Cutii-si-ambalaje-carton-duplex-si-ondul-tipografie-global-print-optim

In anul 2020 am finalizat un amplu proiect de investitii de cca 2 mil. euro in utilaje de tipar, software si instruire personal (detalii aici: https://www.globalmanager.ro/global-print-2-milioane-de-euro-investiti-in-2019-in-echipamente-si-utilaje-de-ultima-generatie/). Ca parte a acestei investitii, au fost instalate echipamente de formare si lipire automatizata a ambalajelor precum si alte utilaje de ultima generatie pentru stantare si finisaje speciale ambalaje. Beneficiile acestor investitii in dotari tehnice de top sunt in aceeasi masura importante pentru tipografia noastra, cat si pentru beneficiarii nostri de ambalaje din carton. Investitiile continua si in 2022/2023, fiind programate achizitii de echipamente de productie in valoare toatala de cca 3 mil. euro, astfel incat capacitatea noastra de productie sa creasca la un nivel la care sa putem realiza inclusiv tiraje foarte mari de ambalaje din carton.

In completarea dotarilor hardware realizate recent, am considerat necesara dotarea tipografiei cu solutii software specializate, care sa permita valorificarea integrala a capacitatilor de productie si care sa poata totodata sa activeze potentialul acestora de a aduce o reala plus valoare ambalajelor tiparite personalizat. Astfel,  ca parte a investitiei de mai sus, au fost alocati cca 30.000 euro in licentierea si trainingul personalului pentru proiectarea de ambalaje din carton cu software-ul specializat - ESKO Artioscad 3D  (detalii aici: Servicii Proiectare & Design Grafic)

DOTARI TEHNICE PENTRU TIPAR SI FINISARE
AMBALAJE DIN CARTON 

Tiparul offset reprezinta solutia potrivita pentru ambalajele de produs realizate din carton duplex, tirajele fiind in mod uzual mari. Odata rezolvata cerinta obtinerii unui tipar de calitate, ceea ce diferentiaza o tipografie performanta sunt posibilitatile tehnice de finisare cat mai automatizata si in masura in care este posibil asistata de software industrial.

Pentru ambajele colective din carton ondulat, realizate in tiraje mici si medii, este mai potrivita solutia tiparului digital UV de format mare, atat din punct de vedere calitativ cat si al costurilor de productie. Astfel, printul full color direct pe carton asigura o productivitate mai buna, fiind eliminata etapa de aplicare a colilor tiparite offset pe cartonul ondul (caserarea). In plus se obtine o importanta reducere a costurilor de productie prin eliminarea costurilor de stanta si o libertate in realizarea cutiilor, prin posibilitate de a realiza inclusiv cutii de dimensiuni mari (coala 2x3m). Pentru mai multe detalii va invitam sa vizitati cutii carton ondul personalizate.

Stantarea ambalajelor din carton duplex se realizeaza cu prese de stantare de mare productivitate, ultima achizitie fiind Stanta flexibila RD-4055MD, echipament din gama top range a producatarului japonez HORIZON (instalata in 2020). Faptul ca stanta este dotata cu 2 cilindri magnetici, ca beneficiaza de o foarte buna registratie si ca are integrata functia de debavurare a surplusului rezultat in urma operatiunii de stantare, se pot realiza eficient ambalaje inclusiv in tiraje mai mici de 5.000 cutii.

Odata tiparite si stantate colile de tipar, in fluxul de productie urmeaza operatiunea de  formare si lipire a ambalajelor, operatiune ce se realizeaza cu un echipament nou HOSON 1000 (format maxim 780 x 650 mm) dotat cu un optional  pentru aplicarea de banda dubluadeziva si a unui echipament APR SOLUTION BOX 1 produs in Italia. Acesta masina de formare si lipire in 3 puncte poate opera cartone intre 250g/mp si 650g/mp si poate realiza toate tipurile de inchidere a cutiilor (cutii cu baza crash-lock, cutii straight line si cutii double wall) cu viteze de pana la 300 m/min. O aplicatie pentru functia de aplicare automata a benzii dubluadezive poate fi cea a ambalajelor
pentru cartelelor de telefonie mobila prepaid, care dupa introducerea cartelei trebuie sa poata fi inchisa cu usurinta.

