Ambalaje Produse

Ambalajele produselor pot fi tiparite in variate forme si dimensiuni, grosimea cartonului putand sa varieze intre 200-350gr/mp. Tiparul poate avea ca suport o gama larga de cartoane, de la duplex, triplex, pana la strompack sau alte cartoane de calitate superioara. In cazul cartoanelor duplex (cutii ceai, cutii medicamente, ambalaje diverse produse industria textila, ambalaje industria alimentara, etc.), pentru o mai buna calitate a tiparului se recomanda cartonul cu o fata cretata.

Ambalajul uşurează şi scurtează durata de aprovizionare a consumatorilor, creând posibilitatea de autoservire, de informare a consumatorilor asupra conţinutului, modului de păstrare şi apreciere a produsului, uşurând transportul către consumatori şi prezentarea produselor într-o formă atrăgătoare.

Ambalajul a devenit în ultima perioada unul dintre cele mai importante criterii de achiziţionare a unui produs. O bună prezentare a produselor comercializate creează o primă imagine, care are un rol esenţial în decizia de cumpărare.

Importanţa ambalajului este atât de mare, încât acesta poate contribui la succesul sau insuccesul unei afaceri. Specialiştii în domeniu spun că modul în care este prezentat produsul poate contribui în proporţie de 20% la succesul acestuia.

Ambalaje produse - avantaje

Sunt materiale ecologice, reciclabile si netoxice; cartonul ondulat este unul dintre cele mai ecologice si solide materiale de ambalare, care nu este depasit din punctul de vedere al performantelor economice si ecologice de nici un alt material; sunt flexibile, usoare, igienice, apte pentru a veni în contact cu alimentele; se caracterizeaza prin rigiditate si rezistenta foarte buna; sunt rezistente la grasimi, gaze, hidrocarburi, acizi (hârtia tratata prin acoperire si laminare); pot fi tiparite.

 

Sustinem productia dvs prin livrarea prompta a ambalajelor comandate!

 

tipar cutii carton / tipar ambalaje carton duplex

Ambalaje Carton Duplex

Ambalaje carton duplex tipar

Ambalaje carton duplex pot fi tiparite in variate forme si dimensiuni, grosimea cartonului putand sa varieze intre 200-350gr/mp.Tiparul poate avea ca suport o gama larga de cartoane, de la duplex, triplex, pana la strompack sau alte cartoane de calitate superioara. In cazul cartoanelor duplex (cutii ceai, cutii medicamente, ambalaje diverse produse industria textila, ambalaje industria alimentara, etc.), pentru o mai buna calitate a tiparului se recomanda cartonul cu o fata cretata.

Ambalaje carton duplex finisari

  1. Plastifiere mata sau lucioasa;
  2. Lacuire simpla sau selectiva;
  3. Timbru sec;
  4. Folio metalic 38 culori disponibile

Ambalaje carton duplex avantaje

  1. Sunt materiale ecologice, reciclabile si netoxice; cartonul ondulat este unul dintre cele mai ecologice si solide materiale de ambalare, care nu este depasit din punctul de vedere al performancelor economice si ecologice de nici un alt material;
  2. Sunt flexibile, usoare, igienice, apte pentru a veni în contact cu alimentele; se caracterizeaza prin rigiditate si rezistenta foarte buna;
  3. Sunt rezistente la grasimi, gaze, hidrocarburi, acizi (hârtia tratata prin acoperire si laminare); pot fi tiparite.

Sustinem productia dumneavoastra prin livrarea prompta a ambalajelor comandate.

 

 

Read more
hartie ambalat cadouri

Hartie Ambalat Cadouri

A oferi cadouri e un lucru frumos, dar a oferi cadouri frumos ambalate este un lucru extraordinar. Oamenii au inteles ca prezentarea cat mai deosebita a unui cadou, este cel putin la fel de importanta ca si cadoul in sine. Pentru o prezentare de exceptie a cadourilor oferite venim in sprijinul dvs cu hartie de ambalat cadouri tiparita personalizat, conform grafica solicitata. Hartia de ambalat cadouri cu certitudine ramane ultima pe lista de cumparaturi,dar este la fel de importanta ca si cadoul insusi. Oferta noastra vine in sprijinul acelora care isi doresc un cadou complet elegant sau amuzant in functie de ocazie.

Niciun cadou nu este desavarsit fara un ambalaj deosebit, in hartie lucioasa, cu imprimeu digital, in culori mereu la moda. Asa ca va recomandam mai multe modele, unul mai deosebit decat celalalt. Grea alegere!

Hartie de ambalat cadouri personalizata

Hartia pentru ambalat cadouri poate fi tiparita in variate forme si dimensiuni, grosimea hartiei putand sa varieze intre 70-80gr/mp. Aspectul hartiei poate fi ales in functie de dorintele dvs., fie mat, fie lucios, dupa preferinte. De asemenea, se poate opta pentru variantele de hartie de ambalat cadouri pretiparite, existente in stoc, termen de livrare 1 zi.

Daca optati pentru hartia personalizata pentru ambalat cadouri, aceasta poate reprezenta un important suport de comunicare si de marketing. Personalizarea hartiei folosite pentru ambalarea cadourilor contribuie la dezvoltarea unei bune imagini de brand si sporesc notorietatea, facand o impresie buna pe termen lung. Dezvoltarea unei relatii apropiate cu partenerii este esentiala pentru succesul business-ului dvs.

 

Hartie ambalat cadouri

Productie in regim de urgenta !

 

Read more
Top

Contact Contact

Copyright © 2018 Global Print Harta site