SERVICII GRAFICA DESIGN STRUCTURAL POSM DISPLAY AMBALAJE TIPOGRAFIA GLOBAL PRINT

Integrarea serviciilor de grafica si tipar este impusa de necesitatea finalizarii produselor tipografice in timp util. Prin integrarea serviciilor de grafica si print se poate asigura respectarea deadline-urilor stabilite si in plus sunt evitate si eventualele erori de comunicare dintre agentia de publicitate si tipografia producatoare. Serviciile de grafica sunt asigurate de graficieni cu o experienta de peste 10 ani in domeniul tipografic.                            

Experienta ne recomanda! Creatiile noastre grafice au fost apreciate si au generat un real succes companiilor ce au ales sa ne incredinteze proiectele de grafica si tipar. Si daca experienta ne recomanda, pretul ne impune! Cel mai bun tarif grafica publicitara – 15 Euro+TVA/ora (40% discount fata de pretul practicat de 25 euro/ora, pentru plata la lansarea comenzii si realizarea tiparului). Va asiguram servicii complexe de proiectare stucturala, design grafic si tipar profesional pentru realizarea celor mai spectaculoase ambalaje si materiale de promovare! Indrazniti sa va evidentiati cu ajutorul unor produse tiparite unice! 

Activitatiile de creatie grafica, machetare si DTP sunt realizate exclusiv cu software licentiat. Suita de programe instalate este completa, incluzand majoritatea programelor de design grafic, programe de verificare automatizata a fisierelor (preflight), softuri management fluxuri de productie si bineinteles softuri de management al culorilor (RIP) instalate chiar pe statiile de comanda ale masinilor de tipar. Cu titlu de scurta prezentare, evidentiem mai jos principalele caracteristici, avantajele si plus valoarea aduse de catre fiecare software in parte:

SERVICII GRAFICA DTP COREL DRAW ADOBE ILLUSTRATOR TIPOGRAFIA GLOBAL PRINTCOREL DRAW & ADOBE Creative Suite (Photoshop, illustrator, inDesign) ne asigura posibilitatea de a prelucra orice tip de fisiere primite de la beneficiar si totodata de a avea cele mai creative tool-uri de design grafic, pentru cele mai ambitioase proiecte de creatie si design grafic.

COLORLOGIC software grafic special si unic pentru piata din Romania, ce ne permite sa obtinem exact culoarea metalica dorita pentru printurile realizate, astfel incat sa avem o reinterpretare metalizata a culorilor corporate sau caracteristice unui produs anume. Am instalat in premiera acest soft dedicat gestionarii culorilor metalizate, datorita faptului  este o solutie de top (cost licentiere cca 5.000 euro) ce ne va permite reglarea celor mai fine nuante de culori metalizate si totodata obtinerea de ambalaje cu adevarat remarcabile. Practic, se va printa o coala pe care in prealabil s-a aplicat folio metalic, urmand ca prin acest procedeu tehnic denumit generic OVERPRINT, sa se obtina o gama nelimitata de culori metalizate. Aceste culori metalice vor putea fi precis gestionate cu ajutorul acestui software dedicat. Aplicatiile sunt multiple, fiind recomandata aceasta innobilare a tiparului pentru cataloage, mape, coperti de carte, agende, notesuri, calendare, postere, ambalaje, etichete, felicitari, etc.

ENFOCUS este o suita software de verificare automatizata a fisierelor grafice, prefligt si DTP, dezvoltat de aceasi companie care a realizat si standardizarea Pantone. Acest soft va verifica automat majoritatea tipurilor de fisiere grafice (Corel, Illustrator, Indesign, PDF, Word, etc) dupa zeci de criterii, intr-un timp de doar cateva secunde. Practic, ceea ce ar putea face un grafician senior in 30-120 de minute, se intampla aproape instant si foarte important, fara nici un risc de eroare umana. Daca am avea in vedere exemplul unei carti sau unui catalog de prezentare produse, sute de pagini sunt verificate in doar cateva minute, in conditiile eliminarii complete a erorii umane. Astfel, este eliminat complet riscul aparitiei de neconformitati in print, datorate fisierului grafic. Totodata, poate repara si multe alte neconformitati, precum:
- nu de putine ori, cartea sau cataloagele au avut tiparit un text ”tremurat”, datorat faptului faptului ca fisierul graphic avea textul realizat din policromie. Softul poate repara aceasta problema, prin convertirea automata a intregului text al unei carti la negru, in cateva minute si fara sa omita un singur rand;
- convertirea automata a pozelor din spectru RGB in cod de culoare CMYK necesar tiparirii offset;
- adaugarea unui bleed de 3 sau 5mm in mod automat;
- adaugarea semnelor de taiere si verificarea in generala a oricarui box tehnic;
- eliminarea obiectelor ascunse, ce pot genera probleme la realizarea placilor de tipar offset.
Pentru mai multe detalii despre acest
soft de verificare fisiere, vizitati Enfocus.