STANTARE GAURA EUROHOLD AMBALAJE EMBOSS CARTON DUPLEX TIPOGRAFIA GLOBALIn cadrul procesului de stantare pot fi realizare finisari speciale precum embosarea, aplicarea unui perfor de rupere sau deformarea cartonului caracteristic alfabetului Braille. Aceste finisaje descrise in detaliu mai jos, au pe langa functionalitatea estetica si aplicatii utile, un bun exemplu fiind alfabetul Braille pentru ambalajele din industria farmaceutica. Perforul de rupere are aplicabilitate atat in industria FMCG sau a telefoniei mobile, facilitand utilizatorului final deschiderea fara efort a ambalajului.

Ambalajele de produs se realizeaza in mod preponderent din carton duplex de tip GC1 sau GC2, dar gama cartoanelor ce poate fi utilizata este practic nelimitata. Se pot realiza ambalaje personalizate din majoritatea tipurilor de cartoane, inclusiv din cartoane speciale pentru un plus de impact sau din cartoane ecologice certificate FSC, pentru o diminuare a impactului asupra mediului.  Puteti alege din cea mai mare gama de hartii si cartoane speciale disponibile in stoc, ce pot fi evaluate fizic datorita mostrarului nostru ce include peste 500 de tipuri de hartii si cartoane speciale (import SUA, Franta, Norvegia, Germania, Italia, etc).
Hartia si cartonul sunt considerate a fi printre materialele cele mai sustenabile din perspectiva protectiei mediului, fiind posibila reciclarea de pana la 7 ori.

Termenul standard de productie pentru ambalaje este de cca 10 – 14 zile, functie de gradul de incarcare a productiei din tipografie si a finisarilor speciale solicitate, acesta putand varia in sensul cresterii sau scaderii a timpului necesar tiparirii, finisarii si livrarii ambalajelor personalizate.

Serviciu special Tipar Offset - 1 zi este disponibil exclusiv pentru produse de marketing, fara finisari speciale.  Acest termen de productie neobisnuit de mic pentru tiparul offset, este posibil printr-o mobilizare exceptionala, dar si printr-o riguroasa organizare si eficientizare a fluxurilor de procesare a comenzilor de produse tipografice simple ce nu necesita alte finisari. Precizam si aici acest termen de productie chiar daca nu are o aplicare directa, considerand ca demonstreaza in cel mai concret mod nivelul la care putem lucra si totodata de ce putem fi preferati intr-un mediu concurential bazat cu precadere pe pret. 

FINISARI SPECIALE PENTRU
AMBALAJE DIN CARTON PERSONALIZATE 

Pentru a putea realiza ambalaje de impact, ne-am dorit sa acoperim toata gama finisarilor si inobilarilor tipografice, astfel incat sa putem raspunde prezent la orice tip de solicitare de finisare a ambalajelor dvs. 

Pentru folio metalic si culori metalizate, sub denumirea generica UNLIMITED METALLIC COLORS, putem realiza in premiera printuri cu o gama nelimitata de culori metalizate. Tehnologia este denumita OVERPRINT si ne permite sa printam peste suprafetele pe care a fost aplicata in prealabil folie metalica. Se poate printa color fie in anumite zone, fie pe toata suprafata pe care s-a aplicat in prealabil folio metalic. Astfel toate culorile tiparite pe ambalaj vor avea un efect metalic. Aceasta tehnologie se poate aplica pentru majoritatea tipurilor de cartoane netexturate si cu grosimi de pana la 470g/mp. In masura in care se doreste obtinerea pe ambalaj a unei anumite culori metalizate, astfel incat sa fie obtinuta o reinterpretare a colorii Pantone de brand oficial, noi utilizam soft-ul COLOR LOGIC. Avem instalat in premiera pentru Romania (singura licenta din tara) acest soft dedicat gestionarii culorilor metalizate, datorita faptului  este o solutie de top (cost licentiere cca 6.000 euro) ce ne va permite reglarea celor mai fine nuante de culori metalice.

