AGENDE 2024 PERSONALIZATE & CALENDARE 2024 PERSONALIZATE

Agendele sunt promotionale cu adevarat utile, fapt ce creeaza premisele de a fi folosite pentru intreg anul. Probabil, fiecare beneficiar va primi mai multe agende 2024 personalizate sau agende tiparite custom, urmand ca pe parcursul anului sa foloseasca o singura agenda personalizata. Cu siguranta, fiecare client al dvs. va alege agenda care va fi cea mai calitativa si mai usor de utilizat. Ca drept urmare, daca vom reusi ca agendele dvs. personalizate se se califice criteriilor amintite, atat de importantul nostru partener de afaceri (client, furnizor, colaborator sau angajat) va avea in fata sa brandul companiei dvs. tot anul urmator Astfel, isi va putea reaminti zilnic ca se poate baza pe serviciile si produsele oferite de catre dvs. Dezideratul este acela al preferarii si folosirii agendei 2024 oferite de catre dvs. partenerilor de afaceri si nicidecum nu este acela de a da agendele personalizate cele mai ieftine, precum se intampla in anumite cazuri.

Agendele personalizate 2024 fiind produse atat de utile beneficiarului, asigura vizualizarea brandului companiei dvs. pentru o perioada lunga de timp, cu o frecventa mare de vizualizare a logo-ului si a valorilor de brand. Agendele personalizate sunt un material publicitar ieftin comparativ cu majoritatea posibilitatilor de promovare. Oferiti agende 2024 personalizate, pentru a creea premizele dezvoltarii de relatii personale directe! Obtineti astfel si premisele fidelizarii partenerilor dvs., prin stimularea principiului reciprocitatii, care presupune ca la o actiune pozitiva sa se raspunda cel putin cu o atitudine pozitiva.

Pot fi personalizate agende ieftine sau agende de piele din gama Premium, functie de beneficiarul caruia va adresati. Pentru partenerii importanti de afaceri agendele din piele naturala sunt solutia corecta, in vreme ce pentru colegi, pot fi utilizate ca solutia optima inclusiv agendele ieftine dar cu o personalizare mare, cat mai vizibila, personalizare care sa poata fi vazuta usor de persoanele cu care acestia intra in contact.

Aveti la dispozitie si 2 noi colectii de agende unice in Romania, care ofera materiale Premium si design de impact. Gama agendelor ART 2024 si colectia agendelor NEO ofera posibilitatea de a diferentiere pentru companiile care doresc sa ofere clientilor si partenerilor agende unice in Romania.

Puteti personaliza agende datate 2024 sau nedatate indiferent de tiraj si daca doriti o agenda din piele naturala Italia sau o agenda ieftina. Puteți personaliza atât interiorul, cât și coperta agendelor, indiferent de numărul de agende comandate. Putem personaliza interiorul agendei prin introducerea a pana la 10 file (20 pagini) care sa includa designul dvs. grafic cat si coperta cu personalizare folio, emboss sau print UV cu designul dorit. Puteti alege o a doua personalizare pe coperta 4, diferită de cea de pe prima coperta.

Agendele pot fi tiparite la comanda, acesta varianta a customizarii integrale oferind o mai buna decelare a informatiei prezentate in interiorul agendelor, asigura o mai buna evidentiere a valorilor de brand, prin posibilitatile multiple de personalizare precum tiparirea de imagini proprii, tiparirea de informatii detaliate, executarea de finisari speciale precum lacuirea selectiva, spira metalica ascunsa, coperta tripla cu functie de semn de carte, alegerea de hartii speciale care reprezinta in sine o personalizare, alegerea de formate speciale sau decupare coperta fata, etc.

OFERTE SI REDUCERI AGENDE PERSONALIZATE 2024

Discount pana la 35%  pentru toate gamele de agendele 2024. Pana la data de 01 decembrie toate agendele si calendarele 2024 beneficiaza de reduceri de pana la 35%, colectia de agende ECO avand discount de maxim 35% pana la 31 octombrie. Consideram acesta oferta ca fiind foarte competitiva datorita faptului ca este valabila pana la data de 01 decembrie, in conditiile in care oferta de piata este valabila pana la data de 31 octombrie. In plus, discount-ul de 35% este net superior discount-ului de piata, situat intre 15 % si pana la maxim 25%. 

Matrita gratuita pentru personalizare agende si calendare 2024. Pana la 30 noiembrie puteti obtine o matrita gratuita pentru toate comenzile de agende personalizate. In plus, veti primi serviciul de pastrare in custodie, gratuit pentru urmatorii ani. Astfel, economisiti până la 320 euro + TVA - matritele putand fi folosite cel putin 5 ani. Pe toata perioada colaborarii noastre, pentru matritele folosite pentru personalizarea agendelor beneficiati de o subventie de 100%. Practic, pentru o matrita standard (maxim 8 x 4 cm) din pretul standard de 79,98 euro + TVA, o sa platiti doar 0 euro (zero), diferenta de 100% fiind subventionata de catre tipografia noastra pentru toata perioada colaborarii.  Matritele realizate pentru agende pot fi utilizate si pentru alte materiale promotionale, spre exemplu calendarele de birou din materiale ce pot fi personalizate timbru sec si/sau folio. 

Reducere 50% pentru print UV direct pe coperta agendelor. Pana la 15 noiembrie, pentru personalizare print UV full color direct pe coperta agendelor, beneficiati de o reducere de 50% fata de pretul standard. Pretul standard fiind de 0,30 euro + TVA / cm patrat, prin aplicarea discountului de 50% o sa beneficiati de pretul special de 0,15 euro + TVA / cm patrat. Practic, pentru o personalizare standard care se incadreaza in dimeniunile de 4 x 4 cm, pretul va fi de  2,4 euro + TVA.

