Integrarea serviciilor de tiparire si creatie grafica este impusa de finalizarea produselor tipografice in timp util. In acest mod sunt evitate si eventualele erori de comunicare intre tipografie si agentia de publicitate care realizeaza grafica. Experienta de peste 17 ani recomanda Global Print, lucrarile noastre au fost apreciate si au generat un real succes companiilor ce au ales sa ne incredinteze proiectele grafice si de tipar. Putem spune ca astfel am reusit sa obtinem cel mai important capital pentru compania noastra – relatiile stabile si de lunga durata.

Sub sloganul “...it’s all about timing” am reusit sa comunicam valorile Global Print. Intr-o piata marcata de nerespectarea intelegerilor contractuale, termenul de livrare a devenit definitoriu. Valorile companiei noastre communicate prin sloganul nostru sunt: PROMPTITUDINE, PROFESIONALISM SI ORIENTARE CATRE CLIENT. Atunci cand termenele devin stresante Global Print livreaza la timp produse de tipar pe cartoane speciale fara conditii de tiraj, print publicitar, posm display si ambalaje din carton ondulat si carton duplex, standuri din HDF, PVC si alte materiale rigide, etichete in coala si etichete in rola, tipizate personalizate, pungi de hartie si plicuri personalizate, etc. Sunt asigurate si servicii cu valoare adaugata mare precum ar fi mailing-ul (utilizare si gestionare baze de date proprii), billing - print date variabile (facturi emise de catre firmele de leasing, diverse documente emise de catre banci, facturi emise de marii prestatori de servicii gen telefonie mobila, televiziune sau internet), generare coduri de bare, servicii de creatie grafica, servicii foto profesionale, realizare video content, design creativ, branding sau rebranding produse tiparite, personalizare agende, calendare si obiecte promotionale.

Tipografia Global Print are ca si avantaje competitionale:

 • personalul tanar si inalt calificat (ca exemplu graficieni seniori cu experienta de peste 10 ani). 
 • ne adresam tuturor domeniilor de activitate, fiind posibila astfel dublarea cifrei de afaceri in perioada postpandemica. De asemenea, prin cresterea semnificativa din punct de vedere cantitativ si calitativ a eforturilor depuse s-a obtinut si o crestere a profitului, atat de necesara sustinerii proiectelor de dezvoltare si retehnologizare. Mentinerea unui nivel tehnologic de ultima generatie, permite eficientizarea preturilor de vanzare si participarea cu succes la licitatii si selectii de oferte organizate de organizatii corporatiste sau de institutii publice;
 • in anul 2010 am inceput si activitatea de export catre Austria, Elvetia, Franta, Germania, Italia, Marea Britanie, Ungaria  si Spania. De asemenea in 2010 ne-am extins activitatea la nivel national in orase  ca Alexandria, Bistrita, Botosani, Brasov, Braila, Buzau, Cluj, Constanta, Craiova, Galati, Giurgiu, Iasi, Magurele, Oradea, Petrosani, Pitesti, Ploiesti, Resita, Roman, Salaj, Sibiu, Suceava, Targoviste, Targu Mures si Timisoara. 
 • oferirea unei game largi de produse si servicii catre piata. In 2015 am largit gama de servicii prin includerea in oferta de produse promotionale, iar in anul 2016 am obtinut statutul de membru PSI, probabil cea mai mare retea profesionala dedicata materialelor promotionale. In anul 2015, am obtinut statutul de editura autorizata de catre Biblioteca Nationala. Inca din anul 2012 s-a demarat activitatea de import direct de obiecte promotionale din Olanda, Belgia si Ungaria, iar incepand cu anul 2017 s-au obtinut optimizari semnificative ale costurilor, datorita importurilor directe de la noi furnizori din China si India;

Au fost inregistrate la OSIM marcile Global Print si Global Graphic, astfel obtinandu-se o importanta crestere a activelor necorporale. In directia de retail s-a inregistrat la OSIM si la nivel european OHIM marca eKarioka si s-au lansat public magazinele online www.promotionale.ekarioka.ro (agende si promotionale personalizate via online - fara conditie de tiraj) si in 2020 a fost lansat www.carti-vizita-online.ro (primul site de tip magazin online dedicat cartilor de vizita care ofera posibilitatea de a alege din peste 250+ tipuri de cartoane speciale importate din Europa si worlwide).