GRAFICA DESIGN STRUCTURAL STANDURI MACHETARE 3D MOCKUP POSM DISPLAYESKO ARTIOSCAD 3D solutie dedicata proiectarii ambalajelor si a POSM display-urilor din carton. Se pot proiecta de la zero ambalaje cu inchideri perfecte si cu structuri interioare complexe, pentru o buna sustinere si protectie a produselor. Totodata, acest soft de design ambalaj si display permite modificarea dimensiunilor pentru cutiile standardizate FEFCO, astfel incat personalizarea structurala sa implice un efort minimal ca timp si pret. Artioscad 3D este dezvoltat de catre echipa ESKO din Belgia, companie extrem de cunoscuta in industria tipografica si datorita faptului ca este compania care a dezvoltat standardizarea PANTONE. Avand in vedere experienta noastra de peste 15 ani, dar si faptul ca beneficiem de abonament pentru full suport din partea echipei ESKO, putem duce la bun sfarsit orice proiect, indiferent de dificultatea sa. O astfel de implicare a celor mai pregatiti specialisti din industria de proiectare de ambalaje si POSM Display (din cate cunoastem, in tara nu mai sunt alte tipografii care sa aiba full suport din partea echipei de tehnologi ESKO), reprezinta un important avantaj pentru realizarea celor mai creative si provocatoare cutii sau display-uri din carton. Un bun exemplu cu privire la impactul si beneficiile generate de utilizarea acestui software este posibilitatea de a se realiza floor display-uri din carton care sa reziste la greutati de peste 20 kg pe polita si greutati de pana la 120 kg per total display.
Pentru o descriere mai detaliata a functionalitatilor software-ului de proiectare ambalaje, va invitam sa accesati: https://largeformat.globalprint.ro/wp-content/uploads/2019/08/Esko-Artioscad-3D.pdf

ESKO iCUT SUITE, asigura in principal o transferare directa a parametrilor direct din fisierul grafic la utilajele de finisare, astfel incat sa fie eliminata eroarea umana si sa se obtina timpi foarte buni de setare a echipamentelor de finisare digitala. Un al avantaj major este asigurat de NESTING, unul dintre programele din aceasta suita software, care poate scade consumul de material, prin asezarea foarte stransa a elementelor neregulate ale unui ambalaj sau display. Materialele rigide in general au un cost destul de ridicat per mp, insa prin intermediul acestei suite software, se pot realiza economii de pana la 30% din materia prima, eficientizand semnificativ costurile de productie a ambalajelor,  POSM display-uri, stickerelor si alte produse finisare digital. Acest software are noi funcții de productivitate și eficiență, datorită integrării mai strânse a tuturor instrumentelor și motoarelor, prin creșterea funcționalității 3D și prin permiterea colaborării mobile și a fluxului de lucru de gestionare a ambalajelor online. Pentru o descriere mai detaliata a functionalitatilor software-ului de eficientizare a fluxurilor de productie, va invitam sa vizitati:  https://largeformat.globalprint.ro//wp-content/uploads/2019/08/Esko-i-Cut-Suite.pdf 

CALDERA & FIERY RIP, sunt softuri estentiale in procesul de conversie al fisierului grafic de catre statia de lucru a echipamentelor de print. Practic, pentru o interpretare corecta a culorilor este imperativ necesara investitia in aceste softuri de RIP. Astfel, printurile vor respecta profilele de culoare ale fisierelor sursa, diferenta fata de un print realizat direct din driverul unui printer digital fiind semnificativa. Chiar daca mare parte dintre tipografii, din rationamente de costuri, prefera sa printeze direct din driverul printerului, beneficiile aduse de investititia in softuri de RIP sunt net superioare. Astfel este posibila realizarea de culori Pantone, obtinerea de culori constante de la o lucrare la alta, etc. Presele noastre de print digital, inclusiv in format mare, functioneaza exclusiv cu astfel de solutii RIP.

Toate aceste solutii software pentru grafica, proiectare si productie industriala, impreuna cu utilaje de tipar si finisare exclusiv noi si de ultima generatie au facut posibila obtinerea certificarii FOGRA, considerata ca fiind cea mai exigenta certificare din industria tipografica la nivel global. Existenta acestei certificari de proces, vine sa demonstreze capacitatea tehnica de respectare a profilelor de culoare, produsele tiparite urmand sa aiba culori constante de la o lucrare la alta. Astfel, va exista certitudinea ca vor fi respectate culorile PANTONE de brand, indiferent daca sunt tiparite produse de marketing sau ambalaje. 

SERVICII GRAFICA

Campaniile derulate s-au bucurat de un real succes si au adus plus valoare companiilor ce au ales sa ne incredinteze proiectele pentru servicii grafice. Sunt parcurse pentru fiecare proiect de grafica toate etapele impuse de un marketing de succes. Sunt propuse 3 concepte grafice diferite pentru fiecare proiect de grafica. Nu sunt suficiente 3 propuneri grafice? Pot fi create 5 propuneri grafice si un numar nelimitat de revizuiri ale variantei creative alese, pe baza de raport ore suplimentare lucrate efectiv.