Verificare si adaptare gratuita a logo-ului pentru timbru sec sau folio. Puteti personaliza agenda prin simpla incarcare a siglei. Daca sigla dvs. nu respecta cerintele tehnice pentru aplicarea emboss-ului, veti obtine gratuit serviciul de verificare si adaptare a siglei, astfel veti salva 8,99 euro + TVA. Acest serviciu gratuit este valabil in cazul in care ne puteti transmite logo-ul in format vectorial editabil si pentru comenzi a caror valoare depaseste suma de 300 euro + TVA.

BONUS - oferim Pixuri pentru Agendele Premium si din Piele naturala. Pentru toate comenzile de agende premium cu preturi mai mari de 8 euro + TVA, lansate pana la 15 noiembrie, beneficiati de un pix SENATOR sau PRODIR oferit ca bonus pentru fiecare agenda 2024 personalizata (*in limita stocului existent). Aceste pixuri sunt din gama premium, pixurile Senator fiind produse in Germania (pret incepand de la 0,75 euro + TVA) si pixurile Prodir sunt produse in Elvetia (pret incepand de la 0,90 euro + TVA). Pentru agendele din piele naturala puteti beneficia de pixuri de lux, creatie a marilor branduri precum CERRUTI, UNGARO, CACHAREL, CHRISTIAN LACROIX sau HUGO BOSS (preturi acestora incepand de la 11,54 Euro + TVA). In aceasta oferta nu este inclusa si personalizarea pixurilor, in masura in care se doreste si acest serviciu, se vor adauga costurile de personalizare print UV sau gravare laser, precizate mai jos.

BONUS - oferim Pungi si Cosuri cadou pentru Calendare 2024 personalizate. Suplimentar sunt propuse periodic diverse oferte precum 1 calendar cadou sau pungi din hartie cu motive de iarna/sarbatori, pentru fiecare agenda personalizata. Totodata, pentru agendele din piele naturala se poate acorda bonus inclusiv cosuri cadou sarbatori. 

Simulare grafica personalizare – serviciu GRATUIT. Dupa verificarea si in masura in care este necesar, dupa adaptarea siglei dvs. pentru folio sau embosare, veti primi prin e-mail o simulare a respectivei agende personalizata cu sigla dvs. (deja adaptata pentru timbru sec sau folio). Daca personalizarea este in regula, un raspuns simplu prin e-mail cu "bun de tipar conform fisierului atasat" este suficient pentru personalizarea agendelor 2024 pe care le-ati comandat in prealabil.

Transport gratuit pentru comenzile a caror valoare totala depaseste 300 euro + TVA.

PRETURI AGENDE 2024 PERSONALIZATE – VIZUALIZATI CATALOAGE CU PRETURI SI DISCOUNTURI INTRE 25% - 35%

Existenta cele mai mari game de agende, pe langa avantajul major de a putea vedea intr-un singur loc toate gamele de agende 2024 existente in piata, implica si o anumita dificultate in a selecta agendele cele mai potrivite. Pentru a elimina acest inconvenient, propunem un traseu optimizat de alegere a agendelor si de lansare a comenzii de agende ce implica urmatorii pasi:

  1. AGENDE PERSONALIZATE 2024 PRET DISCOUNT -35% REDUCERE TIPOGRAFIA GLOBAL PRINTDownloadaţi CATALOAGELE noastre şi VIZUALIZAŢI NOILE MODELE AGENDE 2024. Cataloagele pentru toate gamele de agende disponibile, includ preturile si discounturile de pana la 35% si pot fi descarcate de la sfarsitul prezentului articol. Daca navigati online de pe dispozitive mobile, cataloagele agendelor si calendarelor 2024 se vor descarca usor fiind optimizate pentru mobil, astfel incat timpul de deschidere sa fie optim si sa nu fie necesar un trafic de date ridicat;
  2. Faceţi un Screenshot (captura de ecran/poza) la agendele care au prezentat interes si atasati-le intr-un e-mail in care sa specificati tirajul dorit prin intermediul sectiunii CERERE OFERTA sau prin completarea formularului de la sfarsitul acestei pagini, pentru a beneficia de discount-uri suplimentare fata de preturile de catalog;
  3. Vizitaţi showroom-ul nostru pentru Ofertare si Vizionare Agende 2024 sau deplasarea unui reprezentant de vanzari la sediul dvs., pentru prezentarea de mostre fizice pentru toate variantele de agende 2024 calificate pentru discutia finala. Incurajam prezentarea de mostre fizice si va putem pune la dispozitie toate variantele de agende disponibile;
  4. Lansaţi o comandă online in urma ofertei de agende si calendare personalizate precum si achitarea avansului produselor.

FINISARI SPECIALE AGENDE 2024 PERSONALIZATE 

Personalizare agende folio metalic tipografie global printCopertile agendelor pot fi personalizate cu folio metalic, prin procedura aplicarii la cald sub presiune a unei folii metalice aurie, argintie sau colorata (40 de culori folio disponibile in stoc). Aplicarea foliei metalice, este o metoda de depunere a respectivei folii pe materiale cum ar fi piele naturala sau artificiala, hartie / carton sau PU. Manopera de aplicare folio este realizata la temperaturi ridicate si prin exercitarea concomitenta a unei presiuni de contact între folie, suport si platanul încalzit pe care este matrita. Pe langa culorile standard argintiu si auriu, paleta cromatica a nuantelor de folio este foarte diversificata. Asiguram in stoc permanent 40 de culori si nuante inclusiv folio alb si folio negru, perfecte pentru personalizari si finisari speciale. Imprimarea folio pe carton se foloseste atunci cand se doreste scoaterea in evidenta a unui element. Un titlu de revista, numele unei companii, un „La Multi Ani!!!” pot deveni argintii, aurii, sau oricare alta culoare, doar datorita imprimarii folio. Se aplica pe orice suprafata tiparita, plastifiata sau lacuita, precum si pe coperta unei agende din piele, pe obiecte promotionale, carti de vizita sau materiale de promovare de grosimi si dimensiuni variate.