Numarul clientilor a crescut continuu, deasemenea cifra de afaceri per client si gama produselor contractate. Apreciem ca numarul total de clienti este mai mare de 600 si in continua crestere. Mare parte dintre clientii care ne-au preferat de-a lungul timpului sunt nume sonore, ca drept exemplu amintim: CEZ Romania, Engie Romania, Telekom Romania, Kaufland Romania, Tarom, Altex, Media Galaxy, Arctic, Trotter Prim (City Grill), Tip Top Food Industy, Lyonnes, Mercedes Romania, Autoklass, Paralela 45, Adeplast, Avitech, Baumit Romania, Germanos Telekom, Academia de Studii Economice, Agricover, McDonalds, Proges, Saint Gobain - Rigips, Ministerul Justitiei, Tarom, Ministerul Agriculturii, Directia Generala a Finantelor Publice, Politia Romana, Parlamentul Romaniei, Onduline, Titan SA, Bilfinger Berger, Deloite, Dedeman, Depanero, F64, Tema Retail (Waikiki), Ausburg International, Eurolines, Smartree, Cegeka, Hidroelectrica, Divinol Lubrificants, Chrispharmablue, Staff Collection, Brady Trade (Skoda), Genco Trade (Intersport), Marshall Turism, Eurolines, Proenerg, Avenir Telecom Romania (Internity), Otter Distribution, Samsung Romania, OMV - Petrom, Agricover, ERGO Asigurari, Generali Romania, Uniqa Asigurari, Gothaer Asigurari, Allianz Tiriac, BCR, Procredit Bank, Up Romania, Soudal, Philips, etc.

In anul 2015 am realizat o importanta investitie intr-o linie de tipar hibrid si finisari automatizate inline, care permite tiparirea fara conditii de tiraj pe cea mai mare gama de cartoane speciale cu grosimi de pana la 400g/mp. La cele peste 501 cartoane speciale se adauga si plasticul ca suport pe care se pot tiparii legitimatii, carduri, coperti, etc. Acesta masina de tipar hybrid este unica pe piata din Romania.

In anul 2019 a fost realizat un amplu proiect de investitii (valoare totala de 2 mil. euro), in masini de tipar, echipamente de finisare, softuri de proiectare si design, precum si certificare. Noile utilajele de tipar digital permit cresterea gamei de produse realizate, datorita grosimi cartoanelor de pana la 470g/mp, capacitatii de print de 15.000 coli per ora, posibilitatii de aplica automat folie metalica si de a printa pe folia metalica in prealabil aplicata (overprint – gama nelimitata de culori metalice pentru ambalaje premium si alte aplicatii creative).

In 2022/2023 investitiile continua prin achizitia de echipamente de mare productivitate pentru realizarea de standuri, POSM Display, ambalaje din carton ondulat, capacitatea de print si finisare urcand pana la 4 mil.mp/an. Valoarea totala a acestor investitii este de cca 3 mil. euro. Deja a fost instalata prima linie de productie standuri din carton si HDF, compusa din primul printer hybrid DURST P5 cu deschidere de 350 cm configurat pentru printarea pe carton ondulat, CNC-ul de taiere si biguire carton cu duble punti robotizate si CNC-ul de aplicat adeziv industrial si Presa de lipire elemente display. A doua achizitie importanta va fi cea pentru realizarea de ambalaje si satanduri din carton ondulat, care include noul printer cu cerneala ecologica pe baza de apa DURST P5 250WT.

Finisarile au beneficiat de un important upgrade atat in ceea ce priveste productivitatea, cat si gama finisarilor disponibile. Au fost instalate echipamente noi pentru decupare pe contur (Masa Esko Kongsberg de ultima generatie – formate mari), CNC cu duble punti robotizate dotate cu freze de putere (Elitron Kombo TH), plotter de aplicat adeziv industrial, presa lipire uniforma elemnte display, decupare si gravare laser, stantare (stanta flexibila), formare si lipire ambalaje in 3 puncte, plastifiere (50 m/min inclusiv fata/verso), biguire/faltuire/perfor automat, taiere de inalta precizie (ghilotina hidraulica Polar Mohr), perforare de mare viteza pentru calendare, inchidere automata spira calendare, capsare carte si/sau brosuri (booklet maker ce poate realiza cotor patrat si poate aplica intre 2 si 6 capse), brosare Horizon (atat PUR cat si termoclei cu o capacitate de 500 de carti/brosuri per ora), realizare automata repertoire, masina automata de aplicat folio metalic, etc.

