NOU # PRINT DIGITAL PE ORICE MATERIAL

Identitate Vizuala

Identitate Vizuala - Aplicatii

Identitate Vizuala Corporate poate acoperii o gama variata de aplicatii. Parte dintre acestea le enumeram exemplificativ: sigla / logo, carti vizita, coli cu antet, mape prezentare, bloc-notesuri, plicuri, agende, calendare, stampile, tipizate, reclame in presa, coperti cd, placute gravate, semnatura email (stationar), screensaver, pixuri, ceasuri de birou, materiale indoor&outdoor, interfata software, catalog produse, reviste, pliante, etc.

Identitate Vizuala - Cerinte & Beneficii

Fiecare dintre aceste elemente enumerate mai sus, il pot ajuta pe clientul dvs. sa identifice usor un produs sau o companie, ofera o mai buna vizibilitate in raport cu restul concurentilor directi, contribuind astfel la succesul unei companii.

Logo este cel mai reprezentativ element de identitate corporate, iar elementele ce il compune (simbol, font, gama de culori, slogan) sunt expresia grafica a identitatii vizuale si parte a efortului de branding. Sistemul de identitate vizuala este în general sintetizat intr-un manual de identitate a marcii. Identitatea vizuala este la fel de importanta, indiferent daca vorbim de un business mic, de o profesiune liberala sau despre o mare corporatie.

Identitatea vizuala reprezinta una dintre cele mai importante elemente ce definesc imaginea unei companii atat in mediul online cat si in mediul real. Identitatea unei companii trebuie sa fie cat se poate de originala, reprezentativa, vizibila si memorabila deoarece reprezinta un mijloc de comunicare intr-o piata aglomerata, in care competitorii dvs. folosesc orice oportunitate de a se evidentia.

Realizarea identitati vizuale a oricarei companii trebuie sa fie tratata ca fiind de maxima importanta, in caz contrar exista riscul ca acesta sa nu se mai evidentieze fata de competitorii directi si astfel orice efort de promovare sa nu aiba impactul dorit.

Bugetul alocat pentru realizarea identitatii vizuale a companiei dvs. nu trebuie vazut ca o cheltuiala, ca un efort riscat, fiind cu siguranta o investitie care va atrage beneficii multiple.

 

Experienta ne recomanda pentru realizarea unei identitati vizuale de succes !

Top

Contact Contact

Copyright © 2021 Global Print Harta site