SERVICII DE GRAFICA DESIGN STRUCTURAL POSM DISPLAY TIPOGRAFIA GLOBAL PRINTCreatie grafica, servicii de design pentru realizarea de produse originale si unice, astfel incat sa fie corect conturata identitatea companiei, conferind consistenta mesajului ce urmeaza sa fie tiparit. Modalitatea vizuala prin care compania dvs. se prezinta influenteaza perceptia clientilor in privinta valorilor, produselor si serviciilor oferite. Plecand de la o tema creativa prestabilita, adaptata domeniului de activitate si valorilor corporate, trecand apoi printr-o serie de metode si tehnici de conversie a informatiei prin intermediul tehnologiei digitale, se ajunge la 2-3 propuneri grafice creative. Conceptele de creatie grafica propuse vor oferii pe langa atractivitate vizuala si reale solutii de comunicare si marketing, prin parcurgerea tuturor etapelor impuse de un plan de marketing eficient. Existenta unei echipe de graficieni profesionisti, statiile de grafica computerizata avansate, precum si succesul de care s-au bucurat companiile ce au decis sa ne incredinteze proiectele de creatie grafica anterioare, ne ofera posibilitatea de a va oferi garatia unor servicii profesionale si de un real succes pentru brandul dvs.  Existenta unui departament de creatie grafica consolidat sustine si intareste decizia unei eventuale colaborari pentru proiecte de creatie grafica. 

Proiectele grafice creative demareaza cu un brief, rezultat in urma discutiilor purtate de accountul de vanzari alocat contului dvs., care sa contina informatii cat mai complete despre serviciile de grafica dorite, produsul ce urmeaza a fi tiparit si despre companie. E de preferat sa fie insotit de manualul de identitate corporate. Pentru proiectele de creatie grafica se stabileste totdeauna undeadline de comun acord. Ca regula, pentru fiecare proiect de creatie grafica se executa 2-3 propuneri creative. La cerere, contra unui cost pentru servicii grafice suplimentare pot fi lucrate 5 concepte grafice diferite si un numar nelimitat de revizuiri ale variantei creative alese. Costurile pentru serviciile de creatie grafica se stabilesc in functie de complexitatea proiectului grafic, in functie de calitatea materialelor si informatiilor puse la dispozitie de client si de deadline-ul stabilit. Pretul pentru serviciile de grafica se stabileste si se achita anticipat pe baza de estimat, argumentat de faptul ca se depune un volum de munca important si se consuma resurse pentru a se ajunge la 2-3 propuneri creative distincte. Urmeaza operarea de modificari asupra variantei creative preferate, pentru ca intr-un final sa se obtina un rezultat (design creativ) corect pentru pretul total si termenul de executare. Designul grafic astfel realizat poate fi utilizat pentru mai multe proiecte ulterioare. Fisierele grafice vor fi predate clientului in format editabil, dupa achitarea integrala a contravalorii serviciilor de creatie grafica, machetare si DTP, inclusiv a contravalorii discountului de 40% acordat pentru angajamentul implicit de realizare a tiparului la noi si pentru toate lucrarile ce vor utiliza total sau partial aceasta creatie. Odata cu predarea fisierelor va fi transferat si dreptul de proprietate intelectuala asupra proiectelor de creatie grafica.

Machetarea grafica, reprezinta serviciul de aranjare in pagina a tuturor elementelor grafice, intr-o dispunere atent aleasa, aranjare ce poate fi considerata decisiva pentru ca materialele tiparite sa trezeasca interes, sa fie parcurse in intregime si cu usurinta. In functie de formatul finit al produsului tiparit si de punctul de interes al fiecarui proiect grafic, serviciile de machetare grafica presupun operatiuni de prelucrare grafica a imaginilor, gestionare fonturi, imbunatatiri, decupari foto, vectorizare, realizarea de compozitii sau colaje, inserarea si editarea de text, precum si adaugarea de detalii sau elemente de design grafic pentru obtinerea unei imagini de ansamblu reprezentative. In cele mai multe cazuri, fotografiile si textul necesita prelucrarea formei initiale. Prelucrarile imaginilor pot fi simple (ajustarea si calibrarea luminozitatii, calibrarea si intarirea culorilor, decuparea obiectelor ce urmeaza a fi folosite, marirea contrastului, eliminarea impuriatilor) sau complexe (trucaje, montaje, colaje). Asemenea servicii de prelucrare grafica se realizeaza cu ajutorul programelor si tehnicilor dedicate, avand ca rezultat generarea unui ansamblu coerent de text si imagine. Pentru intregirea si corelarea serviciilor de grafica oferite, va putem asigura si servicii foto profesionale. 

Machetarea grafica incepe dupa finalizarea etapei de creatie grafica. Tarifarea serviciilor de machetare grafica si DTP se face per ora. Prelucrarea grafica necesita un volum similar de timp si resurse ca si la operatiunile DTP, ca drept urmare se recomanda si pentru machetarea grafica acelasi tarif de 25 Euro+TVA/ora redus acum la doar 15 Euro/ora de grafica (in conditiile prezentate mai sus). Fisierele grafice rezultate in urma prelucrarii vor fi predate in format editabil, dupa achitarea integrala a contravalorii serviciilor de machetare grafica, prelucrare foto si DTP, inclusiv a contravalorii discountului de 40% acordat pentru angajamentul implicit de realizare a tiparului la noi si pentru toate lucrarile ce vor utiliza total sau partial aceasta creatie.

Desktop Publishing (DTP), este serviciul de verificare si pregatire finala de tipar. DTP-ul este cea mai tehnica si importanta etapa pentru atingerea dezideratului de calitate maxima a tiparului. Aceaste operatiuni grafice necesita cunostinte tehnice avansate si o atentie deosebita. Serviciile grafice DTP asigura conversia si incadrarea machetei in parametrii tehnici ai utilajelor de tipar a fisierului grafic deja existent, mai exact verificarea si corectarea tuturor elementelor grafice pentru a putea fi interpretate si generate fidel pe filmele, pe placa tipografica utilizata de presele de tipar offset sau de softul de RIP a printerului digital.