Pentru large format au fost instalate echipamente high-end de print digital cu cerneala UV ce permite realizarea de produse pentru trade marketing precum POSM (Point of Sales Materials), display, ambalaj si standuri (printer true flatbed, capacitate de 150.000 mp/luna, orice material rigid sau flexibil cu grosime de pana la 5,08 cm - PVC, policarbonat, polistiren, acril, carton ondul, compozit aluminiu, lemn, piatra si multe alte materiale). Print digital cu cerneala Latex cu o capacitate de productie de 35.000 mp/luna, Print digital cu cerneala ecoSolvent cu o capacitate de productie de 25.000 mp/luna, Print digital cu cerneala pe baza de apa cu o capacitate de 45.000 mp/luna. 

Pentru detalii complete dotari productie si finisare tipografica puteti vizita: dotari productie tipografie

De asemenea, au fost realizate importante investitii pentru softuri de proiectare industriala (Esko ArtiosCad 3D Modeling Solutions - cel mai avansat software capabil sa genereze automat arhitectura display-urilor si/sau ambalajelor de mari dimensiuni. Practic se va putea importa un fisier 3D al produsului de urmeaza a fi expus si/sau ambalat, urmand ca software-ul sa genereze arhitectura si designul standului si/sau ambalajului - inclusiv ranforsarile interioare), softuri RIP de gestionare a culorilor (Caldera, Fiery, RasterLink 6 si Colorlogic – singurul soft de management exact culori metalizate licentiate in Romania), softuri de productivitate (i-Cut Suite by Esko) si softuri de DTP Preflight (primul soft automatizat de verificare si PitStop Server Enfocus instalat in Romania). Investitiile in instruirea personalului au fost in aceeasi masura prioritizate.

In 2021 a fost reinoita Certificarea FOGRA, cea mai ravnita certificare worldwide din industria tipografica, ce garanteaza respectarea celor mai inalte standarde de calitate, precum si reproducerea exacta a culorilor Pantone, indiferent de tehnologia de print utilizata. Au fost operate modificari asupra tuturor etapelor de productie, pentru respectarea stricta a culorilor PANTONE. Lunar se trimit catre laborator central Munchen, sample-uri pentru verificare si revalidare a certificarii. Pentru detalii complete software utilizate pentru grafica si fluxuri de productie puteti vizita: servicii grafica si proiectare

Asa cum realizarile sunt semnificative si planurile companiei noastre sunt foarte ambitioase, astfel in anul 2021/2022 sunt programate investitii totale de cca 3 milioane euro. Sunt achizitionate echipamente de productie POSM Display si Ambalaje carton ondulat: printer cu cerneala UV  DURST P5 350 cu o capacitate de pana la 200.000 mp/luna, printer cu cerneala pe baza de apa DURST P5 WT 250 cu o capacitate de pana la 175.000 mp/luna, mese de finisare ELITRON Italia, CNC-uri de aplicare computerizata adezivi si echipament lipire placi carton prin presare mecanica uniforma, etc. Devine functionala o platforma software de gestionare a clientilor B2B via online si totodata se lanseaza cel mai avansat magazine online de tip web 2 print pentru zona de retail B2C cu cea mai mare galerie de peste 20 mil. de template-uri ce pot fi editate online. Dorim sa crestem prezenta online prin dezvoltarea unui noi platforme web de lansare comenzi de tipar via online. Aceasta platforma este un proiect unic in Romania. Clientul isi poate face upload la grafica proprie sau poate alege dintr-o gama variata de propuneri creative, personaliza si vizualiza online tipizatele, mapele, posterele, cartile de vizita, pliantele, flyerele, foile cu antet, felicitarile, invitatile de nunta sau orice alt material publicitar.

Prin mentinerea calitatii serviciilor si produselor noastre, prin diversificarea canalelor de vanzare, abordarea targetata si pe nise de piata, tintele stabilite de crestere a gamei de produse si mai important a calitatii serviciilor oferite, devin astfel posibile si implicit investiile viitoare in dotari tehnice de top devin deasemenea realizabile. In cadrul aceluiasi proiect de amploare va fi dezvoltat un forum - blog pe teme tipografice si de idei creative care sa faciliteze recunoasterea si autoritatea noastra in acest domeniu. Intentionam sa dezvoltam masiv partea de tipar digital prin achizitionarea de utilaje de print digital si finisare de noua generatie ultra-performante.

