Obiecte promotionale personalizate

În domeniul marketingului multichannel, o strategie frecvent întâlnită de a atrage atenția clienților consolidând brandingul, sunt obiectele promoționale personalizate. Acestea pot îmbunătăți campaniile voastre de fidelizare, generând un răspuns şi bun, printr-un obiect promotional personalizat cu logoul companiei dvs. Obiectele promoţionale sunt utilizate zilnic, au o pronuntata utilitate practica și de ce nu, pot fi chiar distractive sau interactive (cărţi de joc, un breloc funny, briceag, etc.).

Importam direct peste 80.000 de repere obiecte promotionale si realizam in house toate operatiunile de personalizare. Prin tehnologia printului UV se pot personaliza color pixuri, power bank-uri, brelocuri, termosuri, etc. Pentru personalizare print UV utilizam un echipament din gama top range a producatorului japonez MIMAKI 7151 Plus cu masa mare de lucru (71x51 cm), care realizeaza un print uniform fara acel efect nedorit de coaja de portocala, intalnit nu in putine cazuri in care personalizarea se realizeaza cu echipamente mai putin performante. Pentru personalizarea laser utilizam un echipament de fotogravura cu raza laser de 30KW, produs in SUA de catre compania Universal.

Obiectele promoţionale pot fi adaptate pentru campanii de prospect, aprecierea clienților sau recunoașterea angajaților în urma unui eveniment (Crăciun, Sfârşit de an, Centenar, Sărbătorirea unor mulţi ani de înfiinţare, etc.).

Vă oferim obiecte promotionale personalizabile care se potrivesc fiecărui buget și ocazie, cum ar fi:
- pixuri cu logo
- căni (standard/termo)
- termosuri
- calendare
- brelocuri
- birotică şi papetărie
- accesorii/periferice IT
(USB stick-uri, boxe, mousepad-uri, etc.)
- și multe altele chiar şi din gama luxury.

În plus, putem personaliza şi o mulțime de articole textile în trend sau de brand, cum ar fi: şepci, tricouri, hanorace, salopete, jachete, treninguri, etc.

Obiectele promoționale sunt evidenţiabile chiar și pentru instituțiile de învățământ. Începeți anul școlar consolidând inițiativele de la nivelul școlii, creând articole suvenir pentru evenimentele de-alungul anului şcolar, şi pe care să le împărțiți elevilor și personalului. Puteţi oferi o mică "atenţie" de "bun venit" unui nou student care tocmai a fost acceptat în instituția dvs., printr-un pix sau cană cu sigla pe care colegii o vor vedea, ajutând la creșterea interesului pentru școala dvs.

De asemenea, dorim să ne asigurăm că obțineți o rentabilitate reală a investiției dvs. prin campaniile dvs. promoționale cu produsele noastre. Articolele promoționale atunci când vor fi integrate corespunzător în mesajele și garanțiile unei companii, pot îmbunătăți ascendent eficacitatea inițiativelor de marketing și vânzări target.
Potrivit studiilor de specialitate în publicitate, aproape 4 din 10 consumatori care au primit un cadou personalizat cu logo de la un angajator sau un colaborator cu care au făcut afaceri, au spus că au avut mai multe șanse să păstreze relaţiile profesionale sau comerciale pe viitor.

Pentru sarbatorile de Craciun, Anul Nou, Pasti dar si pentru 8 Martie va punem la dispozitie 3 game de cosuri cadou pentru parteneri si angajati.

Puteti vizualiza toate cataloagele de obiecte promotionale, cataloagele cu preturi pentru agende, calendare, pungi si felicitari si cataloagele cu preturi pentru cosuri cadou BONAIR, ELEGANCE SI LEONIDAS aici: https://www.tipografia-global-print.ro/cataloage-comenzi-corporate/

Solicitati Oferta

PUTETI INCARCA FISIERE DE MAXIM 25MB