SERVICII EDITARE FOTO MOCKUP DTP TIPOGRAFIA GLOBAL PRINTServiciile de grafica DTP sunt asigurate dupa etapa machetarii grafice si presupune verificarea, corectarea, finisarea si incadrarea specifica, garantand astfel trecerea din formatul digital a machetei grafice in format tiparit, fara riscuri sau erori de natura tehnica (culori alterate, iesire din format, text deformat, font nerecunoscut, etc.). Aceste servicii tehnice de DTP si preflight sunt realizate automatizat cu ajutorul software-ului ENFOCUS (prezentat mai sus) in tandem cu cei mai experimentati graficieni ai tipografiei noastre, care vor realiza ajustarile recomandate in urma verificariilor automatizat. Dezideratul unui tipar de buna calitate si in final a unui produs tiparit reusit, impune integrarea serviciilor de creatie grafica, machetare pe de-o parte cu DTP-ul si tiparul de pe alta parte. In acest mod pot fi evitate eventualele erori generate de o dotare grafica diferita tehnic si de o comunicare defectuoasa intre firma de servicii de grafica si tipografia producatoare. Tarifarea serviciilor de grafica DTP, se face per ora, pret recomandat 25 Euro + TVA/ora de grafica. Pret special per ora de servicii grafica DTP - 15 Euro/ora. Proiectele grafice vor fi predate clientului pe CD in format editabil, dupa achitarea integrala a contravalorii serviciilor de grafica si DTP, inclusiv a contravalorii discountului de 40% acordat pentru angajamentul implicit de realizare a tiparului la noi si pentru toate lucrarile ce vor utiliza total sau partial aceasta creatie. Odata cu predarea tuturor fisierelor grafice va fi transferat si dreptul de proprietate intelectuala asupra respectivelor proiecte.

Servicii foto, pentru completarea serviciilor de grafica si tipar profesional. Astfel, va punem la dispozitie servicii foto complete, de la realizarea si pana la editarea vizualurilor obtinute pentru orice fel de material promotional. Fie ca desfasurati activitati de promovare offline (si aveti nevoie de instrumente tiparite pentru a le distribui in cadrul campaniei), fie ca mizati pe mediul online (unde materialele grafice trebuie sa respecte cerintele specifice ale optimizarii web), noi va insotim pe intregul parcurs creativ. De la sedinte foto pana la realizarea materialului final sau chiar implementarea strategiilor de marketing si promovare online, va oferim consultanta profesionala si in acest mod aveti garantia ca nu vor interveni erori pe parcursul procesului. Exista o mare nevoie de vizibilitate si popularitate a brandurilor pe piata in acest moment, de aceea toate actiunile de promovare trebuie organizate intr-un mod cat mai responsabil si profesionist. Serviciul de realizare foto este realizat prin colaborarea cu fotografi cu experienta ce va ofera posibilitatea de a opta pentru realizarea unei sedinte foto de produs, pentru eventualitatea in care lansati o gama noua de produse sau pur si simplu doriti sa reimprospatati vechile cataloage si/sau materiale de prezentare.

Serviciul de editare foto vine sa preia intregul portofoliu de fotografii realizate si este prelucrat in asa fel incat imaginile sa aiba o claritate optima, calitate ireprosabila si un aspect cat mai spectaculos si atragator. Se aplica, la cerinta dvs., corecturi privind inlaturarea unor obiecte din decor, adaugarea unor insemne/detalii noi pe imaginile prelucrate sau aplicarea de filtre efecte speciale. Serviciul de decupare foto ofera posibilitatea de a va prelua doar anumite portiuni dintr-o imagine preferata pe care ulterior o vom folosi pentru diverse materiale de promovare. Imaginile pot fi decupate si procesate in functie de necesitatile de brand. Fie ca doriti sa tipariti un simplu catalog de prezentare, un set de flyere sau pliante, fie ca doriti un tablou de mari dimensiuni sau bannere pentru amplasarea in locuri publice, imaginile realizate la o calitate profesionala pot fi adaptate pentru orice design. Serviciul de procesare grafica a fotografiilor se refera la adaptarea vizualurilor pentru diverse formate specifice.

SERVICII BRANDING 

Fie ca este vorba de clasicele metode de promovare sau cele mai noi modalitati, expertii nostrii lucreaza pentru dvs., avand un singur scop: obtinerea de rezultate care sa se reflecte in volumul dvs. de vanzari si in numarul de clienti fidelizati.  Pentru a crea un brand este nevoie de un proces de dezvoltare durabila, atat a companiei/produsului/ serviciului ce doreste sa devina un brand, cat si de stabilirea si respectarea unei identitati vizuale (sigla, mesaj, promisiuni, materiale si metode de prezentare) unice. Strategia de brand este planul coerent si complex care insumeaza toate operatiunile, metodele si actiunile caracteristice si necesare impunerii si promovarii pe piata. Pentru a avea succes un brand trebuie nu doar sa foloseasca inteligent toate canalele de comunicare cu potentialii clienti, ci si sa aiba elemente clare de diferentiere fata de competitie, elemente ce pot fi obtinute prin apelarea la servicii profesionale de branding. Implementarea corecta a valorilor de brand la nivelul tuturor produselor tiparite este realizata avand in vedere cele prezentate mai sus. Pentru exemplificare detaliem mai jos cateva produse de tipar mai des utilizate. 