Preferati o tipografie ce ofera un sistem motivant de beneficii, realizeaza produse tipografice speciale, propune oferte tipografice unice si realizeaza constant investitii tehnologice importante pentru cresterea calitatii pentru serviciile de tipar, print digital si grafica? Valorizam principiul conform caruia produsele de promovare trebuie sa fie superioare nivelului unei companii si astfel sa fie capabile sa imbunatateasca imaginea si vanzarile companiei respective, incurajam astfel tiparul pe materiale speciale si finisarile creative si va propunem oferte unice si beneficii precum:

 • “TIPAR OFFSET 1-ZI” - este un serviciu expres de tipar offset in regim de urgenta. Pentru acest serviciul unic de tipografie offset se ofera garantia finalizarii produselor tipografice intr-o zi conform regulamentului (link conditii aici) si contra unei taxe de urgenta achita la lansarea comenzii;
 • “Express Graphics” - grafica publicitara 15 euro/ora (discount 40% fata de pretul standard de 25 de euro/ora, pentru plata avans si lansarea comenzii aferente de tipar). Sunt asigurate servicii grafice complete - creatie, machetare, DTP, inclusiv proiectare structuurala ambalaje si POSM Display-uri din carton ondulat. Sunt propuse pentru fiecare proiect tipografic 3 concepte diferite de design;
 • “Late Delivery” - servicii de transport prin mijloace proprii a produselor tipografice, in afara orelor de program standard. Atunci cand termenele devin stresante, “…it’s all about timing” devine mai mult decat slogan de marketing si practic obtine relevanta concreta;
 • “Multiple Deliveries” - livrari multiple pentru aceasi comanda – este asigurata gratuit livrarea produselor de tipografie la 5 locatii diferite in Bucuresti, pentru comenzile corporate;
 • “Store Delivery” - servicii gratuite de manipulare a produselor tipografice livrate pana in raftul depozitului dvs.
 • Servicii integrate de grafica, tipar offset si print digital. Integrarea serviciilor de creatie grafica, tipar offset si print digital (inclusiv format mare), este impusa de necesitatea finalizarii produselor tipografice la timp. Sunt evitate astfel si eventualele erori de comunicare dintre agentia de publicitate si tipografia producatoare;
 • Preturi competitive si corecte pentru produsele si serviciile de tipografie;
 • Cotatii de pret in 24 de ore pentru grafica si tipar (pentru produsele atipice precum ambalajele, pungi, agende, termenul de ofertare va fi comunicat de catre reprezentantul de vanzari alocat contului dvs.);
 • Finisari tipografice complexe, servicii legatorie tipografica de inalt nivel calitativ;
 • Contact direct cu managementul companiei, prin email sesizari@globalprint.ro;
 • Garantat “Tiparim la Timp”, fiind garantate termenele stabilite de comun acord pentru serviciile de grafica si tipografie, inclusiv cele care nu se incadreaza serviciului de Urgente Tipografie - Tipar 1 Zi;
 • Garantam implementarea masurilor ce se impun ca urmare a sesizarilor primite, prin facilitarea contactului direct cu managementul companiei;
 • Garantam calitatea tiparului si a finisarilor tipografice, prin refacerea lucrarilor tipografice neconforme. Acesta decizie de management a fost incurajata si de faptul ca au fost realizate investitii in echipamente exclusive noi din gama top-range, dar si de faptul ca nu am avut astfel de situatii in ultimii ani;
 • Garantam calitatea serviciilor tipografice, prin implementarea sistemelor de standardizare ISO 9001, ISO 14001, ISO 18001, FSC si FOGRA.

PENTRU CA STIM CA TIMPUL ESTE VALOROS ATAT PENTRU BENEFICIARUL PRODUSELOR TIPARITE
CAT SI PENTRU TIPOGRAFIA PRODUCATOARE
...IT'S ALL ABOUT TIMING !

https://www.tipografia-global-print.ro/wp-content/uploads/2022/10/CATALOG-GP-POSM-DISPLAY-STANDURI-DISPLAY-CARTON-HDF-MDF-AMBALAJE-TIPOGRAFIA-GLOBAL-PRINT-RO-310x439.jpg
https://www.tipografia-global-print.ro/wp-content/uploads/2022/10/PRETURI-PROMOTIONALE-2023-CATALOG-PREZENTARE-GP-DISCOUNTURI-SI-OFERTE-GLOBAL-PRINT-310x439.jpg

Solicitati Oferta

PUTETI INCARCA FISIERE DE MAXIM 25MB