Ambalaje Produse

Ambalajele produselor pot fi tiparite in variate forme si dimensiuni, grosimea cartonului putand sa varieze intre 200-350gr/mp. Tiparul poate avea ca suport o gama larga de cartoane, de la duplex, triplex, pana la strompack sau alte cartoane de calitate superioara. In cazul cartoanelor duplex (cutii ceai, cutii medicamente, ambalaje diverse produse industria textila, ambalaje industria alimentara, etc.), pentru o mai buna calitate a tiparului se recomanda cartonul cu o fata cretata.

Ambalajul uşurează şi scurtează durata de aprovizionare a consumatorilor, creând posibilitatea de autoservire, de informare a consumatorilor asupra conţinutului, modului de păstrare şi apreciere a produsului, uşurând transportul către consumatori şi prezentarea produselor într-o formă atrăgătoare.

Ambalajul a devenit în ultima perioada unul dintre cele mai importante criterii de achiziţionare a unui produs. O bună prezentare a produselor comercializate creează o primă imagine, care are un rol esenţial în decizia de cumpărare.

Importanţa ambalajului este atât de mare, încât acesta poate contribui la succesul sau insuccesul unei afaceri. Specialiştii în domeniu spun că modul în care este prezentat produsul poate contribui în proporţie de 20% la succesul acestuia.

Ambalaje produse - avantaje

Sunt materiale ecologice, reciclabile si netoxice; cartonul ondulat este unul dintre cele mai ecologice si solide materiale de ambalare, care nu este depasit din punctul de vedere al performantelor economice si ecologice de nici un alt material; sunt flexibile, usoare, igienice, apte pentru a veni în contact cu alimentele; se caracterizeaza prin rigiditate si rezistenta foarte buna; sunt rezistente la grasimi, gaze, hidrocarburi, acizi (hârtia tratata prin acoperire si laminare); pot fi tiparite.

 

Sustinem productia dvs prin livrarea prompta a ambalajelor comandate!

Tiparim La Timp!

tipar cutii carton / tipar ambalaje carton duplex

Ambalaje Carton Duplex

Ambalaje carton duplex tipar

Ambalaje carton duplex pot fi tiparite in variate forme si dimensiuni, grosimea cartonului putand sa varieze intre 200-350gr/mp.Tiparul poate avea ca suport o gama larga de cartoane, de la duplex, triplex, pana la strompack sau alte cartoane de calitate superioara. In cazul cartoanelor duplex (cutii ceai, cutii medicamente, ambalaje diverse produse industria textila, ambalaje industria alimentara, etc.), pentru o mai buna calitate a tiparului se recomanda cartonul cu o fata cretata.

Ambalaje carton duplex finisari

  1. Plastifiere mata sau lucioasa;
  2. Lacuire simpla sau selectiva;
  3. Timbru sec;
  4. Folio metalic 38 culori disponibile

Ambalaje carton duplex avantaje

  1. Sunt materiale ecologice, reciclabile si netoxice; cartonul ondulat este unul dintre cele mai ecologice si solide materiale de ambalare, care nu este depasit din punctul de vedere al performancelor economice si ecologice de nici un alt material;
  2. Sunt flexibile, usoare, igienice, apte pentru a veni în contact cu alimentele; se caracterizeaza prin rigiditate si rezistenta foarte buna;
  3. Sunt rezistente la grasimi, gaze, hidrocarburi, acizi (hârtia tratata prin acoperire si laminare); pot fi tiparite.
 

Sustinem productia dumneavoastra prin livrarea prompta a ambalajelor comandate.

Tiparim La Timp!

Read more
Top

Contact Contact

Copyright © 2018 Global Print Harta site