Realizare logo companie, pentru a avea elementul de baza al corporate ID-ului ce urmeaza a fi construit. Astfel, pe baza discutiilor cu dvs. se va putea crea un brief suficient de documentat, astfel incat ca pe baza caruia creativii nostri sa poata realiza de la zero logo-ul companiei sau produsului dvs. Design-ul creat va putea fi folosit ulterior atat pentru brand-uirea materialelor de promovare tiparite, cat si pentru semnaturi de email sau personalizare web, functie de solicitarile dvs. de declinarea si de realizarea a unui pachet corporate ID complet. Personalizarea documentelor cu elemente de brand face parte dintr-un proces complex de identificare si constructie a unei personalizati de brand atat pentru membrii companiei, cat si pentru mediul extern (parteneri, clienti, beneficiari ai serviciilor dvs).

Realizare design antet corporate, pentru a putea sa va personalizati orice document oficial pe care il folositi in relatiile cu partenerii sau colaboratorii dvs. Se pot printa pe baza acestui antet facturi fiscale, notificari, oferte, plicuri si alte materiale de comunicare, posibilitatile de personalizare fiind multiple. Puteti opta pentru personalizari simple, cu insemnele firmei, respectiv nume, sigla, eventual logo, dar functie de preferintele si nevoile de business, se pot efectua si personalizari mai ample. In cazul in care aveti deja un vizual cu insemnele grafice, noi vi le putem adapta pentru caracteristicile specifice tiparului pentru garantia unei imprimari optime.

REALIZARE CARTI DE VIZITA GRAFICA TIPOGRAFIA GLOBAL PRINTRealizare design carti de vizita, pentru obtinerea unei bune impresii inca de la prima intalnire de afaceri. O carte de vizita eficienta va poate face remarcat! Eficienta consta in succesul de a transmite mesajul dorit catre clientii sau partenerii de afaceri. Astfel, puteti sa transmiteti faptul ca oferiti servicii sau produse de calitate, ca lucrati intr-un mod profesionist si responsabil si sunteti un brand ce poate fi luat in calcul atunci cand se pune in discutie o colaborare sau un parteneriat pe termen lung. Cartile de vizita sunt cel mai utilizat instrument de prezentare in mediul de afaceri si nu numai. Aspectul acestora variaza in functie de specificul si cromatica fiecarui brand in parte, la fel si dimensiunile sale. Se poate opta pentru o carte de vizita in format standard, pe o paleta simpla de culori, sau, daca doriti sa impresionati, puteti realiza carti de vizita spectaculoase, ce cu siguranta nu vor trece neobservate. Design-ul cartii de vizita reflecta calitatea serviciilor oferite sau profesionalismul de care dati dovada in relatiile cu partenerii de afaceri. Pentru a veni in sprijinul dvs., Tipografia Global Print va ofera servicii dedicate de design si constructie grafica pentru cartile de vizita. Asadar, sunt eliminate integral posibilele erori ce au fi putut aparea in situatia in care machetele de tipar nu corespundeau cerintelor de tipar necesare unei imprimari optime: poate din cauza unor imagini grafice la o rezolutie necorespunzatoare, fie din motive tehnice sau cromatice. Integrarea serviciilor de grafica si tipar ne ofera posibilitatea de a garanta calitatea materialelor tiparite deoarece toate machetele sunt realizate de specialistii nostri graficieni, iar lucrarile corespund pe deplin cerintelor echipamentelor de tipar profesional. Suplimentar, va punem la dispozitie cea mai mare gama de cartoane speciale existente in piata. Puteti alege cartoane sidefate, ultra glossy, texturate, reciclate, metalizate sau colorate in masa.

Realizare Mape Prezentare, acest produs este un suport documente nelipsit din cadrul intalnirilor de afaceri, al prezentarilor si lansarilor de produse, evenimentelor culturale, cursurilor si nu numai. In plus, mapele pot fi si o modalitate eleganta de a furniza informatii suplimentare cu privire la companie, de a oferi posibilitatea ca cei prezenti sa ia notite, sau pentru a afisa programul unei activitati, etc. Mapele se transforma astfel intr-un eficient instrument de promovare a companiei. Pentru un design special al mapelor, care sa va asigure vizibilitatea mesajelor va punem la dispozitie intreaga noastra oferta de servicii de grafica. O creatie grafica reusita, originala si unica, contureaza identitatea companiei dvs. conferind consistenta mesajului ce urmeaza sa fie tiparit. Modalitatea vizuala prin care compania dvs. se prezinta, determina perceptia clientilor despre valorile, produsele si serviciile oferite. Mapele de prezentare pot avea diverse forme, decupaje, dublu-big, realizam mape cu folio, lacuire selectiva, printam mape pe cartoane speciale, printam mape pe carton gros, realizam stante noi de mape prezentare.