Pentru aplicarea foliei metalice au fost instalate 2 utilaje noi de mare productivitate (Konfi Sagitta format 50 x 70 cm si Foliant Mercury 530 cu alimentare Heidelberg si format 50 x 100 cm), prese ce pot atinge viteze de pana la 50 m/min. Ambele masini sunt top range si fiecare au reprezentat o noua premiera pentru piata din Romania, la momentul instalarii lor in tipografie. 

AMBALAJE DE LUX PREMIUM FOLIO AURIU FOLIO ARGINTIU TIPOGRAFIA GLOBAL PRINTSuplimentar, pentru ambalajele de lux se pot utiliza cerneluri PANTONE inclusiv Auriu si Argintiu. Se pot realiza astfel, integrari foarte fine de culori metalizate silver sau gold pentru ambalaje premium sau care doresc sa anunte la raft faptul ca ascund produse premium. Avantajele sunt atat de ordin tehnic, timpii de setare si pierderile fiind minime, cat si de ordin comercial, pretul final fiind mai mic decat in cazul aplicarii de folio metalic. 

Pentru ambalajele premium in tiraje mici se poate utiliza si solutia statiilor de culoare ce utilizeaza tonner metalic (silver si gold). Printerul digital instalat in 2019, Ricoh 7200 Art Edition cu 6 statii de culoare, aplica aceste culori speciale dintr-o singura trecere, astfel incat sa poata fi obtinuta o foarte buna registratie. 

In completare sau alternativ se pot utiliza culori neon (neon pink si neon yellow) pentru un efect cu adevarat exceptional, cu un puternic impact la raftul supermarketului, datorita intensitatii si capacitatii acestor culori de a se remarca indiferent de cat de aglomerat este mediul in care sunt expuse. Aceste culori speciale pot fi utilizate atat pe ambalajele din carton, cat si pe etichetele produselor introduse in cutie, pentru o realizarea unui set complet de packaging & labeling. 

Puteti opta pentru plastifiere si lacuire selectiva atat in cazul ambalajelor tiparite offset dar si in cazul ambalajelor tiparite in tiraje mai mici de 5.000 sau 10.000 de exemplare. Foliile disponibile pentru laminare/plastifiere sunt variate, fiind posibila suplimentar plastifierii standard (mata sau lucioasa) si plastifierea soft touch sau plastifierea texturata. Plastifierea ofera un plus de calitate si rezistenta a ambalajelor, dar poate fi utilizata si pentru adaugarea unor elemente de securizare impotriva contrafacerii. Se pot utiliza in acest sens folii tip holograma ce vor face mult mai dificila reproducerea ambalajului produselor originale. Suplimentar, se poate utiliza cerneala vizibila doar in spectru UV precum invisible red.

Pentru efectul de lacuire selectiva avem disponibile mai multe solutii tehnice astfel incat sa putem aplica cea mai potrivita solutie functie de utilizarea cartilor. Fie ca se opteaza pentru aplicarea de lac UV selectiv sau aplicarea de tonner incolor in cazul ambalajelor in tiraj mic, fie ca se va aplica tonner incolor in zone spot si ulterior folie lucioasa in respectivele zone, efectul vizual va avea acelasi impact.

Caşerarea pe mucava a colilor tiparite in prealabil, pentru realizarea de ambalaje de lux, cutii rigide precum cele utilizate in industria producatorilor de telefoane mobile, in industria produselor cosmetice, etc. Pentru realizarea operatiunilor de caserare sunt utilizate echipamente noi, instalate in anul 2021. Sunt echipamente semiautomate produse de catre Sumbel si Schmedt Germania, care ofera o larga versatilitate pentru realizarea unor ambalaje de dimensiuni variate. Trecerea de la o dimensiune de ambalaj la alta se face cu mare usurinta si fara sa fie implicate costuri de presetare.

