NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Design Pliante

Pliantele tiparite asigura o mai buna decelare a mesajului comercial transmis, decat alte mijloace de comunicare precum newsletterul. Contribuie in acest sens si optarea pentru design pliante si flyere tiparite in formate dintre cele mai atipice. Un design inovativ reprezinta in sine o personalizare de impact ce ajuta la diferentierea si intarirea identitatii de brand. De asemenea, se recomanda utilizare de hartii speciale (satinate, sidefate, texturate, natur, colorate in masa, etc.) si finisarile speciale (plastifiere, lacuire selectiva, embosare), care vor oferi unicitate si vor mari gradul de interes al clientilor pentru continutul pliantului tiparit.

Pentru un design special care sa va asigure vizibilitatea mesajelor va punem la dispozitie intreaga noastra oferta de servicii de constructie grafica.

O creatie grafica reusita, o creatie grafica originala/unica, contureaza identitatea companiei conferind consistenta mesajului ce urmeaza sa fie tiparit. Modalitatea vizuala prin care compania dvs. se prezinta, determina perceptia clientilor despre valorile, produsele si serviciile oferite.

Plecand de la o tema creativa prestabilita, adaptata domeniului de activitate si valorilor corporate, trecand apoi printr-o serie de metode si tehnici de conversie a informatiei prin intermediul tehnologiei digitale, se ajunge la 2-3 propuneri grafice creative. Conceptele de creatie grafica propuse vor oferi pe langa atractivitate vizuala si reale solutii de comunicare si marketing, prin parcurgerea tuturor etapelor impuse de catre un marketing de succes.

Ca si garantie a realizarii de concepte de creatie grafica de succes, stau existenta unei echipe de graficieni profesionisti, statiile de grafica computerizata avansate, precum si succesul de care s-au bucurat companiile ce au decis sa ne incredinteze proiectele de creatie grafica anterioare. Existenta unui departament de creatie grafica consolidat sustine si intareste decizia unei eventuale colaborari pentru proiecte ulterioare de creatie grafica.

SERVICII CREATIE GRAFICA PENTRU UN

MARKETING DE SUCCES !

Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site