NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Design Antet

In pachetele de servicii grafice oferite am inclus si noul pachet - Constructie Design Antet- pentru a putea sa va personalizati orice document oficial pe care il folositi in relatiile cu partenerii sau colaboratorii dumneavoastra. Se pot inscriptiona facturi, notificari, oferte, plicuri, etc. Posibilitatile de personalizare sunt multiple. Puteti opta pentru personalizari simple, cu insemnele firmei, respectiv nume, sigla, eventual logo, dar, in functie de preferintele si nevoile de business, se pot efectua si personalizari mai ample. In cazul in care aveti deja un vizual cu insemnele grafice, noi vi le putem adapta pentru caracteristicile specifice tiparului pentru garantia unei imprimari optime.

De asemenea, va punem la dispozitie si serviciul nostru de grafica - constructie grafica integrala - pentru a va construi de la 0 sigla sau orice element grafic aveti nevoie. Design-ul creat va putea fi folosit ulterior atat pentru brand-uirea materialelor de promovare tiparite, cat si pentru semnaturi electronice sau personalizare web.

Personalizarea documentelor cu elemente de brand face parte dintr-un proces complex de identificare si constructie a unei personalizati de brand atat pentru membrii companiei, cat si pentru mediul extern (parteneri, clienti, beneficiari ai serviciilor dumneavoastra).

Optati pentru serviciile personalizate de billing (tipizate oficiale cu elemente de brand) si nu ratati nicio oportunitate de a va face cunoscuti!

Servicii profesionale de grafica (design antet)

Global Print - calitate de top, fara conditii de tiraj!

Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site