor fisierului grafic, masurarea colorimetriei pentru obtinerea de culori constante pentru tot tirajul si de la un job la altul, calibrarea corecta a printer-ului digital si pana la controlul de calitate final. Obtinerea unui nivel constant al culorilor si calitatii la nivel profesional, reprezinta o prioritate pentru noi astfel incat sa putem garanta reproducerea corecta a culorilor PANTONE. Acest aspect atat de important pentru companiile ce isi doresc respectarea culorilor de brand pe toate materialele, a fost urmarit prin obtinerea certicarii de proces atat pentru printul digital pe materiale rigide, a printului digital in rola cat si a deja clasicului printului digital in coala. Am obtinut certificarea FOGRA in 2019 si treptat a urmat traseul standard de reinoire, asfel incat sa avem la zi cea mai ravnita certicare tipografica la nivel World Wide, ca dovada de bune practici, ca o garantie a calitatii si nu in ultimul rand ca o confirmare a nivelului tehnic si de know-how cu privire la procesele de proiectare / productie. Certicarea FOGRA in sine reprezinta prezentarea la cel mai exigent examen, promovarea acestuia si obtinerea astfel a garantiei ca poti capabil sa faci ceea ce spui ca poti face.

Link vizualizare certificare oficială by FOGRA:
https://fogra.org/zertifizieren/zertifizierte-partner-und-unternehmen/prozessstandard-digitaldruck-psd?tx_bwsfogracert_cert%5Baction%5D=show&tx_bwsfogracert_cert%5Bcontroller%5D=Model9&tx_bwsfogracert_cert%5Bmodel9%5D=60&cHash=b93782e1408504f1a0955a9f6851c0c1


CERTIFICAREA FSC

Din anul 2023 am implementat si aceasta certificare de produs, recunoscuta sub denumirea generica de "FSC". Consumatorii sunt din ce in ce mai preocupati de alegerea produselor realizate in mod responsabil. Certificarea FSC permite companiilor să utilizeze eticheta FSC pe produsele certificate, oferind consumatorilor siguranta cu privire la originea materiei prime utilizate pentru fabricarea produselor cumparate. Realizarea certificarii reprezinta, de asemenea, o modalitate excelenta de a demonstra conformitatea cu politicile de achizitii din sectorul public și privat – cum ar fi eticheta ecologică a UE – care specifica materialele responsabile din punct de vedere ecologic.
Certificarea FSC verifica faptul ca materialul certificat FSC a fost identificat si separat de materialul necertificat, respectiv necontrolat.
Cercetările au aratat ca produsele care au devenit certificate FSC beneficiaza de un acces mai bun la pietele internationale, au venituri mai mari si vad schimbarea pozitiva a imaginii lor publice.

Avantaje
:
- Certificarea FSC va creste credibilitatea marcii societatii, deoarece clientii pot avea incredere in originile responsabile ale produselor. De asemenea, imbunatateste reputatia corporativa si creeaza noi oportunitati de marketing.
- FSC interzice exploatarea forestiera ilegala, degradarea padurilor si defrisarea in zonele certificate. Prin obtinerea certificarii, se contribuie la protejarea ecosistemelor forestiere și reducerea impactului schimbarilor climatice.
- Un numar din ce in ce mai mare de tari si regiuni, printre care si Uniunea Europeana, au o legislatie care interzice utilizarea si comercializarea lemnului recoltat ilegal si a produselor obtinute din acesta. Respectarea acestor legi reprezinta fundamentul certificarii FSC, astfel incat se va reduce in mod semnificativ riscul expunerii la produse realizate din lemn ilegal recoltat.

Pentru detalii suplimentare va invitam sa vizitati site-ul oficial al Forest Stewardship Concil:
https://fsc.org/en
Certificarea oficiala FSC-COC, o puteți vizualiza aici:
https://app.powerbi.com/view?r=eyJrIjoiN2U3NGMyNWEtZTAxNS00MzVhLWExNmMtOThhZjdiYjQ4MWNkIiwidCI6IjEyNGU2OWRiLWVmNjUtNDk2Yi05NmE5LTVkNTZiZWMxZDI5MSIsImMiOjl9


CERTIFICĂRI ISO

Nimic din toate acestea nu s-ar fi propagat fără prezența certificărilor ISO, pe care le deținem în acest moment și care asigură aplicarea celor mai bune practici în domenul Calității, Mediului și Securității. Demonstrăm în fiecare an nu doar că suntem conformi cu aceste standarde, dar și că reușim să aducem îmbunătățiri proceselor noastre, lucru care atrage și mai mult încrederea partenerilor noștri.
În completare putem face precizarea că, din anul 2014 s-a reusit implementarea cu succes a Sistemului de Management al Calitatii ISO 9001/2008, obtinerea certificarii SRAC la nivel national si IQnet la nivel international, acestea fiind printre cele mai recunoscute autoritati de certificare. Deasemeni, din anul 2016, s-a reusit implementarea cu succes si a standardului de mediu, ISO 14001/2004.
In anul 2020 s-a reusit migrarea la standardul nou, respectiv ISO 9001/2015 si ISO 14001/2015. Tot in 2020 s-a obtinut si recertificarea ISO 18001/2007, in prezent ISO 45001. Această recunoaștere oficială nu doar consolidează încrederea clienților noștri în parteneriatul cu noi, dar și sporește încrederea pe piață și în rândul partenerilor noștri comerciali.
In 2023 am obtinut recertificarea ISO 9001/2015 si ISO 14001/2015. Această certificare demonstrează că sistemele și procedurile interne de management al calității îndeplinesc cerințele riguroase stipulate de ISO și subliniază angajamentul tipografiei Global Print de a-și îmbunătați continuu procesele, procedurile și serviciile de printing oferite tuturor clienților.
Global Print se dedică în mod continuu pentru a-și ridica standardele, motiv pentru care ne străduim să păstrăm cât mai multe certificate ISO reînnoite și recunoscute la nivel global, reprezentând astfel, credibilitatea dezvoltării noastre continuă. 


DISTINCȚII

Odată cu dedicarea, investițiile în aparatură și personal, apar și rezultatele.
Odată cu rezultatele – apare și recunoașterea acestora.
Aceasta abordare strategică din partea noastră, oferă oportunități și valoare - criterii importante pentru actualii și potențialii viitori clienți. Suntem cu adevărat mândri de munca noastră, privind la modul în care am contribuit să ocupăm un loc în piață și să facem diferență, ca societate, zi de zi.

Aici avem afișate cele mai recente dovezi ale reușitelor noastre, primite pe parcursul ultimului an de lucru.

Solicitati Oferta

PUTETI INCARCA FISIERE DE MAXIM 25MB