NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Tipar Postere

 Tipar postere offset format maxim 70 x 100 cm

Posterele tiparite offset pot avea orice dimensiuni, dar nu mai mari de 70 x 100 cm. Pot fi tiparite offset postere pe hartie autocolanta sau hartie groasa dublu cretata. Pentru posterele tiparite offset tirajul minim per comanda este de 300 postere.

Postere print digital large format 110 x 250 cm

Posterele printate digital pot avea dimeniuni A0, B0, 110 x 250 cm sau chiar mai mari in cazul in care de doreste decorarea unui perete interior. Echipamentul de productie postere printeaza cu cerneala pe baza de apa, ceea ce face ca posterele printate sa fie perfecte pentru interior, practic neavand niciun fel de miros. Astfel, posterele pot fi folosite in gradinite, spatii birouri, magazine, etc. Calitatea posterelor este de nivel foto, practic maximul tehnologic existent pentru print digital postere. Nu este impus un tiraj minim de postere per comanda.

Tipar postere hartii speciale

Posterele pot fi tiparite pe hartie autocolant sau hartii speciale pentru print digital. Hartiile speciale asigura un aspect excelent posterelor printate. Pot fi hartii cu luciu accentuat glossy, hartii cu textura speciala, hartii cu aspect metalic, hartii cu aspect de perla, etc. Hartiile speciale pun in valoare imaginile si posterele printate.

Tipar postere preturi

Preturile posterelor variaza in functie de format, tiraj si hartie pentru posterele tiparite si functie de format, hartie, gradul de acoperire si rezolutie pentru posterele print digital.

Postere - urgente

Posterele tiparite offset au termen standard de productie 3-5 zile lucratoare. Pentru urgente se pot acorda termene mai mici. Posterele large format printate digital au termen standard de productie 2-4 zile. Functie de stocul de hartie pot fi printate in regim de urgenta in termen de 1 zi.

 

Postere Tiparite Offset si Postere Print Digital

 

Gama mare Hartii Speciale Postere

 

 

Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site