Tipar-digital-heidelberg-tipografie-bucuresti-global-print

Prima masina de tipar digital high-end HEIDELBERG instalata in Romania

Am optat pentru cea mai performanta masina de tipar digital HEIDELBERG, din rationamente de optimizare a costurilor de productie si implicit a preturilor de vanzare a produslor tipografice. Pe baza de calculatii complexe si avand in vedere ca peste 50% din lucrarile din piata tipografica din Romania, nu depasesc tiraje de 50.000 exemplare per comanda, decizia investitiei intr-un astfel de echipament a fost practic evidenta.

Tehnologia tiparului digital reprezinta viitorul in industria tiparului comercial

Faptul ca Heidelberg, lider al pietei de masini de tipar offset, a decis sa intre pe piata echipamentelor de tipar digital, demonstreaza ca tehnologia tiparului digital a ajuns la un nivel fara precedent, reprezentand viitorul in contextul cresterii comunicarii targhetate, prin personalizarea mesajelor functie de destinatarii vizati. Aceasta tendinta de scadere a tirajelor fiind si mai acuta in Romania, pratic presa de print digital Heidelberg poate acoperii cca 70%-80% din lucrari, datorita eficientizarii preturilor de productie pentru tirajele mici si medii.

Prima masina top range de tipar digital HEIDELBERG instalata in Romania

Datorita specificatiilor tehnice de exceptie si a performantelor similare tiparului clasic offset, atat cu privire la calitatea imaginilor tiparite, a grosimii hartiilor si cartoanelor acceptate (intre 56g/mp si 470g/mp), a vitezei de printare (9.000 de pag/ora), a capacitatii de productie (de pana la 5 mil. de pag/luna), dar si a costurilor de productie mai mici decat pentru tiparul offset pana la tiraje de 50.000 de exemplare, presa de tipar digital Heidelberg reprezinta varful tehnologiei de tipar digital disponibil la acest moment.

Pentru mai multe detalii referitoare la performantele masinii de tipar HEIDELBERG, puteti vizita: PRINT DIGITAL si OFFSET

Sursa FORBES Romania : https://www.forbes.ro/tipografia-global-print-aduce-romania-prima-masina-de-tipar-digital-flagship-de-la-heidelberg-185653

Your email address will not be published. Required fields are marked *