Copertile agendelor pot fi personalizate cu timbru sec, prin procedura amprentarii la cald si sub presiune a matritei. Tehnologia de realizare a timbrului sec permite imprimarea pe materiale precum piele, piele ecologica sau hartie si cartoane speciale cu ajutorul unei prese la temperaturi ridicate, a logo-ului sai a mesajului companiei dvs. Siglele astfel realizate au un aspect  volumetric obtinut prin deformarea materialului si prezinta avantajul unei rezistente foarte bune in timp. Timbrul sec ofera produselor promotionale astfel personalizate o nota de distinctie si eleganta. Timbrul sec il intalnim cel mai des pe agende care au copertile realizate dintr-un material mai gros si usor deformabil la caldura sau presiune. Acesta finisare speciala a agendelor si calendarelor, nu poate fi aplicata pe orice material din care e confectionata coperta agendei dorite. Timbrul sec se poate aplica si pe o suprafata tiparita. Atat pentru coperta 1 cat si pentru coperta 4 puteti opta pentru 1 sau 2 personalizari, logo si nume sau logo si an, etc.

Inserarea pana la maxim 10 colite de interior, respectiv a 20 de pagini tiparite cu designul grafic dorit sau alte informatii de larg interes locale si internationale gen zilele libere de la stat, sarbatori religioase, diverse conversii de masurare, paritati valutare, distante locale, telefoane utile, dar si informatii legate de profilul dvs. sau produse promovate de rand principal, acestea fiind  atasate la inceputul interiorului agendelor. Inserarea colitelor se realizeaza cu ajutorul unui echipament de aplicare adeziv in strat foarte subtire (SUMBEL producator Germania), astfel incat sa nu se observe faptul ca aceste colite au fost adaugate ulterior inchiderii agendelor. Aceasta solutie tehnica este superioara aplicarii manuale de banda dubluadeziva, solutie utilizata in general pentru adaugarea de colite, datorita stratului mai subtire de adeziv si a faptulul ca acesta este aplicat in linie dreapta. Astfel, este posibila adaugarea a unui numar asa mare de colite, de maxim 20 de pagini, in conditiile in care in mod normal se adauga pana la 4 pagini. 

Ca noutate, puteti adauga un orice text sau mesaj personal prin tehnologia printului de date variabile. Astfel puteti adauga exact numele partenerului caruia ii veti da agenda si totodata puteti adauga un mesaj unic, dedicat persoanei respective si in legatura concreta cu aspecte ale colaborarii personale.
Acest touch personal, poate genera efecte cu mult mai intense decat personalizarea clasica. Pentru un efect maxim al agendelor 2024 oferite clientilor sau partenerilor importanti, va recomandam sa comandati PERSONALIZARE AGENDE UNINOMINALE PE COPERTA, cu numele persoanei si eventual titlul stiintific (exemplu: Prof. Dr. Andrei Ionescu). Astfel, agendele personalizate devin cadoul ideal pentru parteneri dvs. de afaceri, evidentiind preocuparea dvs. speciala de a oferi un produs cu implicare personala. Se recomanda a se folosi caractere bold (mai groase), indiferent de stil (italic sau caligrafic) pentru a avea un efect mai stompat si bine reliefat care sa dureze in timp.

Personalizari complexe (logo cu 3/4 culori si/sau mai multe elemente de design) sau daca va doriti personalizarea in mai multe culori a agendelor la interior sau la exterior pentru a pastra linia coloristica a identitatii brand'ului dvs., noi  va oferim o personalizare unica si speciala, respectiv, agende care se pot personaliza direct cu Print UV Color pe coperti.
Agendele vor fi personalizate color, daca optati pentru personalizarea full-color,
Print UV Full Color direct pe coperta, astfel veti putea sa obtineti o agenda total personalizata cu logo'ul dvs. printat in culorile corporate si completat de un element grafic.
Daca se doreste printarea UV pe pe o suprafata mai mare, se va aplica discount per cm patrat. Astfel, agendele vor avea un aspect cu adevarat unic, personalizarea de brand fiind transpusa fidel si pe acest produs de promovare atat de dorit de catre clientii dvs. Ca exemplu, putem aminti ca aceeasi tehnologie a printului UV este folosita la personalizarea obiectelor promotionale. Intelegem astfel ca si agendele pot fi personalizate pe langa logo-ul clasic si cu alte elemente de design grafic. Personalizarea este disponibila exclusiv pentru agendele cu coperti drepte, netexturate. Alegeti agende personalizate Print UV Color !
Deasemeni
se pot personaliza elementele metalice ale agendelor prin gravare cu laser creand astfel o unicitate ampla a intregului produs.

In gama personalizarilor speciale pentru agende se regaseste si posibilitatea de a alege din 40 de culori folio metalic (inclusiv folio alb & folio negru), putand obtine astfel personalizari speciale ale agendelor 2024, precum folio cat mai apropiat de culorile dvs. corporate. Astfel, se poate elimina neajunsul din anii anteriori de a fi obligati sa alegeti din doar 2 culori folio (auriu si argintiu). Matrita necesara personalizari agendelor la cald, SE ACHITA O SINGURA DATA, fiind pastrata GRATUIT pentru refolosirea sa in anii urmatori. Tariful ce trebuie achitat pentru matrita standard (maxim 8 x 4 cm) necesara pentru personalizarea agendelor este de 0 (zero) euro. Pretul beneficiaza de o subventie de 100% pe toata perioada colaborarii cu tipografia noastra, costul standard fiind 79,98 euro + TVA. Puteti personaliza agendele 2024 cu logo bicolor din 2 culori folio, datorita noilor echipamente de personalizare la cald recent achizitionate;

Personalizarea nu este inclusa in pretul standard afisat in cataloage (pret de lista), acesta apare mentionat si trebuie calculat ca atare per bucata. Zona de personalizare difera de la o agenda la alta, dar dupa ce veti alege agenda dorita, o sa va transmitem simulari pentru a vedea in ce pozitie ar arata mai bine. Preturile personalizarilor standard sunt fi urmatoarele:

  • 0 euro matrita pentru timbru sec sau folio (pret intre 79,98 euro + TVA) – 100% subventie fidelizare doar pe perioada colaborarii
  • 1,8 euro + TVA/buc personalizarea propriu zisa a fiecarei agende
  • 1,8 euro + TVA/buc insert colita design client (print full color 1 fila = 2 pagini fata verso)
  • 0,15 euro + TVA/cmp print UV direct pe coperta (pana la 01 decembrie, ulterior aplicandu-se pretul standard de 0.30 euro + TVA/cmp)
  • 0,9 euro + TVA/buc gravare laser (sunt agende care au de exemplu stick USB metalic pe care se poate grava logo-ul sau un mesaj).

