Banner-ue-regio-ro-globalprint

 

Scurtă descriere a proiectului: Dezvoltare capacitate de producție print digital – Global Print BDV SRL

Numele beneficiarului: Global Print BDV SRL

Codul MySMIS al proiectului: 137569

Scopul proiectului/Obiectivul general al proiectului: Proiectul are ca obiectiv îmbunătățirea competitivității economice a societății prin dezvoltare tehnologică avansată care să asigure creșterea productivității muncii și consolidarea poziției pe piață, prin achiziția de echipamente performante de tipar, software eCommerce. De asemenea, se are in vedere obținerea unor certificari de produs FOGRA și FSC, precum și certificari ISO de management organizațional și mediu, precum și promovarea în cadrul unui târg internațional.

Obiectivele specifice ale proiectului: Creșterea capacității de producție prin achiziționarea de echipamente de tipar performante care consolidează poziția societății pe piață. Pe langa acestea, se urmărește implementarea unor măsuri de internaționalizare, repectiv participarea la un târg internațional de profil. Implementarea presupune și obținerea unei serii de certificări: ISO 9001, 14001 și certificări de produs: FOGRA și FSC. Implementarea proiectului de față vizează creșterea calității produsului, scăderea timpilor de lucru, scăderea deșeurilor asociate și a consumurilor energetice.

Creșterea cantitativă și calitativă a resurselor umane, prin crearea a 3 locuri noi de muncă, precum și adaptarea competențelor personalului la noile tehnologii utilizate.

Rezultatele proiectului: În cadrul proiectului se achiziționează echipamente și softwareuri specifice domeniului vizat:  Printer digital UV hybrid, Echipament CNC de taiere, Sistem de lipit si format/presat display-uri, Echipament de aplicat banda dublu adeziva, Trimmer rigide, Trimmer rola, Laminator, Masina de facut tiv prin termosudare (sistem), Masina de capsat bannere, Masina de cusut, Colator, Sistem de depozitare si transport role, Sistem all-in-one, Sistem de panouri solare fotovoltaice, Rampa acces persoane cu dizabilitati. De asemenea, se are în vederea obținerii unor certificări de produs (FOGRA și FSC) și de management (ISO 9001 și 14001). Se vor realiza măsuri de internaționalizare, respectiv participarea la un târg internațional de profil și crearea a 3 locuri noi de muncă.

Data semnării contractului de finanțare: 28.12.2021

Perioada de implementare a proiectului: 01.01.2020 până la 31.08.2023

Valoarea totală a contractului de finanțare: 6.648.331,18 lei

Valoarea eligibilă nerambursabilă din FEDR: 3.401.624,08 lei

Valoarea eligibilă nerambursabilă din bugetul național: 600.286,60 lei

Valoarea finanțării nerambursabile a contractului de finanțare: 4.001.910,68 lei


Pentru informații detaliate despre celelalte  programe cofinanțate de Uniunea Europeană,
vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro, precum si site-ul web al POR 2014-2020
www.inforegio.ro și pagina de facebook a programului facebook.com/inforegio.ro.


DATE DE CONTACT: Global Print BDV SRL, e-mail: office@globalprint.ro, persoană de contact: Bălu Dragoș-Victor, telefon: 0755 808 909.


Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European
de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020

 www.inforegio.ro  |  facebook.com/inforegio.ro
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.