PLIANTE 1p3 din A4 PLIANTE BIGUITE TIPOGRAFIA GLOBAL PRINTRealizare design pliante, aceste produse tiparite asigura o mai buna decelare a mesajului comercial transmis, decat alte mijloace de comunicare electronica precum newsletterul. Un design inovativ reprezinta in sine o personalizare de impact ce ajuta la diferentierea si intarirea identitatii de brand. De asemenea, se recomanda utilizarea de hartii speciale (satinate, sidefate, texturate, natur, colorate in masa, etc.) si finisari speciale (plastifiere, lacuire selectiva, embosare), care vor oferi unicitate si vor mari gradul de interes al clientilor pentru continutul pliantului tiparit. Pliante sau Flyere (fluturaşi) sunt cele mai versatile și mai utile instrumente de comunicare. De la dimensiuni standard (1/3 din A4, A4, A5, A6, DL) sau alte dimensiuni si forme personalizate (flyer in forma de masina, animal, obiect, etc), fluturașii sunt ideali atât pentru pliante comerciale, cât și pentru a face reclamă la evenimente sau produse în contexte de târguri sau în magazine sau restaurante. În funcție de hârtia pe care o alegeți, veţi crea un produs simplu sau sofisticat, în funcţie de înnobilările atribuite sau accesorizările utile (ştanţare flyer în partea superioară în formă de cruce, ştanţare flyer agăţare clanţă uşă, etc.).

Realizare design stanta ambalaje, pentru rezolvarea cu succes a cerintelor de diferentiere ce pot impune inclusiv adaptarea formei finale a produsului finit. Formele atipice atrag mult mai rapid atentia si provoaca curiozitatea clientilor. O stanta (forma de decupare si pliere) se poate aplica pentru realizarea oricarui ambalaj si mai mult de atat, pe majoritatea materialelor publicitare. Design-ul stantei trebuie proiectat de catre un specialist cu experienta, deoarece implica proceduri tehnice foarte complexe. O stanta imperfecta poate duce la compromiterea produsului, fapt care atrage in final consecinte neplacute si costuri suplimentare. Prin stantare putem da totodata forma dorita si unei mape, a unui catalog tiparit sau a oricarui produs dorit. Varietatea si complexitatea depind exclusiv de imaginatia si de ideile fiecaruia. Stantarea unei coli de carton tiparite, practic transforma o simpla coala intr-o cutie cu dimensiunile si proprietatile dorite. Designul ideal presupune transpunerea ideilor creative in practica, pentru ca ambalajul sa poata evidentia eficient calitatile produsului. Tehnicile inovatoare de stantare si imprimare transforma ambalajele din carton duplex sau carton ondulat in vectori de reclama foarte atractivi pentru clientii dvs. Gratie software-ului de proiectare ambalaje ESKO ARTIOSCAD prezentat mai sus si a tehnologiei de top pentru print si finisari, putem pune in practica cele mai speciale formate, exprimare a celor mai creative idei de ambalaje. Dupa finalizarea proiectari, se pot realiza si prototipuri/mostre fizice, pentru a va usura alegerea celui mai potrivit design al ambalajelor produselor dvs. Indiferent daca produsul este premium sau low cost, ambalajul trebuie sa ramana la cele mai ridicate standarde, deoarece este cartea de vizita a continutului acestuia si a brandului pe care doriti sa-l promovati. Pana la contactul direct cu produsul comercializat, cumparatorul acorda o mare atentie ambalajului si modului de prezentare. Designul ambalajelor trebuie sa atraga rapid privirile si sa genereze incredere potentialilor cumparatori.

Conceptia unui ambalaj de succes incepe cu centralizarea tuturor elementelor ce tin de identitatea companiei dvs., cu stabilirea tipului de clienti caruia se adreseaza produsul si cunoasterea totodata a concurentei. Pentru ca este un aspect esential in prezentarea produselor dvs., oferim servicii integrate de concept si design ambalaje. Ambalajul este ultimul contact pe care consumatorii îl au cu un produs înainte de a-l cumpara si de aceea este de foarte multe ori un factor decisiv în decizia de cumparare. Insa dincolo de exigentele pe care trebuie sa le atinga privind aspectul, un design de ambalaje trebuie sa respecte o serie de criterii specifice si uneori rigide privind fiabilitatea si functionalitatea sa. Tocmai din aceste considerente, designul ambalajelor presupune acordarea unei atentii deosebite atat componentei estetice, cat si a celei pragmatice. Designul ambalajelor are un rol important ca vehicul informational, continand detalii despre ingrediente, modul de folosire, depozitare, aportul nutritiv si pret. In tratarea estetica a ambalajului trebuie sa se tina seama de existenta unui complex senzorial, care determina o manifestare de aprobare sau de respingere din partea simtului estetic al fiecarui individ, de efectul emotional declansat de actul de cumparare si de consum.

