NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Tipar Digital Hybrid & Finisari Pro

Tipar Digital de calitate offset nu mai este o simpla vorba goala! Indiferent de cat de frecvent ati auzit acesta promisiune, lucrarile dvs. nu au reusit sa scape de deranjantele banding-uri si in general nu au reusit sa aiba calitatea dorita? Majoritatea limitarilor printului digital sunt depasite datorita masinii de tipar hybrid instalata in 2015. Pentru ca ne-am dorit sa trecem la urmatorul nivel, am decis sa optam pentru un echipament net superior printerelor digitale, investind intr-o masina de tipar hybrid - model unic pe piata de tipar digital din Romania. Obtinerea de fonte pline, realizarea de degradeuri, printarea pe cartoane groase de pana la 400g/mp (grosime acceptata doar de tiparul offset) sau tiparirea digitala pe cartoane speciale, devin acum realizabile la un nivel net superior printului digital, dar in conditii de pret similar. Pentru calculator preturi tipar digital hybrid puteti vizita Print Digital Preturi.

Tipar Digital Hybrid

1. Puteti printa pe hartii si cartoane speciale cu luciu accentuat, sidefate, perlate, metalizate, texturate, colorate in masa, hartii foto, pe suporturi media atipice precum plastic tip card, cartoane sintetice, autocolant polyester dar si pe hartii sau cartoane cretate folosite ca standard in tiparul offset si evitate in printul digital datorita problemelor generate printerelor digitale de creta de pe suprafata acestora (imaginile printate pe hartie cretata arata mai bine decat pe hartia standard de digital "color copy" si astfel mai aproape de calitatea tiparului offset). Nici o alta masina de tipar digital nu poate printa la acelasi nivel de calitate si pe o gama atat de larga de cartoane speciale, datorita tratamentelor diferite ale suprafetelor de printat. Pentru stocuri si detalii suplimentare cu privire la hartiile si cartoanele disponibile vizitati Cartoane Speciale & Formate Atipice.

2. Un alt avantaj major al tiparului digital hybrid este si pretul competitiv. Astfel, in comparatie cu tiparul offset, tiparul digital hybrid asigura preturi mai mici pana la tiraje de 4.000 A4 si in functie de gradul de acoperire pana la tiraje sensibil mai mari. De asemenea, orice comparatie de pret in conditii de calitate similara va fi castigata. La fel si in fata oricarui print digital standard. Pentru calculator preturi tipar digital hybrid puteti vizita Print Digital Preturi.

3. Calitate la un nivel maxim posibil in prezent, datorita sistemelor mecanice de alimentare vacumatica specifice tiparului offset, datorita sistemelor de aliniere automata si autoajustare a colilor (pentru o buna potrivire fata/verso), datorita formatului maxim de tipar de 33x120 cm (fata de standard 33x48cm), datorita caracteristicilor ce permit tiparirea pe cartoane cretate si cu grosimi de pana la 400 g/mp (caracteristici offset), datorita posibilitatii de printare la rezolutii inalte de pana la 3600 dpi (print digital standard 2400 dpi), datorita softului de RIP full package si a workflow-ul complet automatizat (ce garanteaza respectarea profilelor de culoare indicate de fisierul sursa si  stabilitatea crescuta a culorilor de la inceputul pana la sfarsitul jobului, stabilitate caracteristica masinilor de tipar offset - printul digital standard avand mari variatii intre printurile aceluiasi job si  gamut de culoare slab. Reproducerea culorilor Pantone este facuta cu success pana la un nivel de peste 90%).

Beneficiatii astfel de avantajele ambelor tehnologii tipar offset si print digital!

Tipar Digital Hybrib - Aplicatii

1. Produse cu valoare adaugata mare dar fara a avea impusa nici o limita de tiraj minim. Ca exemplu de produse tiparite digital pe hartii si cartoane speciale putem aminti: invitatiile la evenimente, brosuri de prezentare companie, cataloage de prezentare produse, mape simple sau trifold cu buzunar din coala, meniuri HoReCa, diplome si certificate, carti de vizita, supracoperti carte (trifold sau quadfold), albume foto pe hartie foto (se pot tipari imagini realiste si obtine culori impresionante), etc.

2. Produse tiparite in tiraje mici & medii. V-ati confruntat cu o lipsa acuta de solutii pentru tiparirea de carti, ambalaje sau etichete in tiraje mici dar in conditii de calitate similara tiparului offset?  Masina de tipar digital hybrid si finisarile profesionale de nivel offset concura la rezolvarea problemelor de calitate, de cost sau tiraj minim impus.

3. Tipar digital date variabile pentru conversii semnificativ mai bune si pentru eficientizarea costurilor. Este masurat si dovedit faptul ca prin comunicare targhetata se obtin rezultate net superioare datorita decelarii mai bune a informatiei tiparite digital cu date variabile si datorita atentiei acordate de catre orice destinatar unui material adresat personal. In plus, se obtin optimizari de pana la 50% a costurilor per campanie, datorita eliminarii pierderilor generate in campaniile clasice. Practic, nu se mai tiparesc spre exemplu 10.000 de pliante care urmeaza sa fie distribuite pe strada, proportia persoanelor neinteresate de material fiind de peste 90%, ci se tiparesc doar 2000 de pliante adresate exact celor interesati de informatia prezentata. Beneficiul de mediu vine si el ca un bonus binemeritat si deloc de neglijat.

