NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Ambalaje Tiraje Mari

Ambalajul a devenit în ultima perioada unul dintre cele mai importante criterii de achiziţionare a unui produs. O bună prezentare a produselor comercializate creează o primă imagine, care are un rol esenţial în decizia de cumpărare.

Niciun cadou nu este desavarsit fara un ambalaj deosebit, in hartie lucioasa, cu imprimeu digital, in culori mereu la moda. Asa ca va recomandam mai multe modele, unul mai deosebit decat celalalt. Grea alegere!

Ambalaje de hartie

Hartia pentru ambalat cadouri poate fi tiparita in variate forme si dimensiuni, grosimea hartiei putand sa varieze intre 70-80gr/mp. Aspectul hartiei poate fi ales in functie de dorintele dvs., fie mat, fie lucios, dupa preferinte. De asemenea, se poate opta pentru variantele de hartie de ambalat cadouri pretiparite, existente in stoc, termen de livrare 1 zi.

Ambalaje din carton

Ambalajele produselor pot fi tiparite in variate forme si dimensiuni, grosimea cartonului putand sa varieze intre 200-350gr/mp. Tiparul poate avea ca suport o gama larga de cartoane, de la duplex, triplex, pana la strompack sau alte cartoane de calitate superioara. In cazul cartoanelor duplex (cutii ceai, cutii medicamente, ambalaje diverse produse industria textila, ambalaje industria alimentara, etc.), pentru o mai buna calitate a tiparului se recomanda cartonul cu o fata cretata.

AMBALAJE DIVERSE PRODUCTIE CHINA & TURCIA !

 

[:ro]Ambalaje Productie China[:en]Packaging Made in China[:]

[:ro]Ambalaje Productie China[:en]Packaging Made in China[:]

Read more
[:ro]Ambalaje Productie Turcia[:en]Packaging Made in Turkey[:]

[:ro]Ambalaje Productie Turcia[:en]Packaging Made in Turkey[:]

Read more
Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site