Matritele se pastreaza gratuit in custodia noastra, pentru reutilizare in anii urmatori.

Agente personalizate integral custom made tipografie global printPentru tirajele mai mari de 300 de agende va sugeram si varianta personalizarii integrale a agendelor. Practic agendele vor fi tiparite de la zero, atat interiorul cat si copertile fiind realizate conform designului grafic dorit de dvs. In plus, se pot adauga pagini tiparite pe hartie mai groasa ca si inceput de capitol, se pot adauga pagini tiparite policromie la finalul agendelor, se poate adauga elastic suport lateral pix, etc. Pentru agendele tiparite de la zero conform designului dorit de dvs., atat pentru coperti cat si pentru interior, tirajul minim per comanda impus de cerintele tehnice, este de 300 de agende. Totusi, pentru a putea obtine un pret optim, tirajul recomandat este de 1.000 de agende, diferenta de pret per bucata fiind de pana la 50%. Practic, in acelasi conditii de calitate, pentru aceleasi produse beneficiati de un pret redus semnificativ. In cazul agendelor cu spira metalica, tirajul minim coboara pana la 50 de exemplare.

Ca si personalizari speciale posibile pentru agendele tiparite de la zero, amintim:

Plastifierea este una dintre finisarile speciale ale agendelor, de acoperire a colilor tiparite in prealabil, cu un strat de folie mata, lucioasa, soft touch sau texturata. Pe langa o buna protectie, plastifierea ofera tiparului si un efect estetic deosebit. Plastifierea presupune aplicarea unei folii de laminare subtire de cativa microni, care se videaza pe coala de tipar la temperaturi inalte. Plastifierea protejeaza tiparul impotriva deteriorarii, impotriva umezelii si permite o utilizare intensiva sau pentru perioade mai mari  de timp. Alegeti plastifierea lucioasa pentru a da intensitate si stralucire tiparului. Puteti alege plastifierea mata pentru a face tiparul satinat si placut la atingere. Plastifierea texturata sau plastifierea soft touch sunt intr-adevar finisari speciale de care s-ar bucura orice agenda. Ca o extra finisare, peste plastifierea mata se poate opta pentru lacuire selectiva UV. Acest lucru face ca unele elemente sa aiba un aspect mat iar alte elemente un aspect lucios.

Lacuirea selectiva UV confera un aspect placut si delicat la atingere si in general un aspect superior. Lacul UV poate fi aplicat pe toata suprafata copertilor sau selectiv, pe anumite elemente grafice. Aplicarea selectiva a lacului UV se realizeaza ulterior tiparirii, de aceea se recomanda a se evita liniile mai subtiri de 1 mm, fonturile sau elementele foarte mici. 

Spira metalica este o solutie foarte practica in conditiile in care se doreste ca agendele sa ocupe un spatiu mai mic pe birou sau pentru utilizarea acestora din mana, pe santiere sau in alte situatii unde nu exista un birou disponibil. Practic, tot interiorul agende poate fi rotit, astfel incat zilele deja trecute sa fie pozitionate sub pagina curenta. Spirele metalice pot fi albe, negre sau arginti. Pentru un efect mai special se poate apela si la solutia spirei ascunse, aceasta fiind vizibila doar din interior si limitat dinspre coperta spate.

Personalizare agende folio bicolor tipografie global printFolio metalic si culori metalizate, sub denumirea generica UNLIMITED METALLIC COLORS, putem realiza in premiera copertile agende cu o gama nelimitata de culori metalizate. Tehnologia este denumita OVERPRINT si ne permite sa printam peste suprafetele pe care a fost aplicata in prealabil folie metalica. Se poate printa color fie in anumite zone, fie pe toata suprafata pe care s-a aplicat folio metalic. Astfel toate culorile vor avea un efect metalic de impact pentru copertile agendelor dvs. Aceasta tehnologie se poate aplica atat pentru coperti cat si pentru interiorul agendelor sau pentru orice alte materiale de marketing.

Pentru agendele personalizate in tiraje mici se poate utiliza si solutia statiilor de culoare ce utilizeaza tonner metalic (silver si gold). Printerul digital instalat in 2019, Ricoh 7200 Art Edition cu 6 statii de culoare, aplica aceste culori speciale dintr-o singura trecere, astfel incat sa poata fi obtinuta o foarte buna registratie. Astfel, se pot realiza integrari foarte fine de culori metalizate silver sau gold, atat pentru copertiile cat si pentru interiorul cartii. Avantajele sunt atat de ordin tehnic, timpii de setare si pierderile fiind minime, cat si de ordin comercial, pretul final fiind mai mic decat in cazul aplicarii de folio metalic. 

In completare sau alternativ se pot utiliza culori neon (neon pink si neon yellow) pentru un efect cu adevarat exceptional, cu un puternic impact, datorita intensitatii si capacitatii acestor culori de a se remarca intre agendele primite de partenerii dvs. Aceste culori neon pot fi utilizate cu succes atat pentru coperti cat si pentru interiorul agendelor integral personalizate.

Gravare laser de mare rezolutie (foto gravura) ce permite inclusiv realizarea de imagini stilizate ale produselor sau sediilor dvs. Echipamentul de gravura cu raza laser instalat in 2019, este de ultima generatie in gama producatorului american Universal, ceea ce ne permite realizarea celor mai fine detalii si astfel agende cu adevarat speciale.