TIPURI DE AMBALAJE 

Ambalajele cu autoformare ofera o maxima eficientizarea a costurilor de transport si depozitare, datorita volumului mic. Ambalajele personalizate vor livrate pliate, formarea acestora urmand a se realiza in cadrul facilitatilor de productie ale beneficiarului. Ambalajele cu autoformare fiind gandite inca din faza de proiectare pentru o ansamblare cat mai facila, formarea se va realiza in conditii de minima afectare a timpilor de productie si ambalare. Se vor putea personaliza ambalaje realizate din carton natur reciclat sau cartoane cu ambele fete albite, in general fiind posibila folosirea oricarui tip de carton, inclusiv cartoane speciale (texturate, sidefate, metalizate, colorate in masa, etc). Se pot realiza ambalaje cu autoformare atat pentru produse mici (pharma, retail, FMGC, cosmetica, electronice, food, etc), cat si ambalaje pentru produse voluminoase, fiind fosibila printarea full color (cu cerneala UV sau pe baza de apa) direct pe carton ondulat.

Ambalaje cu capac, pentru produse mai speciale sau ale caror dimensiuni impun acest tip de inchidere. Costurile de productie fiind mai mari comparativ cu ambalajele cu simple, trebuie utilizate doar pentru produsele care impun necesitatea acestui tip de cutie. Se pot realiza inclusiv ambalaje care au ambele elemente autoformabile, atat baza cat si capacul putand fi cu autoformare.

AMBALAJE DE LUX PERSONALIZE TIPAR FOLIO AURIU PRINT GOLD SILVER TIPOGRAFIA GLOBAL PRINTAmbalaje de lux pentru un efect de impact in industrii precum cea cosmetica, se pot proiecta forme speciale (aici complete proiectare structurala 3D) si se pot realiza finisari speciale precum: folio metalic (pana la 40 de culori disponibile), overprint (se obtine un numar nelimitat de culori metalizate), embosare, efect de lac selectiv sau lac 3D, holograme de securizare, inchidere magnetica, etc.

Se pot realiza ambalaje de produs din carton tip GC sau cartoane speciale (cca 500 tipuri de hartii si cartoane speciale - mostrar disponibil), dar si ambalaje de lux pentru cadouri sau diverse promotii. Ambalajele rigide realizate prin caserarea pe mucava a colilor tiparite in prealabil pot fi cea mai potrivita solutie pentru produsele premium si de lux, avand faptul ca pot beneficia si de toate finisarile speciale descrise mai sus. Colile de tipar pot beneficia inaintea operatiunii de caserare de oricare din finisarile ce pot adauga plus valoare (folio, culori metalizate, plastifiere si lac selectiv, etc)

Ambalaje de produs, pentru ambalarea produselor de mici dimensiuni, precum cele din industria pharma, cosmetica, FMGC, sunt realizate preponderent din cartoane de tip duplex. Datorita posibilitatii de a tiparii offset sau de a printa digital cu prese top rage de ultima generatie, se pot realiza ambalaje in orice tiraj, inclusiv in tiraje mici. Gama cartoanelor ce pot fi utilizate este foarte variata, putand fi utilizate inclusiv cartoane reciclate sau cartoane speciale (sidefate, perlate, metalizate, colorate in masa, glossy sau reciclate/certificare FSC).

Ambalajele colective din carton ondul se pot personaliza cu ajutorul tehnologiei de print UV direct pe carton. Astfel, se pot personaliza full color inclusiv cutii de dimensiuni mari. Proiectarea cutiilor poate include elemente din carton pentru fixarea produselor la interior, astfel incat acestea sa beneficieze de o buna protectie, inclusiv pe perioada transportului sau a manipularii in magazin. 

