Blog-

Softul din spatele mașinăriei

Fiecare mașină de print este unică: de la formatul acesteia, la avantajele și ariile de specialitate în care poate funcționa, limitări și tipuri de cerneală. Pentru utilizarea acestor utilaje, am dedicat timp, răbdare și atenție în instruirea personalului, adăugând în final plus valoare întregii noastre experiențe.

Constant învățând și crescând, reușim să ne păstrăm cu fermitate poziția și să fim întotdeauna cu un pas înainte. Descoperind funcțiile și mecanismul din spatele fiecărui soft, veți putea înțelege în profunzime și claritate scopul și avantajele acestora.
Dedicat proiectării de sisteme POS, POSM precum și standuri sau cele de tip display, softul Esko Artioscad 3D Modelling Sollutions reduce timpul de proiectare de la două săptămâni la doar 2-3 zile, eficientizand și fluidizând astfel întreg procesul.
Eliminând eroarea umană precum și riscul de apariție a problemelor de îmbinare, acest soft oferă posibilitatea de a realiza mai multe variante pentru fiecare proiect în parte, de a importa fișierele 3D ale produselor ce urmează a fi expuse, urmând că într-un final să fie create sisteme de display pe baza acestora, perfect adaptate.

Pentru eficientizarea proceselor de producție și a consumului de material utilizat am ales utilizarea softului industrial ESKO i-Cut Suite. Lider mondial de renume, brandul ESKO a dedicat acest soft utilizatorilor de printere de format mare, datorită avantajului pe care îl oferă în eliminarea completă a erorilor, reducerea timpului de așteptare precum și reducerea deșeurilor. 

Pentru printerele noastre pe bază de cerneală ecosolvent precum modelul Roland Soljet PRO4 XR640, am căpătat experiență și pricepere în utilizarea softului VersaWorks de la Roland, creat special pentru a controla și a modifica culorile. Utilizând atât PDF cât și PostScript, acesta oferă beneficiul unor timpi mult mai rapizi și eficienți de vizualizare și gestionare a fișierelor, devenind cu ușurință unul din cele mai populare și răspândite software-uri ale companiei RIP. Datorită ajustării automate a nivelului de cerneală ce estimează ce procent va fi necesar pentru print a sistemului de securizare, a interfeței user-friendly, a difuzării erorilor sau a altor numeroase unelte ajutătoare, acest soft simplifică atât procesul de printare cât și mecanismul de control până în acel punct.

Atunci când este vorba despre viteză, flexibilitate și mai ales atunci când ne confruntăm cu un mediu încărcat de producție, optăm întotdeauna pentru soft-ul Caldera Grand RIP+, iar mașinile noastre de printare digitală de tip large format, atât cele ce funcționează pe bază de cerneală UV cât și latex, sunt dovada funcționalității fără de cusur a acestuia. Aplicațiile print-to-cut cât și cele simple sunt susținute cu ușurință de către acest soft de management al culorii, oferind soluția ideală pentru orice flux de lucru ce ține de printarea într-un format large-scale, wide sau superwide-format. Detectând conturul exterior și așezând piesele neregulate mecanic, acesta eficientizează cu până la 50% materialul pentru print, reducând costurile finale în mod semnificativ.  

Iar cu fiecare an ce trece, descoperim tehnologii, utilaje, software-uri și informații noi, odată cu voi.
Iar de fiecare dată, ne vom adapta și ne vom orienta doar spre excelență și calitate, pentru voi.