Decupare pe contur elemente grafice speciale ale copertilor agendelor integral personalizate, indiferent daca avem coperta tare cu interior din mucava sau coperta flexibila din carton dublucretat. Acesta finisare se poate realiza fie cu ajutorul mesei de finisare digitala ESKO Kongsberg sau a laserului Universal, pentru agendele in tiraj mic (se elimina astfel un cost de cca 320 euro pentru stanta) sau cu ajutorul echipamentelor de stantare prezentare aici, in cazul agendelor tiparite offset in tiraje mari.

Coperti rigide din lemn, metal sau derivate din PVC, pentru realizarea de agende unice. Personalizate acestor materiale se realizeaza cu echipamente de gravare laser sau a celor de print UV direct pe material rigid. Acest tip de coperti pot fi legate la agenda doar cu ajutorul spirei metalice prezentate mai sus.

Pentru a putea realiza agende de impact, ne-am dorit sa acoperim toata gama finisarilor si innobilarilor tipografice, astfel incat sa putem raspunde prezent la orice tip de solicitare de finisare a agendelor dvs. 

TIPURI DE AGENDE 2024

Agende tiparite integral pentru o mai buna decelare a valorilor de brand, prezente din belsug pe copertile si in interiorul agendelor, prin posibilitatile multiple de personalizare precum tiparirea de imagini proprii, tiparirea de informatii detaliate, executarea de finisari speciale precum lacuirea selectiva, spira ascunsa, coperta tripla cu functie de semn carte, alegerea de harti speciale care reprezinta in sine o personalizare, alegerea de formate speciale sau decupare coperta fata. Agendele tiparite integral pot avea numarul de pagini dorit, fata de agendele standard pretiparite cu numar fix de pagini. Se obtine astfel o optimizare a costurilor si volumului agendelor, aceste putand fi mult mai practice.  Se permite personalizarea inclusiv a intregului interior nedatat, layout-ul precum si informatiile tiparite si asigura vizualizarea zilnica a logo-ului, acesta fiind tiparit pe fiecare pagina a agendei. Agendele tiparite integral permit inserarea unui mesaj dedicat destinatarului pe colita inserata la inceputul agendei, prin serviciul de print digital date variabile. Practic fiecare agenda tiparita integral va avea un alt mesaj personalizat pentru fiecare beneficiar. Asemenea colite cu diverse mesaje pot fi inserate si la sfarsitul agendei tiparite integral sau ca si inceput de capitol. Ofera posibilitatea comunicarii a doua sau mai multe mesaje, a prezentarii ofertei complete prin promovarea tuturor produselor si serviciilor. Agende tiparite integral vor avea coperta tiparita conform creatiei grafice dorite, interiorul agendei va fi deasemenea personalizat conform layout-ului grafic propriu sau creat de catre graficienii tipografiei noastre. Vor putea fi personalizate paginile de la inceputul agendei, care ofera diverse informatii utile, precum si harta sau paginile de la sfarsitul agendei. Copertile agendelor tiparite vor putea beneficia de toata gama de finisari speciale descrise mai sus, precum lacul UV selectiv, legare cu spira intrerupta sau legare cu spira ascunsa. Agendele tiparite integral vor putea avea formate atipice, iar interiorul agendelor poate fi tiparit full color inclusiv datat indiferent de tiraj, datorita noilor utilaje de tipar digital instalate recent (detalii aici). Interiorul agendelor custom se poate realiza inclusiv pe hartii speciale (colorate in masa, sidefate, texturate,etc) sau hartii ecologice reciclate provenite din surse certificate FSC.

Seturi agende si planner pentru o utilizare completa. Propunem cea mai complexa oferta de agende, toate cataloage cu preturi si discounturi putand fi descarcate la finalul prezentei pagini. Puteti opta inclusiv pentru Seturi Agende si Planner care suplimentar fata de agende & planner 2024, sunt completate cu un organizer sau pix, ori cu un obiect promotional personalizat. Seturile sunt disponibile inclusiv daca vorbim de Agende Piele Naturala sau Agende cu finisari speciale. Si pentru ca stim ca doriti sa investiti in relatii de cea mai buna calitate cu partenerii dvs. de afaceri cei mai importanti, va punem la dispozitie posibilitatea de a personaliza chiar si 1 singur set agenda si planner piele. Puteti personaliza astfel atat coperta agendei cu logo-ul si / sau numele clientului dvs. cat si coperta plannerului cu logo-ul si / sau numele clientului dvs. cel mai important.

Agende datate si agende nedatate. Interiorul agendelor poate fi datat pentru o cat mai buna programare a activitatiilor zilnice, fie nedatat pentru o utilizare pentru mai multi ani. Agendele nedate permit si notarea unor proiecte mai elaborate, notitele putand sa se intinda pe mai multe pagini, motiv pentru care sunt considerate ca fiind mai versatile si fiind preferate din ce in ce mai mult in ultima perioada.

Agende economice pentru o promovare catre un numar cat mai mare de utilizatori. Aveti posibilitatea de a alege din cea mai mare gama de agende, fiind disponibile in stoc peste 300 modele de agende economice ieftine, cu preturi incepand de la 1,09 euro + TVA. Fiecare model de agenda putand fi comandat cu coperti in culori diferite, varietatea fiind astfel cu mult mai mare si implicit alegerea celei mai potrivite agende ieftine cu mult mai simpla.

Notesuri personalizate integral atat pe coperta cat si pe toate pagnile notesului. Notesurile pot fi tiparite pe hartie offset standard de 80g/mp, dar si pe hartii speciale reciclate, ivory, colorate in masa, etc. Pentru finisarea notesurilor puteti opta pentru brosarea cu termoclesi sau PUR, dar si pentru spira metalica alba, neagra sau argintie. Spira metalica aduce un important aport in ceea ce priveste usurinta de utilizare, fiind foarte practic sa fie trecute la final paginile deja utilizate, dar care contin notite ce va pot fi utile ulterior.