CERTIFICARI RELEVANTE PENTRU REALIZAREA DE AMBALAJE

Certificare-fogra-tipografia-global-print-romaniaFOGRA - reprezintă nu doar o garanție a calității, ci și o confirmare a nivelului tehnic și de know-how in cadrul procesului de tipar. Este cea mai ravnita certificare si mai dificil de obtinut din industria tipografica.
Mai multe detalii despre certificarea FOGRA, aici:
https://largeformat.globalprint.ro/certificare-fogra-certificare-pantone-more/

PANTONE™ – pentru a reproduce și proiecta în cel mai realistic mod culorile PANTONE si de brand oficial. Culorile trebuie sa fie constante atat intre lucrari cat si si in cadrul aceluiasi tiraj.

FSC – pentru anumite tipuri de cartoane pentru care exista trasabilitatea materiei prime din surse regenerabile.

SERVICII PROIECTARE STRUCTURALA,  DESIGN GRAFIC &  REALIZARE MOSTRE AMBALAJE CARTON

Designul structural este realizat cu software specializat ESKO ArtiosCad 3D, solutie dedicata pentru proiectarea personalizata a ambalajelor din carton. Se pot proiecta de la zero ambalaje cu inchideri perfecte si cu structuri interioare complexe, pentru o buna sustinere a produselor. Totodata, acest soft de design ambalaj permite modificarea dimensiunilor pentru cutiile standardizate FEFCO, astfel incat personalizarea structurala sa implice un efort minimal ca timp si pret. Artioscad 3D este dezvoltat de catre echipa ESKO din Belgia, companie extrem de cunoscuta in industria tipografica, si datorita faptului ca este compania care a dezvoltat si care detine standardizarea PANTONE. Avand in vedere experienta noastra de peste 15 ani, dar si faptul ca beneficiem de abonament pentru full suport din partea echipei ESKO, putem duce la bun sfarsit orice proiect, indiferent de dificultatea sa. O astfel de implicare a celor mai pregatiti specialisti din industria de proiectare de ambalaje personalizate (din cate cunoastem, in tara nu mai sunt alte tipografii care sa aiba full suport din partea echipei de tehnologi ESKO), reprezinta un important avantaj pentru realizarea celor mai creative si provocatoare cutii sau pachete de promovare (ca exemplu 2+1 in industria de beverage). 

Software-ul de personalizare a ambalajelor din carton ESKO ARTIOSCAD 3D, ofera o serie de functionalitati capabile sa aduca plus valoare. Din toate aceste functionalitati si beneficii, consideram oportun sa evidentiem urmatoarele:

  • Permite proiectarea de ambalaje din carton perfect adaptate dimensiunilor produselor, prin functionalitatea de import si utilizare a fisierelor 3D (sunt acceptate majoritatea tipurilor de fisiere 3D). Astfel, se obtin ambalaje si cutii cu dimensiuni optimizate (costuri reduse transport si depozitare), “mulate pe produs”, cu un corect suport de sustinere a produsului si o protectie sporita la transport. Pe baza dimensiunilor tridimensionale ale produselor sunt realizate ambalaje individuale si totodata ambalaje colective, ce vor imbraca optim forma produsului. Un exemplu relevant ar putea fi realizarea ambalajelor pentru obiecte cu forme neregulate, precum un bord auto, unde provocarea este realizarea unor elemente de suport si fixare ferma a produsului.
  • Este eliminata eroarea umana, datorita modului inteligent de verificare si compensare automata a grosimii cartonului, in coordonare cu fisierele 3D importate sau a dimensiunilor introduse de catre graficieni si tehnologi. Fiind un soft conceput si dezvoltat special pentru design-ul de ambalaj, graficienii nu trebuie decat sa introduca dimensiunile exterioare ale ambalajului din carton sau a cutiilor personalizate, softul calculand la fiecare pliere compensarea necesara in functie de grosimea cartonului. Astfel, se evita problemele des intalnite cand proiectarea este realizata cu software-uri precum Corel, Ilustrator sau alte softuri care nu au astfel de functionalitati avansate de proiectare a ambalajelor din carton. Astfel de probleme se pot transpune in realitate, prin diverse imperfectiuni, precum : curbura (burta) capacului sau a peretilor unei cutii, crapaturi pe muchiile unui ambalaj de produs (fiind fortat cartonul sa se inchida), inchiderea sau deschiderea cu dificultate a cutiei, fixarea incorecta a produsului in cutie sau realizarea de ambalaje mai mari decat ar fi fost necesar (cu multiple implicatii pe lantul logistic) si altele neconformitati care pot afecta tot parcursul de productie si vanzare.
  • Scade semnificativ timpul alocat pentru realizarea designului structural si a stantei. Software-urile de grafica solicita alocarea a cca 1-2 saptamani de catre  un designer experimentat in ambalaj. Proiectarea specializata si posibilitatea realizarii de mostre in diverse stadii ale procesului de dezvoltare, creaza premisele obtinerii unui ambalaj conform dpdv tehnic si vizual. In plus, ambalajele vor fi realizate in timp util si conform celor mai creative idei, fiind posibila prezentarea a 2 sau mai multor variante pentru fiecare proiect.
  • Ambalajele din carton astfel personalizate pot fi prezentate 3D si animatie video pentru etapele de formare, astfel incat ambalajele cu autoformare sa fie ansamblate cu usurinta pe linia de productie a beneficiarilor nostri. Fisierele grafice ale ambalajelor si cutiilor colective, vor putea fi vizualizate atat in format 2D, cat si 3D dinamic, ceea ce va permite rotirea ambalajului pentru vizualizare din toate unghiurile. Acest aspect este foarte important in previzualizarea necesara luarii deciziilor critice si totodata pentru scurtarea timpilor de proiectare si realizare a noilor ambalaje 100% customizate. Necesitatea realizarii de mockup-uri se reduce la o singura mostra, majoritatea aspectelor fiind rezolvate in stadiu de proiectare, datorita acestor functionalitati de vizualizare detaliata. 
  • Se vor oferi sub forma de animatie grafica instructiuni de montaj, fiind astfel prezentata dinamic modalitatea de formare a ambalajelor personalizate. Astfel, va fi foarte usor pentru echipa de packaging sa inteleaga modelitatea de formare a cutiilor si sa ambaleze eficient produsele.
  • Calcularea exacta a cartonului necesar si a costurilor implicate in functie de caracteristicile si productivitatea echipamentelor de tipar si finisare din dotarea tipografiei noastre. Astfel, cotatiile de pret vor fi precise inca din etapa de proiectare si vor putea fi evidentiate optimizarile de pret obtinute per produs.
  • Permite importarea oricarui tip de fisier grafic, astfel incat designul ambalajelor sa fie capabil sa se evidentieze la raft in fata produselor concurentei. Se poate controla foarte exact pozitionarea imagini grafice fata de margini, zonele de inchidere si laterale astfel incat designul ambalajelor sa aiba un aspect general impecabil. 

Pentru o descriere mai detaliata a functionalitatilor software-ului de proiectare ambalaje, va invitam sa vizitati: https://largeformat.globalprint.ro/wp-content/uploads/2019/08/Esko-Artioscad-3D.pdf

Gestionare exacta a culorilor metalice, serviciu grafic special si unic pentru piata din Romania, realizat cu ajutorul sotware-ului dedicat COLOR LOGIC, ne permite sa obtinem exact culoarea metalica dorita pentru ambalajul de produs, astfel incat sa avem o reinterpretare metalizata a culorilor corporate sau caracteristice produsului respectiv.

Am instalat in premiera pentru Romania acest soft dedicat gestionarii culorilor metalizate, datorita faptului  este o solutie de top (cost licentiere cca 5.000 euro) ce ne va permite reglarea celor mai fine nuante de culori metalizate si totodata obtinerea de ambalaje cu adevarat remarcabile. Pentru detalii suplimentare vizitati servicii grafica COLOR LOGIC.