Realizare design etichete, ca si ambalajul, etichetele personalizate pot sugera la fel de bine calitatile produsului, oferindu-i personalitate si deosebindu-l de alte produse. Pentru ca eticheta sa se armonizeze perfect cu produsul si ambalajul acestuia, se va tine cont de toate amanuntele, de la imagini si culori, pana la forma acesteia si mesajul care trebuie transmis. Pentru etichete cu forme speciale, se pot concepe diferite modele de stanta (decupare) si design. Un design de etichete de produs realizat de catre specialisti cu experienta, va poate crea premisele sa va deosebiti de concurenta, va putea scoate in evidenta avantajele principale ale brandului. Pentru realizarea unui design de etichete produs aveti nevoie de un designer profesionist care cunoaste impactul culorilor si al formelor asupra capacitatii de perceptie a consumatorului. Designul etichetelor de produs realizat corespunzator ofera garantia faptului ca adevaratele calitati ale produsului vor fi puse in lumina. Astfel se realizeaza diferentierea fata de produsele concurentei acolo unde este necesar si se subliniaza pozitionarea in segmentul de piata vizat, economic sau premium. Este bine cunoscut faptul ca in multe cazuri ambalajul vinde produsul. Un design de eticheta de produs foarte reusit, atrage atentia clientilor, atat celor nefamiliarizati cu produsul cat si a cumparatorilor fideli. Acest lucru se obtine prin identificarea rapida pe raft a continutului marfii si a companiei producatoare. Optand pentru un design produs profesionist, veti oferi noului dvs. produs un start excelent, asigurand astfel succesul inca de la lansare. Designul etichetelor este elementul ce ajuta la promovarea si cunoasterea mai rapida a produsului cautat. Pana la contactul direct cu produsul comercializat, cumparatorul acorda o mare atentie ambalajului si modului de prezentare.

DESIGN PUNGI GRAFICA PUNGI CORPORTE TIPOGRAFIA GLOBAL PRINTRealizare design pungi hartie, sunt produse tiparite foarte utilizate si chiar indispensabile, folosite pentru transportul unei game de produse foarte diverse. Aceasta caracteristica determina o foarte buna vizibilitate in piata, a produselor sau brandurilor ce vor fi publicitate prin acest mijloc. Fiind expuse in raza vizuala a tuturor categoriilor de persoane, prin designul pungilor se poate face publicitate pentru orice brand, produs sau serviciu. Realizarea de la zero a pungilor personalizate permite obtinerea de formate atipice speciale, care reprezinta in sine un element de personalizare ce poate intari identitatea vizuala corporate. Venim in sprijinul dvs cu propuneri de design pungi realizat de catre specialisti cu experienta de peste 10 ani in industria tipografica. De asemenea, se poate opta pentru hartii speciale (texturate, natur, colorate in masa, etc.), finisari speciale (plastifiere mata sau plastifiere lucioasa, lacuire selectiva, embosare, folio si culori metalice sau neon, intarituri manere, intarituri burduf), care vor aduce un plus de unicitate si vor atrage atentia asupra pungilor de hartie astfel personalizate sau pentru snururi de diverse culori.  Pentru ca este un aspect esential in prezentarea produselor dvs., oferim servicii integrate de concept si design pungi. Conceptia unui design de succes incepe cu centralizarea tuturor elementelor ce tin de identitatea companiei dvs, cu stabilirea genului de clienti la care se adreseaza produsul si cunoasterea concurentei. Datorita vizibilitatii lor, pungile sunt instrumentele perfecte pentru a fi inscriptionate cu elementele de brand. Astfel, pot reprezenta instrumente eficiente de marketing prin care va faceti cunoscuta afacerea, serviciile sau elementele identitare de brand. Fiecare business este unic, iar noi va oferim tot suportul tehnic necesar pentru a arata si clientilor dvs. acest lucru! Indrazniti sa va diferentiati pe piata prin orice mijloace: de la calitatea produselor si serviciilor pe care le oferiti, pana la aspectul materialelor de promovare livrate. De asemenea, pentru un impact puternic si un aspect pretentios, optati pentru gama de finisari speciale pe care vi le putem realiza in cele mai bune conditii (detalii suplimentare finisari si innobilari tipografice pungi personalizate aici).

PACHET COMPLET IDENTITATE VIZUALA TIPOGRAFIA GLOBAL PRINTRealizare pachet complet identitate vizuala, din care putem exemplifica: sigla / logo, carti vizita, coli cu antet, mape prezentare, bloc-notesuri, plicuri, agende, calendare, stampile, tipizate, reclame in presa, coperti cd, placute gravate, semnatura email (stationar), screensaver, pixuri, ceasuri de birou, materiale indoor&outdoor, interfata software, catalog produse, reviste, pliante, etc. Fiecare dintre aceste elemente enumerate mai sus, gnereaza o comunicare unitara ce il poate ajuta pe clientul dvs. sa identifice usor produsele sau serviciile companiei dvs.. Totodata,ofera o mai buna vizibilitate in raport cu restul concurentilor directi, contribuind astfel la succesul companiei dvs. Identitatea vizuala reprezinta una dintre cele mai importante elemente ce definesc imaginea unei companii atat in mediul online cat si in mediul real. Identitatea unei companii trebuie sa fie originala, reprezentativa, vizibila si memorabila, deoarece reprezinta un mijloc de comunicare intr-o piata aglomerata, in care competitorii dvs. folosesc orice oportunitate de a se evidentia. Realizarea identitati vizuale a oricarei companii trebuie sa fie tratata ca fiind de maxima importanta, in caz contrar existand riscul ca mesajul sa se dilueze, acesta ne fiind capabil sa se evidentieze fata de competitorii directi si astfel orice efort de promovare risca sa nu aiba impactul dorit. Bugetul alocat pentru realizarea identitatii vizuale a companiei dvs. nu trebuie vazut ca o cheltuiala, ca un efort sau un risc, fiind in mod cert o investitie sigura care va atrage beneficii multiple.