 Agende piele ecologica. Puteti alege dintr-o gama foarte larga de agende piele ieftine ce include peste 100 modele diferite, de la agende piele ecologica ieftine cu preturi incepand de la 6,54 Euro + TVA si pana la agende din piele ecologica premium cu preturi incepand de la 13,59 euro + TVA. Agendele din piele ecologica premium se apropie extrem de mult de agendele din piele naturala. Agendele Piele Ieftina pot fi personalizate si pe coperta (timbru sec sau folio in functie de caracteristicile tehnice ale materialului) si la interior prin inserarea a maxim 20 de pagini. Fie ca optati pentru varianta nedatata sau datata, fie ca preferati varianta personalizata, cu coperti de piele sau finisari speciale, agendele piele ecologica sunt totdeauna o alegere profitabila. Pe langa faptul ca sunt indispensabile activitatii de zi cu zi, sunt si practice datorita instrumentelor pe care le cuprinde: calendar, program delimitat pe intervale orare pentru notarea sedintelor importante sau a evenimentelor. Indiferent ca veti opta pentru agende din piele naturala sau pentru agende din piele ecologica, beneficiati de avantajul unui aspect similar al agendelor din piele ecologica fata de agendele din piele naturala, in conditiile unui pret cu pana la 50% mai mic. 

Agende piele naturala.  Aveti posibilitatea de a alege din cea mai mare gama de agende din piele in stoc, de peste 100 modele de agende piele 2024. Fiecare model de agenda poate fi comandat cu coperti din piele in culori diferite, varietatea fiind astfel cu mult mai mare si implicit alegerea celei mai potrivite agende de lux mai facila. Pentru ca ne dorim sa reusiti sa faceti o buna impresie pentru clientii sau partenerii de afaceri cu adevarat importanti, va punem la dispozitie posibilitatea sa personalizati 1 singura agenda piele. Puteti personaliza atat coperta agendei cu logo-ul dvs. sau cu numele fiecarui beneficiar, cat si interiorul prin inserarea a maxim 20 de pagini (10 file) ce vor fi tiparite la comanda cu design grafic personalizat. Personalizarea uninominala a agendelor de lux creeaza premisele unui feedback foarte pozitiv din partea beneficiarului, fiind apreciata in mod special preocuparea si interesul dvs. de a oferii agende din piele naturala personalizate cu numele, prenumele si eventual titlul stiintific al beneficiarului ( ex. prof. dr. ANDREI IONESCU). Puteti opta pentru agende din piele naturala cat si pentru agende din piele ecologica, avand avantajul ca pentru mare parte dintre acestea copertile vor putea fi folosite si in anii urmatori, fiind necesara doar schimbarea interiorului datat pentru anul respectiv. Interioarele le puteti alege datate sau nedatate, tiparite pe hartie alba sau crem ivory, gama de agende fiind foarte mare. Puteti opta pentru agende din piele naturala productie Romania din colectia Unika sau productie Italia din gama Agendas, toate agendele putand fi vizualizate cu informatii complete, pret si discount-uri in cataloagele ce pot fi descarcate de la finalul prezentei pagini.

Agende A4, Agende A5, Agende medii 17x24. Agendele format A4 sunt frecvent utilizate pentru programari cabinete medicale sau saloane de cosmetica, avand un spatiu generos de notite pentru fiecare interval orar. Agendele A5 sunt mai ieftine datorita formatului si numarului mai mic de pagini. Totodata, agendele A5 sunt mai usor de utilizat in afara biroului, datorita faptului ca au volum mai mic. Cele mai frecvente modele de agende sunt cele medii, avand dimensiuni intre A5 si A4, pot prelua avantaje de la ambele. In general, agendele de piele naturala sau piele ecologica sunt 17 x 24 cm.

NOUTATI AGENDE 2024 PERSONALIZATE

In anii anteriori, a existat o conditie de tiraj minim de 300 de agende pe comanda pentru copertile de agende tiparite. In acest an pentru agendele din colectia EGO nu este necesar un tiraj minim pe comanda. Puteti să comandati chiar si o singura agenda personalizata cu designul dvs. si tiparita digital (plastifierea mata sau lucioasa inclusa), dar trebuie sa aveti in vedere costurile fixe. Preturile se vor calcula dupa cum urmeaza: 1500 lei + TVA cost fix, 1,75 lei + TVA / bucata plus costul agendei alese - interiorul de agenda pe care l-ati ales. Recomandam un tiraj minim de 100 de agende - aceasta fiind tirajul optim care asigura echilibrul intre tirajul minim si pretul unei agende personalizate.

Agenda poate fi un cadou ideal pentru partenerii de afaceri si o modalitate de a face publicitate afacerii dvs. și de a va promova numele si logo-ul companiei. De asemenea, ca o noutate, pentru un efect crescut al agendelor personalizate, in 2024 puteti adauga si o personalizare nominala pe coperta cu numele si eventual titlul stiintific al beneficiarului agendei (exemplu : prof.dr. Andrei Ionescu).

Puteti sa adaugati un mesaj personal pe prima colita, prin tehnologia printului de date variabile. Astfel puteti adauga exact numele partenerului la care va ajunge respectiva agenda si in completare puteti adauga un mesaj unic, dedicat persoanei respective si in legatura cu aspecte cat se poate de concrete ale colaborarii personale, precum planuri, angajamete, multumiri, etc. Acest touch personal, poate genera efecte cu mult mai valoroase in planul relatiilor personale, decat simpla personalizare cu logo-ul companiei.

Aveti posibilitatea de a personaliza agendele cu logo-ul companiei dvs. chiar si in mai multe culori. Practic datorita printerului folio recent achizitionat, functie de complexitatea grafica sau marimea elementelor a logo-ului, se pot realiza personalizari folio 2-4 culori.

Doua noi colecții de agende unice in Romania va ofera materiale premium și design de impact. Gama agendelor UNIKA 2024 si a agendelor ART 2024 vă oferă posibilitatea de diferentiere pentru companiile care doresc să ofere clientilor si partenerilor agende speciale si unice.