Creatie si design grafic beneficiind de experienta graficienilor nostri, obtinuta in peste 15 ani de activitate in domeniul tipografic. Indiferent daca produsul este premium sau low cost, ambalajul trebuie sa ramana la cele mai ridicate standarde, deoarece este cel care vorbeste despre produs si despre brandul pe care doriti sa-l promovati. Pana la contactul direct cu produsul comercializat, cumparatorul acorda o mare atentie ambalajului si modului de prezentare. Designul ambalajelor trebuie sa atraga rapid privirile si sa genereze increderea necesara pentru determinarea potentialilor cumparatori sa achizitioneze produsele. Designul ambalajului are un rol important ca vehicul informational, continand atat detalii despre ingrediente, modul de folosire, depozitare, aportul nutritiv cat si despre pret. În tratarea estetica a ambalajului trebuie sa se tina seama de existenta unui complex senzorial, care determina o manifestare de aprobare sau de respingere din partea simtului estetic al fiecarui individ, de efectul emotional declansat de actul de cumparare si de consum.

Conceptia unui ambalaj de succes incepe cu centralizarea tuturor elementelor ce tin de identitatea companiei dvs., cu stabilirea clientilor carora li – se adreseaza produsul si totodata cunoasterea concurentei.  Ambalajul fiind ultimul contact pe care consumatorii il au cu un produs inainte de a-l cumpara si de aceea este de foarte multe ori un factor decisiv în decizia de cumparare. Insa dincolo de exigentele pe care trebuie sa le atinga privind aspectul, un design ambalaje trebuie sa respecte o serie de criterii specifice si uneori rigide privind fiabilitatea si functionalitatea sa. Tocmai din aceste considerente, pentru fiecare proiect sunt propuse 3 variante creative distincte. Pentru ca este un aspect esential in prezentarea produselor dvs, oferim servicii integrate de concept si design grafic, proiectare structurala si realizare mockup-uri prototip pentru ambalaje.

Realizare mostre pentru fiecare tip de ambalaj, mockup-uri si protipuri cu ajutorul noilor tehnologii de tipar digital in coala sau in format mare (pentru cutiile din carton ondul). Mockup-urile sunt realizate fara costuri de realizare a statelor, datorita mesei de taiere, biguire si finisare digitala produsa de catre Esko Kongsberg instalata in 2019. Acest echipament de format mare, este o solutie extrem de versatila, asigurand posibilitatea realizarii de prototipuri atat pentru ambalaje mici din carton duplex, cat si pentru ambalaje mari din carton ondul, in conditii de maxima precizie. Astfel mostrele de ambalaje vor putea arata la fel ca produsele finale. Mai multe detalii suplimentare, aici: https://largeformat.globalprint.ro/finisare-digitala-esko-kongsberg/

SERVICII CONSULTANTA, LOGISTICE SI SUPORT VANZARE

Pentru fiecare proiect de tiparire ambalaje personalizate o sa aveti alocat un account de vanzari dedicat, care va poate comunica in momentele oportune ce solutie tehnica este recomandata pentru ambalajul solicitat si pentru a va da informatii cu privire la stadiul lucrarii in tipografie. 

Experienta de peste 10 ani a colegilor nostri din departamentul de vanzari, va poate fi de un real folos atat in ceea ce priveste alegerea solutiei cea mai potrivita, cat si cu privire la pretul final al ambalajelor personalizate.

In final, ca o concluzie a celor prezentate mai sus, fara a avea aroganta de a sustine ca putem obtine cel mai mic pret, putem sustine cu maxima convingere ca asiguram un pret competitiv. Echipamentele de tipar si finisare profesionale asigurand multiple eficientizari de costuri si timpi de productie, ne permit obtinerea unui pret de productie al ambalajelor personalizate, semnificativ mai mic.

Solicitati Oferta

PUTETI INCARCA FISIERE DE MAXIM 25MB