Logo-ul este cel mai reprezentativ element de identitate corporate, iar elementele ce il compune (simbol, font, gama de culori, slogan) sunt expresia grafica a identitatii vizuale si parte a efortului de branding. Sistemul de identitate vizuala este în general sintetizat intr-un manual de identitate a marcii. Identitatea vizuala este la fel de importanta, indiferent daca vorbim de un business mic, de o profesiune liberala sau despre o mare corporatie. Succesul in promovarea unui brand depinde de consecventa cu care elementele logo-ului si regulile corporate sunt aplicate. Designul unui Logo exclusivist trebuie să ofere un profil uniform al mărcii și al produselor în general; fiecare element va devini definitoriu (sloganul, fontul ales, alinierea, culorile, etc.) pentru a stabili că vom vorbi pe viitor de un singur limbaj vizual și un aspect cu impact extern (și intern) uniform. Unele companii isi pastreaza logo-ul neschimbat ani de zile, in functie de clasicismul conducerii si al politicii de marketing, altele companii vor sa fie în pas cu vremurile noi si se rebranduiesc aducand noi artificii in tendinte asupra identitatii lor vizuale. Ramane definitoriu ca logo-ul sa reflecte personalitatea brandului. Transparenta personalitatii si unicitatii marcii ofera un impuls considerabil in alegerea unui design care sa completeze "eticheta" finala a imaginii dvs.

Manualul de identitate contine regulile si exceptiile de folosire a tuturor elementelor care definesc identitatea companiei, usurand astfel implementarea siglei, a sloganului sau a oricarui element corporate pe diverse medii si suporturi (tipar, pixuri, agende, calendare, uniforme, autoturisme, cladiri, bannere etc.). Practic acest manual identitate este absolut necesar departamentului de marketing in relatiile cu terti pentru toate produsele comandate. Prin utilizarea manualului de identitate se exclud riscurile utilizarii incorecte a elementelor de brand, evitandu-se compromiterea imaginii corporate a companiei dvs. Manualul de identitate se realizeaza in format electronic si poate circula pe canale si medii informatice, fiind astfel transmisibil si usor de actualizat. Indiferent daca se discuta despre un brand nou sau un proces de rebranding, clientii nostri vor beneficia de consultanta pe tot parcursul dezvoltarii identitatii (chiar si ulterior) si vom identifica impreuna o strategie de marketing, vizibila si eficienta, care sa dea rezultate. Rolul unui manual identitate este acela de a pre-intampina utilizarile eronate ale elementelor de identitate vizuala a unui brand pe diferite materiale tiparite sau digitale, atât în ceea ce priveste dimensiunea, proportiile si componentele grafice, cât si cromatica. Totodata, manualul de identitate are functia de a asigura o comunicare vizuala coerenta, consistenta si armonioasa. Pretul realizarii unui manual de identiate corect realizat, incepe de la 600 euro + TVA si include explicitarea implementarii pentru produsele esentiale. Costul realizarii manualului de identitate poate varia functie de complexitatea acestuia, data de numarul de declinari si implementari ce se doresc a fi cuprinse in manual.

Realizare design bannere reclame online, in completarea serviciilor de grafica, va punem la dispozitie serviciul de grafica banner web pentru realizarea bannerelor web sau a imaginilor de diferite dimensiuni, adaptate pe specificul platormelor online pe care le utilizati in scopuri de promovare. Fiecare business are specificul sau. Pentru a fi cat mai vizibil online, orice promovare trebuie sa tina cont de alegerea celor mai potrivite cai de promovare si anume BANNERELE ONLINE și adaptarea unui mesaj cât mai adecvat și mai atractiv pentru publicul vizat. De asemenea, asiguram designul grafic al elementelor vizuale de brand pentru site-ul dvs. de prezentare sau pentru personalizarea materialelor de promovare, astfel incat sa puteti avea o identitate vizuala coerenta si unitara, indiferent de mediul de promovare. Realizam bannere statice sau animate Gif pentru campaniile Google Display sau Remarketing in mai multe formate: leaderboard (728x90px), bannere standard (468x60px), design online bannere verticale, design bannere online patrate, design bannere online dreptunghi.

In concluzia celor prezentate detaliat mai sus, putem retine ca informatie principala faptul ca pe langa serviciile clasice de tipar offset si print digital (inclusiv format mare), aveti posibilitatea de a va eficientiza eforturile depuse optand si pentru serviciile de creatie grafica ale echipei tipografiei noastre. In acest mod aveti certitudinea ca materialele finale respecta intru-totul standardele de calitate dorite. Grafica realizata de specialistii nostri se pliaza perfect pe nevoile tiparului, respectand toate caracteristicile tehnice necesare unei procesari profesionale. Astfel va fi eliminat si riscul de aparitie a erorilor nedorite, pe tot parcursul procesului de tiparire.

... IT'S ALL ABOUT TIMING ! PENTRU CA STIM CA TIMPUL ESTE VALOROS ATAT PENTRU BENEFICIARUL PRODUSELOR TIPARITE CAT SI PENTRU TIPOGRAFIA PRODUCATOARE

Solicitati Oferta

PUTETI INCARCA FISIERE DE MAXIM 25MB