Ultimele Cataloage Oficiale 2024 cu preturi si discounturi aferente, pot fi vizualizate si descarcate de aici: Catalog EGO Agende Personalizate 2024, Catalog UNIKA Agende Personalizate 2024, Catalog ART Agende Personalizate 2024, Catalog AGENDAS Agende Personalizate 2024

CALENDARE 2024 PERSONALIZATE

Dotarea tehnica a tipografiei noastre, ne permite sa producem orice variată de calendare, atât ca formate cât şi ca modalităţi de personalizare.  Puteti oferi calendare 2024 personalizate cu elemente de branding partenerilor si potentialilor clienti deoarece acestea ofera vizibilitate maxima companiei tale pe tot parcursul anului, chiar in biroul colaboratorilor dvs. Impresionati-va clientii si partenerii de afaceri, daruindu-le obiecte personalizate pe care chiar le vor folosi! Oferindu-le calendare personalizate, vei comunica informatii valoroase despre afacerea dvs., partenerii si potentialii clienti fiind astfel conectati cu brandul dvs. pe tot parcursul anului 2024. Pentru coperta calendarelor, cat si pentru interiorul acestora se poate alege orice tip de hartie, inclusiv hartie speciala (perlata, sidefata, metalizata, colorata in masa, reciclata sau texturata). In acest sens, puteti alege din cea mai mare gama de hartii si cartoane speciale existente in stoc, vizualizand si atingand hartia si tiparul, prezentate in mostrarele noastre (2 volume ce cuprind peste 501 hartii si cartoane speciale). 

Personalizarea se poare realiza utilizand tiparirea clasica (imprimare imagine) sau se pot realiza finisari profesionale speciale pentru un aspect final spectaculos, demn de remarcat. Cele mai utilizate finisari sunt inscriptionarile cu folio, emboss, timbru sau chiar lacuire selectiva 3D. Pe un suport special de hartie, finisarile aduc un plus de eleganta si personalitate, lucru care este asociat cu brandul dvs. Sunt disponibile in general, toate finisarile si innobilarile prezentate mai sus la agendele personalizate integral (detalii complete tipar si finisari aici). Se poate opta pentru personalizarea integrala a copertilor, insa fara a adauga inscriptii speciale si pe filele calendarului, sau se urmeaza procedura completa de branding, personalizand fiecare fila cu logo-ul companiei, inclusiv coperta. Personalizarea calendarelor cu elemente reprezentative ale brand-ului dvs. sporeste vizibilitatea si il puteti distribui atat in plan intern cat si extern. Ati putea oferi partenerilor dvs. astfel de materiale personalizate si, in acest mod, va asigurati un nivel de vizibilitate ridicata pe durata intregului an. Costuri mici, impact maxim!

Calendare de perete personalizate, realizate ca standard din 14 coli format A3 – coperta fata,12 file ale blocului interior si spatele. Calendarele de perete pot fi de tip “Portrait” sau “Landscape”. Filele calendarului sunt unite cu două spire metalice, în care este inserat un element de agatare. Cu ajutorul acestuia calendarul se va aseza cu usurinta pe perete. Calendarele de perete sunt totodata si elemente importante de decor, avand posibilitatea de a solicita sa realizam un calendar cu imagini artistice. Calendarele de perete se pot realiza in dimeniuni ce variaza intre format A4 (297x210mm) si format de 33  x 100 cm sau 70 x 100 cm pentru calendarele mari,  toate avand o zona suplimentare pentru personalizare cu logo-ul companiei dvs.
Calendarele personalizate pot fi instrumente de promovare eficiente datorita costurior reduse, a impactului puternic pe care il pot avea acestea si timpul indelungat de utilizare si expunere. Indiferent daca ne referim la calendare de birou, de perete sau de mari dimensiuni, acestea sunt nelipsite din activitatea curenta. Datorita faptului ca un singur calendar are o perioada de expunere mare, pe parcursul unui an intreg, putem spune ca este printre cele mai eficiente materiale de promovare pe care le putea folosi. Nu scapati din vedere aceasta oportunitate de promovare a brandului dumneavoastra! Impresionati-va clientii si partenerii de afaceri, daruindu-le obiecte personalizate pe care chiar le vor folosi! Se recomanda personalizarea completa pentru a asigura o vizibilitate crescuta.

Calendare de birou personalizate Se poate opta alegerea unui calendar din colectia EGO sau pentru personalizarea integrala a calendarelor tiparite conform design grafic propriu sau realizat pentru dvs. de creativii tipografiei noastre. In colectia noastra se regasesc calendare de birou ce pot fi personalizate inclusiv cu privire la layout, practic putandu-se adauga logo-ul pe fiecare pagina, se pot schimba culorile, se poate adauga un mesaj, o adresa de web sau numar de telefon, practic la fel ca pentru un calendar de birou realizat de la zero.


Calendare triptice personalizate
sunt solutia optima daca se doresc calendare cu un aspect mai simplu si cu o buna vizibilitate a calendaristicii. In plus, calendarele triptice sunt si mai ieftine in comparatie cu varianta calendarelor cu imagini. Calendarele triptice pot fi alese din colectia curenta (natura, orase, strazi, carari, castele, frumuseti din din Romania, etc.) si pot fi personalizate in zona dedicata (capac agatare). Bineinteles, se pot tipari si calendare triptice cu design grafic propriu al clientului sau realizat de catre creativii nostri conform cerintelor dvs. Calendarele triptice pot fi atat de perete cat si de birou, pot fi calendare triptice pliate (2-3 spire suplimentare intre luni) sau calendare triptice drepte, dar in mod constant vor avea pe o pagina 3 luni calendaristice.

