NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Calendare de Perete

Tipografia Global Print produce o gamă foarte variată de calendare, atât ca formate cât şi ca modalităţi de personalizare.  Puteti oferi materiale personalizate cu elemente de branding partenerilor si potentialilor clienti deoarece acestea ofera vizibilitate maxima companiei tale pe tot parcursul anului, chiar in biroul colaboratorilor. Impresionati-va clientii si partenerii de afaceri, daruindu-le obiecte personalizate pe care chiar le vor folosi! Oferindu-le calendare personalizate, vei comunica informatii valoroase despre afacerea dumneavoastra, iar partea frumoasa este ca vor fi conectati cu serviciile tale pe tot parcursul unui an.

Calendarele de perete cu file sunt alcătuite, de regulă, din 14 foi de format A3 – coperţile şi 12 file ale blocului interior. Calendarele pot fi de tip “Portrait” sau “Landscape”. Filele calendarului sunt unite cu două spire metalice, în care este inserat un hanger. Cu ajutorul acestuia calendarul se ţine pe perete (de unde şi denumirea acestuia). Calendarele de perete sunt elemente importante de decor. Acestea fac parte din categoria materialelor de birotica de prestigiu, care au drept scop menţinerea imaginii pozitive a companiei.

Caracteristici tehnice

-Dimensiune Standard: A3(420x297mm), A4(297x210mm) sau Custon(330x480mm) cu capac personalizat de 120x330mm

-Suport standard: Hartie interior – recomandam gramaj cuprins intre 90 - 300g/mp, mata sau lucioasa; Coperti - DCM (dublu cretat mat) sau DCL (dublu cretat lucios).

-Numar File: 13 file (coperta si fiecare luna pe fila), 7 file (coperta si cate 2 luni pe fila), sau 4 file (coperta si cate 4 luni pe fila)

-Print: fata sau fata-verso, alb/negru sau color

-Sistem de prindere: spira metalica si agatatoare pentru perete

-Finisari optionale: plastifiere lucioasă sau mată

SUSTINEM PRODUCTIA DVS PRIN LIVRAREA PROMPTA.

calendare perete personalizate

Calendare de Perete Personalizate

Read more
calendare perete design propriu

Calendare de Perete Design Client

Read more
print digital cartoane speciale

Calendare de Perete Format Atipic

Read more
catalog calendare - Global Print

Catalog Calendare de Perete Pretiparite

Read more
Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site