NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Plicuri Personalizate

Ne propunem sa identificam impreuna solutia optima pentru plicuri personalizate. Va prezentam mai jos avantajele colaborarii noastre si totodata lista de preturi pentru plicurile standard, lista ce evidentiaza posibilitatile de eficientizare a costurilor functie de tirajul comandat.

PLICURI STANDARD:

1. Nu sunt impuse conditii de tiraj minim si se pot personaliza inclusiv plicuri cu fereastra,

2. Pret unic indiferent de numarul de culori si gradul de acoperire,

3. Stoc permanent pentru toate formatele si tipurile de plicuri standard,

4. Termen de productie 2 - 4 zile,

5. Livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 500 euro + TVA.

PLICURI COMENZI SPECIALE:

1. Datorita echipamentelor highend instalate in 2019, se pot personaliza inclusiv plicuri colorate;

2. Pentru tiraje mari (5.000 – 10.000 functie de format) se pot realiza plicuri personalizate integral, fiind tiparite din coala conform design client Pentru detalii, vizitati TIPAR PLICURI;

3. Se pot pot personaliza totodata plicuri speciale cu grosimi de pana la 400 microni;

Plicuri personalizate - Alte informatii utile

Cele mai solicitate plicuri personalizare sunt format DL. Acestea au dimensiunea de 110x220mm si in general se folosesc pentru a trimite documente din format A4 pliate in 3, cum ar fi facturi sau diverse acte.

Plicurile C4 au dimensiunea 229x324 mm si sunt folosite pentru a trimite documente in format A4, cum ar fi contracte sau alte documente ce nu trebuie indoite.

Plicurile C5 au dimensiunea 162x229 mm pentru corespondenta in format A5. Puteti introduce si documente in format A4 indoite o data sau A3 indoite de doua ori.

Pentru ca plicurile sunt primele care intra in contact cu clientii sau colaboratorii dvs., acestea trebuie sa indemne destinatarul sa citeasca continutul, printr-o personalizare de calitate, care sa puna in valoare imaginea companiei pe care o reprezentati. Prin plicuri personalizate, intelegem design conform identitatii corporative din care sa nu lipseasca logo-ul si print profesional. Personalizarea plicurilor confera incredere si sunt foarte utile in crearea unei imagini profesioniste.

Un alt avantaj al plicurilor personalizate il reprezinta faptul ca plicul dvs. se va evidentia si va fi usor de identificat fata de restul corespondentei.

Lista preturi plicuri personalizate

Pentru a va usura procesul de comanda, va punem la dispozitie lista preturi plicuri format standard. Personalizarea pentru 1 fata este inclusa in preturile atasate, preturile fiind valabile indiferent de numarul de culori si de dimensiunile personalizarii.  VIZUALIZATI LISTA PRETURI.

 

Tiparim Digital Plicuri Personalizate !

Nu sunt impuse conditii de tiraj!

Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site