NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Calendare

Materiale promotionale branduite - calendare

Calendarele reprezinta o modalitate eficienta de promovare a companiei si a produselor sau serviciilor oferite. Puteti oferi calendare partenerilor de afaceri sau clientilor transformandu-le in elemente de brand awareness sau de fidelizare a clientilor.  Relatiile cu principalii dumneavoastra parteneri de afaceri sunt foarte importante, de aceea trebuie pus accentul pe mentinerea acestor colaborari pe termene cat mai lungi. Succesul vizibilitatii brandului dumneavoastra depinde de strategia de marketing implementata, de aceea venim in sprijinul dvs. cu o serie extinsa de produse si servicii customizate in functie de preferintele si de nevoile brandului.

Pentru realizarea materialelor puteti folosi diverse teme si imagini: peisaje, orase, masini sau orice alta tema ce se potriveste companiei dvs.

Puteti oferi materiale personalizate cu elemente de branding partenerilor si potentialilor clienti, deoarece acestea ofera vizibilitate maxima companiei tale pe tot parcursul anului, chiar in biroul colaboratorilor.

Tiparul calendarelor se recomanda a fi executat pe carton de grosime intre 150-300 g/mp.

Calendarele pot fi tiparite conform designului grafic dorit de catre client, fotografiile folosite sunt ale clientului sau pot fi fotografii cumparate.

1.Calendare de birou (cu spira sau brosat-lipit);

2.Calendare de perete (cu spira sau brosat-lipit);

3.Calendare dimensiuni mari (cu spira sau brosat-lipit).

Calendarele pretiparite pot fi personalizate numai in zona dedicata in mod special. Daca este dorita o personalizare integrala a calandarelor singura solutie fiind tiparirea acestora.

Sustinem Productia Dvs prin Livrarea Prompta.

Calendare de Birou

Read more

Calendare de Perete

Read more

Calendare Dimensiuni Mari

Tipografia Global Print produce o gamă foarte variată de calendare, atât ca formate cât şi ca modalităţi de personalizare. Puteti oferi materiale personalizate cu elemente de branding partenerilor si potentialilor clienti deoarece acestea ofera vizibilitate maxima companiei tale pe tot parcursul anului, chiar in biroul colaboratorilor. Impresionati-va clientii si partenerii de afaceri, daruindu-le obiecte personalizate pe care chiar le vor folosi! Oferindu-le calendare personalizate, vei comunica informatii valoroase despre afacerea dumneavoastra, iar partea frumoasa este ca vor fi conectati cu serviciile tale pe tot parcursul unui an.

Calendarele personalizate sunt solutia ideala pentru a construi imaginea dorita pentru firma dumneavoastra. Obiect pe cat de util, pe atat de uzual, calendarul personalizat iti va face o buna reclama, oriunde va fi utilizat. Calendarele personalizate din colectia 2016-2017 vin cu imagini mai frumoase ca niciodata pentru a oferi privitorilor un moment zilnic de relaxare.Devenite traditionale, indiferent ca sunt de birouri, de perete sau triptice, personalizate si chiar simple, calendarele sunt cadoul cel mai potrivit, atat ca instrumente de promovare, cat si o oportunitate pentru a relua noi parteneriate. Atat pentru zona corporate, dar si pentru a oferi un cadou placut celor din jur, calendarul 2017 inspira profesionalism si calitate. Personalizate cu propriile poze si fonturi, calendarele triptice sunt cel mai des utilizate in birouri, datorita design-ului unic.

Calendarele reprezinta o modalitate eficienta de promovare a companiei si a produselor sau serviciilor oferite. Puteti oferi calendare partenerilor de afaceri sau clientilor transformandu-le in elemente de brand awareness sau de fidelizare a clientilor.

Relatiile cu principalii dumneavoastra parteneri de afaceri sunt foarte importante, de aceea trebuie pus accentul pe mentinerea acestor colaborari pe termene cat mai lungi. Succesul vizibilitatii brandului dumneavoastra depinde de strategia de marketing implementata, de aceea venim in sprijinul dvs. cu o serie extinsa de produse si servicii customizate in functie de preferintele si de nevoile brandului.

Puteti oferi materiale personalizate cu elemente de branding partenerilor si potentialilor clienti deoarece acestea ofera vizibilitate maxima companiei tale pe tot parcursul anului, chiar in biroul colaboratorilor. Impresionati-va clientii si partenerii de afaceri, daruindu-le obiecte personalizate pe care chiar le vor folosi! Oferindu-le calendare personalizate, vei comunica informatii valoroase despre afacerea dumneavoastra, iar partea frumoasa este ca vor fi conectati cu serviciile tale pe tot parcursul unui an.

Tipografia Global Print produce o gamă foarte variată de calendare, atât ca formate cât şi ca modalităţi de personalizare. Puteti oferi materiale personalizate cu elemente de branding partenerilor si potentialilor clienti deoarece acestea ofera vizibilitate maxima companiei tale pe tot parcursul anului, chiar in biroul colaboratorilor.

Calendarele de dimensiuni mari au avantajul de a se face remarcate mult mai usor decat cele de dimensiuni mai reduse, iar acest lucru sporeste vizibilitatea brandului dumneavoastra. Se pot achizitiona atat pentru uz propriu, cat si pentru parteneri. Impresionati-va clientii si partenerii de afaceri, daruindu-le obiecte personalizate pe care chiar le vor folosi! Oferindu-le calendare personalizate, vei comunica informatii valoroase despre afacerea dumneavoastra, iar partea frumoasa este ca vor fi conectati cu serviciile tale pe tot parcursul unui an.

De asemenea pot fi aplicate modalităţi de personalizare speciale precum LAC UV, plastifiere mată sau lucioasă, sau puteti opta pentru tiparirea calendarului pe un suport de hartie special. Pentru un aspect deosebit si o impresie puternica, puteti realiza calendarele dorite pe oricare din cartoanele speciale. Acest serviciu se preteaza in special pentru calendarele de birou sau de buzunar.

Pentru realizarea materialelor puteti folosi diverse teme si imagini: peisaje, orase, masini sau orice alta tema ce se potriveste companiei dvs. De asemenea pot fi aplicate modalităţi de personalizare speciale precum LAC UV, plastifiere mată sau lucioasă, sau puteti opta pentru tiparirea calendarului pe un suport de hartie special. Pentru un aspect deosebit si o impresie puternica, puteti realiza calendarele dorite pe oricare din cartoanele speciale. Acest serviciu se preteaza in special pentru calendarele de birou sau de buzunar.

SUSTINEM PRODUCTIA DVS PRIN LIVRAREA PROMPTA.

Read more
Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site