4. Tipar digital urgente. In general timpul de executie este cu mult mai scurt in cazul tiparului digital, printarea unui produs neputand depasi 3 zile datorita eliminarii etapelor caracteristice tiparului clasic (filme, placi, potrivire de culori, etc). In cadrul desfasurarii activitatii dvs. pot interveni diverse situatii in care printarea in regim de urgenta devine imperios necesara, putand aparea evenimente neprezavute. In acest fel este necesara solutionarea unei crize generate de intarzierea produselor tipografice pentru targuri, promotii, etc. Si de ce sa nu recunoastem, asa cum majoritatea task-urilor devin urgente, tiparul digital reprezinta o solutie optima. Pentru urgente termenul de realizare tipar digital este de 1 Zi, exceptie facand produsele complexe si care necesita finisari suplimentare. Ca si termeni si conditii se aplica aceleasi reguli ca si pentru Tipar Offset 1 Zi.

Tipar Digital Hybrid - Finisari Profesionale

1. Masina de tipar digital are montat inline un echipament de finisare, creand astfel o linie de productie complet automatizata, intr-o singura trecere realizandu-se tiparul fata/verso si finisarea exacta a produselor. Se pot realiza automat si cu maxima precizie biguri (fara crapaturi ale cartonului sau a fontei pline) de exemplu pentru pliante trifold sau meniuri multifold, perforuri multiple pe ambele axe pentru bilete sau alte produse, rotunjiri la format, etc. Se obtine astfel un timp de productie foarte bun, finisari exacte si de o calitate greu de egalat;

2. Ghilotina hidraulica, astfel incat materia prima si produsele finite si taiate perfect, fara sa fie afectata structura materialului in cazul cartoanelor texturate, de exemplu. Practic, acest tip de ghilotina este folosita in mod uzul in tipografiile offset, stiind faptul ca in atelierele de print digital de obicei se folosesc ghilotine manuale si/sau cu presa mecanica, ceea ce duce la taieri inexacte, fonte pline sparte si/sau deteriorarea cartoanelor texturate datorita remanentei amprentei lasate de presa ghilotinei);

3. Investitia intr-un echipament de finisare computerizata de tip "flatbed"(generatie noua lansata in premiera la Drupa 2016), permite realizarea integrata de finisari multiple precum decupajele precise și de finete, biguri fără erori de procedură, formare si marcare ambalaje cu braille, taiere" kiss cut" a primului strat al etichetelor autocolante in forme speciale, etc. Noua tehnologie inlocuieste cu succes stantarea clasica si face posibile cele mai creative finisări, fără costuri pentru realizarea ștanțelor clasice (salvati astfel 100-150 euro per job) sau pentru alte operațiuni de setare inițială. Se obtine si o importanta optimizare a termenului de productie si o libertate absoluta pentru creativitate. ESKO Kongsberg este lider în producția de echipamente de finisare digitală de top pentru industria de tipar digital si offset, echipamente ce vin sa înlocuiască cu succes vechile metode de finisare. Timpii de producție scad cu până la 50%, calitatea produselor finale crește semnificativ, soluțiile creative devin realizabile indiferent de tiraj. Cu ajutorul tool-ului Psaligraphy knife, sunt acum posibile cele mai fine și complexe decupaje. Noua tehnologie face posibile cele mai creative finisări, fără costuri pentru realizarea ștanțelor clasice, pentru alte operațiuni de setare inițială sau pentru operatiunea de stantare (care in multe cazuri se realizeaza manual sau pe echipamente vechi). Softul de realizare a montajelor pentru produse de tipar digital cu forme speciale, obtine o eficientizare a consumului de carton de pana la 65% si de 99% a timpului alocat, fata de un operator uman experimentat. Aceste eficientizari se regasec in final intr-un pret cu adevarat competitiv ( salvati 150 euro stanta si 50% material suport tipar) de care puteti beneficia pentru orice lucrare de tipar digital comandata.

4. Alte finisari realizate cu echipamente de nivel offset: Plastifiere (mata, lucioasa, texturata si soft-touch), lacuire selectiva si lacuire 3D, perfor variabil atat longitudinal cu repatare in pas de 3 mm cat si orizontal (chiar si intrerupt  de tip fereastra), biguire automata in line, biguri multiple in pas de 3 mm, gaurire pentru caiet mecanic sau alte aplicatii (preducele dimensiuni diferite), caserare coperti carte sau realizare carti de vizita multistrat, brosare, capsare, spiralare, inserie alfa numerica, timbru sec sau embosare inclusiv 3D, folio la cald (38 culori disponibile, inclusiv folio negru si folio alb), rotunjire colturi, stantare si decupare digitala pe contur pentru ambalaje, mape, etc.  Pentru calculator preturi produse print digital comune vizitati Print Digital Preturi.                                                                                                    .  

TIPAR DIGITAL HYBRID

CEL MAI INALT NIVEL CALITATIV FARA CONDITII DE TIRAJ

 

 

 
Top

Contact Contact

Copyright © 2020 Global Print Harta site