CALENDARE PERSONALIZATE GRAFICA CLIENT CALENDARE TRIPTICE LOGO CAPAC PERSONALIZAT GLOBAL PRINTCalendarele 2024 design client, sunt tiparite in orice tiraj pe baza de comanda. Practic, calendarele vor fi personalizate integral, atat cu privire la designul grafic, cat si cu privire la format sau tipul de hartie dorita. Puteti totodata sa alegeti din cataloagele noastre un layout ca model, si de la acel exemplu graficienii nostri vor realiza toate modificarile dorite. Calendarele personalizate integral poti fi tiparite in orice tiraj, inclusiv in tiraje mici de cca 20 de buc. sau in tiraje foarte mari, datorita tehnologiilor de print digital si tipar offset prezentate detaliat aici. Suplimentar, beneficiati de oportunitatea de a adauga orice finisare si innobilare tipografica, precum plastifiere si lac selectiv, hartie si cartoane speciale, decupare pe contur, etc.  

Mai jos puteti VIZUALIZA si DESCARCA CATALOAGE 2024, cu MODELE DE CALENDARE PERSONALIZATE 2024, CALENDARE PEISAJE 2024, CALENDARE ORASE 2024, CALENDARE STRAZI 2024, CALENDARE CU OBIECTIVE SI FRUMUSETI TURISTICE DIN ROMANIA 2024, CALENDARE CASTELE 2024, CALENDARE TRIPTICE 2024, VIZUALIZATI PRETURI SI DISCOUNTURI CALENDARE PRETIPARITE, PERSONALIZARE CAPAC CALENDAR (personalizare partea de sus suport). Cataloagele includ calendarele disponibile cu diverse tematici exclusiviste,  deasemeni, includ preturile si discounturile de pana la 35% si pot fi descarcate de la sfarsitul prezentului articol. Daca navigati online de pe dispozitive mobile, cataloagele agendelor si calendarelor 2024 se vor descarca usor fiind optimizate pentru mobil, astfel incat timpul de deschidere sa fie optim si sa nu fie necesar un trafic de date ridicat. Realizati captura de ecran pentru modelele preferate si transmiteti cererea de oferta calendare 2024 la adresa de e-mail office@globalprint.ro . In maxim 24 de ore o sa fi-ti contactati de catre unul dintre reprezentantii departamentului nostru de vanzari.

SERVICII CONSULTANTA, LOGISTICE SI SUPORT VANZARE

Pentru fiecare proiect de personalizare agende si calendare o sa aveti alocat un account de vanzari dedicat, care va poate comunica in momentele oportune ce solutie tehnica este recomandata pentru agenda solicitata si pentru a va da informatii cu privire la stadiul lucrarii in tipografie. 

Experienta de peste 10 ani a colegilor nostri din departamentul de vanzari, va poate fi de un real folos atat in ceea ce priveste alegerea solutiei cea mai potrivita, cat si cu privire la pretul final al ambalajelor personalizate.

Din punct de vedere logistic, aveti asigurate servicii de depozitare gratuita a matritei pentru mai multi ani, cat si a agendelor personalizate, pana la data la care se doreste expedierea, fiind cunoscuta problema lipsei de spatii in cadrul birourilor de marketing. 

Expedierea se poate face la cerere direct la clientii si partenerii dvs., prin gestionarea de catre noi a bazelor dvs. de date variabile puse la dispozitie pentru generarea de AWB-uri catre fiecare destinatie. Ambalarea va fi adaptata livrari prin curier. Acest serviciu este optional si se achita suplimentar.

SERVICII SIMULARE GRAFICA PERSONALIZARE & PREZENTARE MOSTRE AGENDE SI CALENDARE 2024

GRAFICA AGENDE PERSONALIZATE 2024 MODELE AGENDE PIELE TIMBRU SEC TIPOGRAFIA GLOBAL PRINTDupa verificare si in masura in care este necesar, dupa adaptarea siglei dvs. pentru folio sau embosare, veti primi prin e-mail o simulare a respectivei agende personalizata cu sigla dvs. (deja adaptata pentru timbru sec sau folio). Daca personalizarea este in regula, un raspuns simplu prin e-mail cu "bun de tipar conform fisierului atasat" este suficient pentru personalizarea agendelor 2024 pe care le-ati comandat in prealabil. Acest serviciu de verificare si adaptare grafica logo pentru timbru sec sau folio este oferit gratuit, astfel salvati 8,99 euro + TVA. Adaptarea este necesara din motive tehnice, practic elementele foarte mici sau fonturile foarte mici nu pot genera efectul de incare, atunci cand sunt aplicate cu matrita incinsa pe coperta agendei sau pe baza calendarelor de birou.

Pentru fiecare comanda puteti sa solicitati prezentarea de mostre fizice. In principiu, pentru toate agendele avem pe stoc mostre, dar este totusi posibil ca in anumite intervale de timp, in special in perioada de varf, pentru anumite modele sa nu mai existe agende pentru prezentare ca mostre. Incurajam vizitarea showroom-ului nostru, nu de putine ori clientii nostri au venit pentru un anumit tip de agende, pentru ca vazand alte modele sa decida pentru cu totul alt tip de agenda. 

Calendarele de perete sau de birou, in principiu cele cu imagini sau finisari mai speciale, pot fi vizualizate in aceleasi conditii ca si mostrele de agende.

Mostrele vor putea fi prezentate exclusiv ca exemplu in cadrul discutiilor, neputand fi transmise prin curier sau puse la dispozitie pentru mai multe zile. In cazul agendelor din piele, nu exista mostre pe stoc, aceste putand fi solicitate doar pe baza de comanda ferma.

In final, ca o concluzie a celor prezentate mai sus, putem retine faptul ca aveti posibililatea sa gasiti intr-un singur loc toate gamele de agende existente in piata, cu preturi afisate in cataloagele de prezentare online. Sunt realizate in house toate tipurile de personalizare a agendelor si calendarelor 2024.

Discounturile sunt de maxim 35% pana la data de 31 octombrie si de 25% pana la 01 decembrie.

DESCARCATI CATALOAGE AGENDE, CALENDARE & OBIECTE PROMOTIONALE

Vizualizati cataloage & preturi
DISCOUNT 25-35% TOATE AGENDELE

Solicitati Oferta

PUTETI INCARCA FISIERE DE MAXIM 25MB