Asumarea sarcinilor de ordin logistic precum corecta depozitare, protectia pe perioada transportului, livrarea cu masini proprii sau prin transportatori verificati si validati in urma dovedirii faptului ca sunt familiarizati cu manipularea produselor de tipar, permit beneficiarilor nostri sa se focuse mai bine pe propria lor activitate.

GENERARE AWB-URI & RAPORTARE LIVRARI MULTIPLE PRIN CURIER

O provocare destul de greu de gestionat de catre companiile cu mai multe magazine, este livrarea afiselor sau a altor printuri de trade marketing, catre fiecare  de spatiu de retail in parte. Gestionarea bazelor de date puse la dispozitie de catre beneficiar si generarea de AWB-urilor in platforma firmelor de curierat, poate fi realizata de catre tipografia productoare, astfel incat printurile sa plece catre punctele de lucru, direct din productie. Astfel, este obtinuta o importanta eficientizare logistica, fiind reduse semnificativ resursele alocate de catre companii pentru managementul lucrarilor de volum mare. Urmarirea livrarilor precum si raportarea centralizata, vin sa completeze acest serviciu extrem de util.

MANAGEMENT STOCURI PROPRII STOC BENEFICIAR TIPOGRAFIA GLOBAL PRINTMANAGEMENT STOCURI PROPRII & STOC BENEFICIAR

Grija lansarii comenzilor recurente poate fi lasata in sarcina tipografiei noastre, atentionarea de epuizare a stocului existent la beneficiar facandu-se in timp util, datorita software-ului CRM pe care l-am implementat incepand cu anul 2018. Totodata, acest soft CRM poate tine evidenta in timp real a stocurilor existente in depozitul nostru, pentru situatiile in care a fost aleasa solutia de lansare comenzi in tiraje mai mari pentru obtinerea unor importante scaderi ale preturilor produselor tiparite. 

SERVICII FULFILLMENT (PICKING, PACKAGING & NEXT DAY DELIVERY)

In masura in care se doreste sa fie expediate produse in ambalajele, display-urile sau plicurile din carton, precum cosmetice, mostre de produse, carduri de fidelizare sau cartele prepaid internet si telefonie, va putem asigura si serviciul de full filment. Astfel, o sa fie introduse toate produsele in produsul tiparit de noi, urmand ca expedierea sa fie facuta direct la clientii si partenerii dvs., prin gestionarea de catre colegii nostri a bazelor dvs. de date variabile, puse la dispozitie pentru generarea de AWB-uri catre fiecare destinatie. Ambalarea va fi adaptata livrari prin curier. Acest serviciu este optional si se achita suplimentar.

DEPOZITARE & LIVRARE A DOUA ZI

MANAGEMENT STOCURI PROPRII STOC BENEFICIAR GLOBAL PRINTUn foarte concludend exemplu de eficientizare a fluxurilor logistice si totodata de scadere a costurilor de productie este cresterea tirajul per comanda. Pentru o gama foarte mare de produse tiparite offset si chiar digital (pungi hartie, ambalaje carton, tipizate, etichete, etc), tirajul per comanda influenteaza semnificativ nivelul pretului unitar. Pentru a rezolva acest impediment, am decis sa asiguram serviciul de stocare gratuita, astfel incat sa se poata lansa comenzi mai mari, cu livrari succesive. Astfel, se pot obtine scaderi de pret de pana la 30-40% si suplimentar nu mai trebuie sa asteptati pentru livrare, atat cat ar fi fost necesar tiparirii produselor respective.  Totodata, scade necesitatea repartizarii de catre beneficiar de spatii proprii de depozitare. Posibilitatea de a avea livrare next working day, poate fi foarte apreciata in contextul in care datorita tumultului de solicitari ale activitatii zilnice, este destul de frecvent intalnita situatia in care sunteti anuntati de la depozit exact in ziua sau cu doar cateva zile inainte de a se epuiza stocul anterior.

Pentru agendele si calendarele personalizate cu timbru sec sau folio, se pot realiza economii de cca 150 euro, prin faptul ca depozitam si arhivam gratuit matritele. Astfel, matritele se achita doar in primul an, urmand ca 5-7 ani sau cat se va utiliza logo-ul respectiv sa nu mai achitati aceste costuri in fiecare an, asa cum se procedeaza in general. Aici este important sa comunicati consultantului nostru de vanzari informatia ca doriti sa utilizati aceste matrite mai multi ani, astfel incat matritele sa fie gandite inca de la inceput in acest sens. Astfel, matritele vor avea inaltime de 7 mm in loc de inaltimea standard de 3 mm, astfel incat sa poata fi folosita anii urmatori inclusiv pentru agende cu coperti mai groase/buretate. 

AMBALARE SPLIT & AMBALARE ADAPTATA PENTRU CURIER

AMBALARE SPLIT AMBALARE ADAPTATA PENTRU CURIER TIPOGRAFIA GLOBAL PRINTSpre exemplu, floor display-urile formate in tipografie sunt ambalate individual in folie strech, pentru protectia acestora pe durata livrarii cu masini proprii sau cu transportatorii validati in urma unor colaborari de lunga durata. Pentru livrarile internationale produsele sunt impachetate de asa maniera incat sa asigure o protectie sporita produselor tiparite, iar paletii sunt prevazuti cu bare tip coltar pentru protectie si sunt infoliati cu folie strech. Functie de natura produselor se pot realiza la cerere si ambalari speciale, spre exemplu pentru livrarea de produse fragile sau bauturi prin servicii de curierat.

Pentru comenzile ce sunt livrate catre mai multe locatii, asa cum intalnim in cazul retelelor de magazine de retail, se va selecta numarul de produsele comunicat pentru fiecare locatie. Astfel, se vor realiza pachete diferite ca marime si material de ambalare, pentru ca ambalarea sa fie realizata corespunzator indiferent de numarul de produse necesar fiecarui magazin. 

MANIPULARE MARFA GRATUIT TIPOGRAFIA GLOBAL PRINTLIVRARE GRATUITA & MANIPULARE MARFA

Toate comenzile a caror valoare depaseste suma de 100 euro + TVA, beneficiaza de livrare gratuita indiferent ca marfa va fi livrata cu masini proprii sau prin curier. Pentru comenzile mari se pot realiza cu masini proprii si in mod gratuit, pana la 5 livrari la punctele de lucru ale beneficiarilor nostri. Pentru ca experienta ne-a demonstrat ca in peste jumatate din cazuri, departamentele de marketing beneficiare ale produselor tipografice, nu dispun de resursele necesare manipularii produselor tiparite, toate produsele livrate cu masini proprii, vor fi pozitionate exact in zonele dorite, livrarea incheindu-se abia dupa asezarea de catre delegatii nostri a tuturor produselor la raft.

Solicitati Oferta

PUTETI INCARCA FISIERE DE MAXIM 25MB