MODELE FLOOR DISPLAY CASERARE CARTON ONDULAT TIPOGRAFIA GLOBAL PRINTPe o piata permanent conectata la progresul inovatiei tehnologice cum este piata produselor tipografice, numai o integrare completa a solutiilor tehnice de ultima ora si a solutiilor software de inalta performata pot conduce la obtinerea de produse care sa corespunda cu adevarat celor mai inalte standarde. Accesul la echipamente si software de ultima generatie permit eliminarea pierderilor de material, de timp si eficientizarea tuturor etapelor de productie cu impact asupra costurilor. In final sunt obținute preturi mai competitive fata de solutiile mai vechi.

ESKO ARTIOSCAD 3D este o solutie dedicata proiectarii ambalajelor si a POSM display-urilor din carton. Se pot proiecta de la zero ambalaje cu inchideri perfecte si cu structuri interioare complexe, pentru o buna sustinere si protectie a produselor. Totodata, acest soft de design ambalaj si display permite modificarea dimensiunilor pentru cutiile standardizate FEFCO, astfel incat personalizarea structurala sa implice un efort minimal ca timp si pret. Artioscad 3D este dezvoltat de catre echipa ESKO din Belgia, companie extrem de cunoscuta in industria tipografica si datorita faptului ca este compania care a dezvoltat standardizarea PANTONE. Avand in vedere experienta noastra de peste 15 ani, dar si faptul ca beneficiem de abonament pentru full suport din partea echipei ESKO, putem duce la bun sfarsit orice proiect, indiferent de dificultatea sa. O astfel de implicare a celor mai pregatiti specialisti din industria de proiectare de ambalaje si POSM Display (din cate cunoastem, in tara nu mai sunt alte tipografii care sa aiba full suport din partea echipei de tehnologi ESKO), reprezinta un important avantaj pentru realizarea celor mai creative si provocatoare cutii sau display-uri din carton. Acest software de personalizare a ambalajelor si POSM Display-urilor din carton ESKO ARTIOSCAD 3D, ofera o serie de functionalitati capabile sa aduca plus valoare. Din toate aceste functionalitati si beneficii, consideram oportun sa evidentiem urmatoarele:

  • GRAFICA DESIGN STRUCTURAL STANDURI MACHETARE 3D MOCKUP POSM DISPLAYPermite proiectarea de ambalaje din carton perfect adaptate dimensiunilor produselor, prin functionalitatea de import si utilizare a fisierelor 3D (sunt acceptate majoritatea tipurilor de fisiere 3D). Astfel, se obtin ambalaje si cutii cu dimensiuni optimizate (costuri reduse transport si depozitare), “mulate pe produs”, cu un corect suport de sustinere a produsului si o protectie sporita la transport. Pe baza dimensiunilor tridimensionale ale produselor sunt realizate ambalaje individuale si totodata ambalaje colective, ce vor imbraca optim forma produsului. Provocarea este realizarea unor elemente de suport si fixare ferma a produsului.
  • Este eliminata eroarea umana, datorita modului inteligent de verificare si compensare automata a grosimii cartonului, in coordonare cu fisierele 3D importate sau a dimensiunilor introduse de catre graficieni si tehnologi. Fiind un soft conceput si dezvoltat special pentru design-ul de ambalaj si display carton, graficienii nu trebuie decat sa introduca dimensiunile exterioare ale ambalajului din carton sau a cutiilor personalizate, softul calculand la fiecare pliere compensarea necesara in functie de grosimea cartonului. Astfel, se evita problemele des intalnite cand proiectarea este realizata cu software-uri precum Corel, Ilustrator sau alte softuri care nu au astfel de functionalitati avansate de proiectare a ambalajelor din carton. Astfel de probleme se pot transpune in realitate, prin diverse imperfectiuni, precum : curbura (burta) capacului sau a peretilor unei cutii, crapaturi pe muchiile unui ambalaj de produs (fiind fortat cartonul sa se inchida), inchiderea sau deschiderea cu dificultate a cutiei, fixarea incorecta a produsului in cutie sau realizarea de ambalaje mai mari decat ar fi fost necesar (cu multiple implicatii pe lantul logistic) si altele neconformitati care pot afecta tot parcursul de productie si vanzare.
  • SERVICII GRAFICA DESIGN STRUCTURAL POSM DISPLAY AMBALAJE TIPOGRAFIA GLOBAL PRINTScade semnificativ timpul alocat pentru realizarea designului structural si a stantei. Software-urile de grafica solicita alocarea a cca 1-2 saptamani de catre  un designer experimentat in display si ambalaje din carton. Proiectarea specializata si posibilitatea realizarii de mostre in diverse stadii ale procesului de dezvoltare, creaza premisele obtinerii unui ambalaj conform dpdv tehnic si vizual. In plus, ambalajele vor fi realizate in timp util si conform celor mai creative idei, fiind posibila prezentarea a 2 sau mai multe variante pentru fiecare proiect.
  • Ambalajele si display-urile din carton astfel personalizate pot fi prezentate 3D si animatie video pentru etapele de formare, astfel incat ambalajele cu autoformare sa fie ansamblate cu usurinta pe linia de productie a beneficiarilor nostri. Fisierele grafice ale ambalajelor si cutiilor colective, vor putea fi vizualizate atat in format 2D, cat si 3D dinamic, ceea ce va permite rotirea ambalajului pentru vizualizare din toate unghiurile. Acest aspect este foarte important in previzualizarea necesara luarii deciziilor critice si totodata pentru scurtarea timpilor de proiectare si realizare a noilor ambalaje 100% customizate. Necesitatea realizarii de mockup-uri se reduce la o singura mostra, majoritatea aspectelor fiind rezolvate in stadiu de proiectare, datorita acestor functionalitati de vizualizare detaliata. 
  • Se vor oferi sub forma de animatie grafica instructiuni de montaj, fiind astfel prezentata dinamic modalitatea de formare a ambalajelor personalizate. Astfel, va fi foarte usor pentru echipa de packaging sa inteleaga modalitatea de formare a cutiilor si sa ambaleze eficient produsele.
  • Calcularea exacta a cartonului necesar si a costurilor implicate in functie de caracteristicile si productivitatea echipamentelor de tipar si finisare din dotarea tipografiei noastre. Astfel, cotatiile de pret vor fi precise inca din etapa de proiectare si vor putea fi evidentiate optimizarile de pret obtinute per produs.
  • Permite importarea oricarui tip de fisier grafic, astfel incat designul ambalajelor sa fie capabil sa se evidentieze la raft in fata produselor concurentei. Se poate controla foarte exact pozitionarea imagini grafice fata de margini, zonele de inchidere si laterale astfel incat designul ambalajelor sa aiba un aspect general impecabil. 
  • Datorita proiectari cu exactitate pana si a celui mai mic detaliu, este posibila realizarea de floor display-uri din carton care sa reziste la greutati de peste 20 kg pe polita si greutati de pana la 120kg per total display.  

Pentru o descriere mai detaliata a functionalitatilor software-ului de proiectare ambalaje si POS/POP display, va invitam sa vizitati: https://largeformat.globalprint.ro/wp-content/uploads/2019/08/Esko-Artioscad-3D.pdf

Solicitati Oferta

PUTETI INCARCA FISIERE DE MAXIM 25MB